Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bil-Jaruzelski - jakie KINO taki kandytat |
Można naprzykład wpaść do mnie z dyskiem twardym i zrzucić ;-) A w Internecie to chyba tylko programy p2p typu DC++, iMesh...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bil-Jaruzelski - jakie KINO taki kandytat |
słyszałem że koncert odwołali. Ciekawe czemu, może brak zainteresowania biletami? Może radio bab wypowie sie na ten temat - w koncu tak promowali koncert.?
|
|
do ELLENA: nic do Ciebie osobiście nie mam. Uraził mnie jednak ton Twojej wypowiedzi - cyt: "Czy nasze kochane łomżyńskie przedsiębiorstwa od siedmiu boleści nie mogłby po prostu zbankrutować i nie zatruwać dosłownie ludziom życia przy każdej wietrznej pogodzie??!!" - Czy wiesz, że te od siedmiu boleści przedsiębiorstwo (PEPEES) daje bezposrednie utrzymanie ok. 300 osób !?? Ok. 10.000 rolników wraz z rodzinami to ponad 50.000 osób, które żyją z kontraktacji ziemniaków sprzedawanych firmie. Firma się modernizuje, między innymi zmienia także rury z tego zbornika ścieków. Chce być nowocześniejsza, mniej uciążliwa dla otoczenia. Te śmierdzące ścieki użyźniają kilka tysięcy hektarów łąk w okolicach Kupisk-Jednaczewa. Dzięki temu okoliczni rolnicy zbierają ogromne ilości trawy dla swych zwierząt (wcześniej o połowę mniej). Moje pytanie nie było pozbawione sensu. Z czego żyją Twoi rodzice i z czego Ty się chcesz utrzymywać, pragnąc aby wszystkie łomżyńskie firmy padły ?? Pozdrawiam. ----- MrS - zabolało pochodzenie społeczne ??
|
|
na www.elomza. znlazłem artykuł na temat nowej uczelni: http://elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=1680 i pod artykułem jest opinia, "Tradycyjnie. Cała kadra spoza Łomży (jak zwykle) tak jak na innych uczelniach. Po co zatrudniac ludzi z Łomży (a może pan Brzeziński jest Prezydentem Białegostoku nie Łom ży). U nas też są ludzie wykształceni. Nie dawno było głośno o dorabianiu przez wykładowców na innych Uczelniach. Kolejny nie egzekwowany przepis. Więc dalej się zastanawiajmy dlaczego młodzież wyjeżdża z Łomży." z którą się zgadzam, a co Wy sądzicie na ten temat. Pozdrawiam.
|
|
Ehehehehheheheheee Oj Luca fantazjujesz :) Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |