Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
usunięty temat |
dziewczyna555 Proponuje Mikrofon I Lec Na Stary Rynek :) I ci ludzie powiedzą:) Taka SOnda :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: usunięty temat |
wwa a potem pociąc z dworca wschodniego :)
|
|
|
|
Słyszałem, że w Wysokiem Mazowieckiem jest dobry ortopeda. Jeśli ktoś kojarzy któż to taki to proszę o dane i ewentualne namiary. Dzięki.
|
|
Nazywa sie Kruszewski i przyjmuje w szpitalu w Wysokim Mazowieckim.
|
|
Podaj gg to dam Ci nr telefonu. Kruszewski przyjmuje też prywatnie. Operował mnie i z czysym sumieniem mogę polecić
|
|
http://www.vigor1.home.pl/kontakt.htm tu masz. Na tej stronie jest też cennik. Wizyta co prawda dosyć droga (90 zł) ale moim zdaniem (a raczej zdaniem rodziny, bo ja osobiście tam nie byłem) warto. Lekarz ogólnie jest dosyć sławny, widziałem go kilka razy w jakichś programach w TV i wiem, że leczą się u niego też aktorzy.
|
|
wiem to. są we wrześniu i tylko motolotni. ja mówiłam o tej konkretnej imprezie
|
|
Gabi25 nie mam gg, więc jeśli to nie problem to podaj na forum. Bardzo mi zależy.
|
|
zna ktos wynik ??? nigdzie nie moge znalesc !!!
|
|
uff !!! derby zawsze sa nieobliczalne !!!!!!!!
|
|
Autor: do_nek (---.elomza.pl) Data: 09-08-08 19:37 do: szuka nie zdajesz sobie sprawy z powagi tego zajścia, ludzie trafili do szpitala, hotel wszystkich lekceważy, sanepid w Łomży tez nie widzi żadnego problemu i działa na zwłokę, to jest skandal !!! więc nie wyskakuj z jakąś "sraczką" masowe zatrucie to poważny problem A ja myślę, że trzeba TVN24 tym zainteresować. Ot co na skrzynkę Kontakt tV:) www.tvn24.pl od razu i sanepid się wszystkim rzetelnie zajmie. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
niewiecie czy to nie joyo i co z nim
|
|
W piździe
|
|
Cieszę się, że mogłem pomóc.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witaj, Tak to prawda o mało tego jak ja chciałam zmienić tylko ramkę to 5lat temu proboszcz zażyczył sobie 200zł i powiedział że jak będzie droższa ramka niż mówie to rozbierze mi ją.NO a gdzie w tym wszystkim wiara, szczunek do szczątek ,bogobojność to oni z nas żyję nie my z kleru .Starsze osoby traktuje ja bank bo one zawsze przyniosą i się nie zastanawia że nie mają na leki jedzenie ,ale haracz muszą oddać tak samo jest z tymi pomnikami niech zapłaci od tego podatek bo pomnikarz ,który robi pomniki bez zezwolenia proboszcza nie postawi na cmentarzu i też musi zapłacić podatek państwu a potem harcz proboszczowi tak to działa Szkoda że nikt za to się nie weżmie ,a nasze państwo przede wszystkim bo wszyscy płacimy podatki oni ryczałt mają maleńka kwotę wyznaczoną .Targować się trzeba z nimi jak na jarmarku bo nic się nie wskóra.MIłej rozmowy z proboszczem.
|
|
Autor: dziewczyna555 haha zal mi waszych wypowiedzi;] nie bardziej niż mi ciebie;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |