Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdrada o świcie... |
sory ale jesli macie zamiar pisac takie glupoty to nie piszcie lepiej wcale;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdrada o świcie... |
trochę u nas za chłodno. ale mogliby włodarze zbudować kompleks krytych coś w stylu aqaparku i z jeden mneijszy na zewnątrz:) Jarek
|
|
taki_ktos a ty sie od nich wcale nie roznisz bo tez nic ciekawego nie wniosles... takich tematow jest dziesiatki. wystarczy sobie poszukac a nie zakladac kolejny wiec niech sie dziewczyna nie dziwi ze nikt jej odpowiedzi nie udzielil. zeby nie bylo ze tez nie na temat pisze: na dlugiej na przyklad. info uzyskalas - zatem do widzenia
|
|
ta i ciekawe kto go zbuduje ? "nasza" haha pewnie już zaczęła kopać ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"warunki klimatyczne" paranoja!!! kilka razy byłem na wakacjach w NIemczech nie ważne w jakim mieście i byłem chyba na 5 czy 6 otwartych basenach a czy tam klimat jest diametralnie inny? po prostu kasa i jeszcze raz kasa!!!
|
|
pomarzyc zawsze mozna ;)
|
|
Co do wysokosci wyplaty nie bylo zle, czyli starczylo na pokrycier kosztow itp i cos tam zostalo, ale w porownaniu do np. Warty - ta druga wyplacila w ciagu 10dni i zdecydowanie lepsza kase. Tyle, ze Warta jest droga. Teraz mam w hestii po doswiadczeniach mojego wujka, ktory bardzo sobie chwali. Wiadomo, ile ludzi, tyle opinii.
|
|
Tak jak kolega wyżej napisał TAKICH TEMATÓW JEST DZIESIATKI !!
|
|
Zajrzyj, jest temat o przekluwaniu ciala. Jakis czas temu zauwazylam, ze na kazanskiej, tam z boku od str szpitala tez przekluwaja rozne czesci ciala. Tematow o tym jest duzo, jakby moda na bodypiercing dopiero do lomzy zagoscila, hehe
|
|
Jeju, ale beznadzieja, przeciez gej tez czlowiek, a z reszta, to ze ma kolczyk w uchu nie onzacza ze nim jest. To ze zakladam dres, nie znaczy ze jestem dresiarzem...
|
|
w Niemczech klimat jest zdecydowanie inny - średnia kilka stopni więcej niż w Polsce nie mówiąc o Polsce północno-wschodniej z biegunem zimna w Suwałkach
|
|
Jesli was nie interesuje ten temat to po co wogole w niego weszliscie?Zapytalem sie poniewaz w ostatnim czasie czesto odwiedzalem ten lokal i spodobal mi sie profesjonalizm tych panow.Pytam z czystej ciekawosci ilu ich jest ,ktory to ktory i kim sa? Nie rozumiem dlaczego podeszliscie z takim wrogim nastawieniem do tego tematu.
|
|
Najlepiej u weterynarza. To od razu przekłuj i pośladki. Oba.
|
|
co Ty, to temat zakminiony.Wiara sztywna i kapować nie będzie. Nikt się nie będzie narażał, bo schowają go do wora(po kartoflach). W Łomży bramka i profesjonalizm? Chyba tylko u Purzeczki.))))) Jarek
|
|
Nie zapytalem o ich zyciorys tylko o ogolny zarys tych postaci
|
|
a co wy na to, żeby zakopać jakiś materiał wybuchowy na łące w poblirzu rzeki? Detonacja powinna skutkować, ładnym lejem. Potem tylko wylać na to beton, lub wysypać dużo żwiru. Mały kanał dopływowy, aby woda się zmieniała. To chyba nie było by bardzo drogie? Można dla cięcia kosz tów wyokrzystać jakiś niewypał, które regularnie znajdywane są w okolicach.
|
|
zatkaj sobie uszy , żeby ci olej nie wyciekał
|
|
do: szuka nie zdajesz sobie sprawy z powagi tego zajścia, ludzie trafili do szpitala, hotel wszystkich lekceważy, sanepid w Łomży tez nie widzi żadnego problemu i działa na zwłokę, to jest skandal !!! więc nie wyskakuj z jakąś "sraczką" masowe zatrucie to poważny problem
|
|
Dzis był final i rozdanie nagród ale niestety tego niedane mi bylo filmowac :( Trudno :) Moze macie jakeis pomysly na film Jarek
|
|
Na inteligentne inaczej tematy nie będzie normalnych odpowiedzi. Po twoich postach wnioskuję, że jesteś z konkurencji Yamy. Ciach bajera !
|
|
KIEDYŚ PRZYCHODZĘ Z KOLEGAMI do Baranowskiego (karczma) a kelner wita nas tekstem "Czegoo tu szukacie?!" my zdziwienie i żeby na dworze nie padało a nam nie chciało się pić i żeby nasza taksówka nie pojechałą wyszlibyśmy hamsko. Ja to nie wiem nie rozumiem nic jak takie miejsca trwają... : }}}}}}}}}
|
|
Widzisz nasza miasto wcześniej niż ty wymyśliło odkryty basen. Ma powstać na strzelnicy ;-) Poczytaj stronę miejską i pooglądaj obrazki
|
|
Od razu mowie ze nie jestem konkurencja yamy nie badzcie smieszni:)
|
|
Ciapciaki, krytykanci - chyba nikt z was du.py z domu nie ruszył, więc nic nie wiecie. Zdjęcia wyznacznikiem????? Ja byłem na otwarciu, jak była pogoda jeździłem codziennie i byłem jednym z wielu, z setek mieszkańców Łomży, którzy tam przyszli. Tydzień temu żeby znaleść miejsce parkingowe trzeba było parkować po drugiej stronie Narwi. Mam nadzieję, że za rok zrobią to na pulwach. Tam jest więcej miejsca i jeszcze na Grobli Jednaczewskiej autobus jeździ i ścieżka rowerowa jest. I to jest Łomża!!!
|
|
Poprawka w tytule wątku: miało być: Punkt naprawy telefonów komórkowych, że też nie można edytować wpisów.
|
|
A co sądzicie o aktualnych cenach gnoju w łomżyńskim? rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki nula78, to tak, jak ja nie poleciłbym przy ul. Polowej, ale gdzie wobec tego? Telefon ma 2 lata, więc mógłby jeszcze posłużyć, ale przyciski nie działają.
|
|
ja tam stoje na bramce i jak przyjdzieszco ci garści napierdole..
|
|
ROXXOT , nie mam pojęcia gdzie to jest. Można trochę więcej info, przynajmniej ulicę.
|
|
też podbijam i polecam WORTEL , może i drogo troche ale przynajmniej jest zrobione i nie na "odpierdziel" ;-) Łomża, ul. Dmowskiego 1 a, tel. 086-2190555 tj. nad kantorem schodki w dół ;-) pozdrawiam
|
|
nasze miasto ma to do siebie, że myśli na wczoraj. A tu trzeba myśleć na jutro. Pamiętam, jak był oddawany basen przy 10tce. Jak wielkiej rangi to bylo wydarzenie. Jeden z vic, w gajerku nawet biedaczyna do wody wskoczył. Jest wiadomym, że taki basen dobry jest, ale np dla 10tki, czy też osiedla. To samo z tym, co ma być na strzelnicy. Jeden i drugi, to tematy na wczoraj, przedwczoraj. Kiedys już proponowałem wycieczke do Tatralandi, Besanove, Hajduszoboszlo,Miszkolca.) rudy błazen z druhem
|
|
Łomża organizowała to pierwszy raz. skąd pewność, że za rok to znowu będzie? to impreza międzynarodowa, więc za rok może być w innym kraju, nie mówiąc już, że nie w Łomży
|
|
Witam wszystkich czy jest w lomzy kregarz ? lub osoba ktora dobrze zna sie na kregoslupach ? jak tak to prosze o namiary z gory dziekuje
|
|
Kręglarz to jest na pewno :):):)
|
|
W Łomży co rok są zawody,ale nie w skali mistrzostw Europy.
|
|
Ja radzę nie zawracać sobie głowy łomżą. Moja siostra miała coś z karkiem lekarz w Łomży dał jej zwolnienie z w-fu. Ojciec od dzieciństwa miał problemy z kręgosłupem (co jak się później okazało wywoływało bóle głowy). Razem z siostrą pojechali do pana Niesłuchowskiego do Warszawy. Powiedział on, że gdyby siostra przestała ćwiczyć to by tylko pogorszyło stan, wziął ją na stół i wyszła od niego bez żadnego bólu. Ojcu odblokował jakieś kręgi szyjne i ból głowy przeszedł. Jako, że w kręgosłupie miał pęknięty dysk i nie dało się tego tak "łatwo" naprawić dostał skierowanie na operacje i nie żałuje. Od czasu operacji (w szpitalu spędził ok. 3 dni) która miała miejsce ok. 3 lata temu nie ma problemów z kręgosłupem
|
|
Ostatnio slyszalem na CB ze te autko krazy na odcinku lomza zambrow ;)
|
|
haaaah5 haha widocznie zalozylam bo mi sie tak podobalo a ci nici do tego;]
|
|
on prywatnie przyjmuje w poniedziałki i srody od 15.00 u siebie w domu
|
|
i jaki wynik jest ktos wie? Jarek
|
|
Autor: optymista63 (---.adsl.szeptel.net.pl) Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą... powinno być raczej: śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko walą głową o drzewa.. c*j mnie obchodzi kim byli i kogo kochali, ważne jaki teraz numer odwalili. O ile to prawda że byli pijani to i mogliby mieć św. Teresę z Kalkuty za matkę i bym życzył im tego samego. Jeśli to nie prawda, czekam na wycinkę przydrożnych drzew. Powinna zebrać się większa grupa "niedopitków" i zrobić zawody w stylu kto pierwszy przetnie samochód wzdłuż drzewem. oceny za styl i prędkość.
|
|
0:0 - 70minuta Jarek
|
|
,,wiecie moze ile kosztuje bilet autokarem z białegostoku, który jedzie do szczecina i zatrzymuje się w łomży'' ale dokąd ten bilet do łomży? do szczecina masz przykładowe obliczenia a chcesz wiedzieć wiecej zadzwon do bialegostoku google nie gryzie-->http://www.bialystokonline.pl/inside.php?do=pkp tu masz rozkłaad jazdy pkp białystok znajdz interesujacy ci pociag i zobacz w ktura strone jedzie czy przez śniadowo czy nie a w google umiesz wpisac adres?
|
|
dobry i jeden punkt. Pewnie Czesiek zaplanował murowanie bramki :).
|
|
w srody przyjmuje od pewnego czasu, stąd kolejka w środę krótsza.Wal w ciemno od 15godz do ostatniego, wszystkich przyjmuje. Adresu nie znam.Podjedz w okolice szpitala, bo to gdzies tam i zapytaj.Wszyscy go znają. Jarek
|
|
Freskowita to słaba drużyna ! Oni byli dobrzy w starej III lidze. W nowej III słabizna !
|
|
JAk na Warszawe to nie jest drogo. Zwykły ginegokog w Łomży za 5 minut pogadanki bierze 100. Jarek
|
|
Więc tak mam te coś i mieszkam w domu jednorodzinnym (w Łomży). Internet działa jak by chciał a nie mógł. Raz działa wyśmienicie stronki śmigają i nic się nie przycina,a czasem też można powiedziec że nie działa w ogóle na wczytanie strony trzeba czekac ponad 1 min, a mam 512 kb/s.
|
|
jestescie beznadziejni:)
|
|
szukam dobrego zakładu fryzjerskiego w łomży który dobrze robi pasemka najbardziej interesuje mnie kolor blond
|
|
jak nie, w łomży każdy kto ma dres=dresiarz, idziesz pobiegać, grasz w nogę czy coś innego= dresssiarz
|
|
Podanego linku nie mogę otworzyć, czy napewno prawidłowo podano?
|
|
Polecam fakt że nowo otwarty ale profesjonalny salon fryzjerski kompleksowy - wszystko zrobią z włosami: Excellens & Uroda ul. Wojska Polskiego 26B tel. 606 126 833 trzeba się umawiać na farby i poważniejsze rzeczy. Naprawdę polecam. www.excellensuroda.pl
|
|
U mnie wchodzi. Gdyby jednak komuś nie działało podaje numery: 1. ul. Białobrzeska 57 nr tel.: (0-22)659-88-32 2. ul. Łukowa 2 nr tel.: (0-22)853-31 41
|
|
wiesz samotna zona jak płacisz chłopakom swoją samotnością to pewnie sie poświęcają ale i tak w ta nie wieże - opowiadasz bajki- byli by głupi żeby sie jakieś babie poświecić w deszcz
|
|
Bardzo dziekuje mi tez dziala ta stronka wlasnie o takiego specjaliste mi chodzilo :) jestem wdzieczny
|
|
TOMMEK już Ci raz napisałem nie ściemniaj ludziom tylko napisz gdzie "CHCECIE" ten internet bo może gdzieś daleko od Łomży? Bo jeżeli tak jak napisałeś że Ty i Twoi znajomi czekacie na podłączenie to NAPEWNO nie ma zasięgu tam gdzie mieszkacie (prawdopodobnie jakaś wieś) i w tym przypadku logika mi podpowiada że jest podszeba postawienia nadajnika. Sprostowanie internet podłączony radiowo nie odbiera jak radio np. samochodowe - nie jest wszędzie i jeżeli technicy przyjeżdzają i mówią że nie ma zasięgu TO NIEMA. A jeżeli podłączą takiego natrętnego klienta (bo się uprze i udaje najmądrzejszego) to potem napisze że mu zle działa a on umowę podpisał i musi płacić. Ps. Na górce zawadzkiej NETSTER daje szybszy internet niż IST
|
|
Chcialabym postawic nowy pomnik na cmentarzu przy ul.kopernika,ale slyszalam ,ze trzeba miec pozwolenie z katedry na takie remonty i ,ze trzeba uiscic oplate w wysokosci 10% wartosci nowostawianego pomnika lub wymienianej plyty.Czy ktos moze mi powiedziec czy to prawda i czy takie oplaty sa ustalane indywidualnie przez zarzadce cmentarza czy moze sa jakies przepisy regolujace wysokosc tej kwoty. Z gory dziekuje wszystkim ,ktorzy mi odpowiedza.Pozdrawiam dorota Riposta
|
|
przyjmuje w ciechanowcu i wysokim mozowieckim. NIepolecam, o maly wlos i bym mial problem z kolanem na cale zycie ;]
|
|
o co wam ludzie chodzi. zadalem proste pytanie i licze na prosta odp chce poprostu sie dowiedziec cos o tych ochroniarzach a najlepiej jakie maja ksywki lub imie co w tym takiego dziwnego nie rozumiem
|
|
vaniajesttania dziwne te Twoje dochodzenie Riposta
|
|
A dlaczego odszedł ???
|
|
Się ich zapytaj sam jakie mają ksywki i imiona.
|
|
aga po nie kazdy może z różnych powodów np wiek to tylko eden z banalnych przykładów
|
|
aga wsydzic to my sie powinnismy za służbe zdrowia, ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No to właściciel Gerłowskiego już ma ciepło jak jego sklep wywołano do tablicy w tak "opiniotwóczym" forum jakim jest 4lomza buhahaha:) Takos
|
|
macie jakies urojenia ; |. ponawiam pytanie
|
|
Wysłałem dokumenty do Banku , czyli mogę się spodziewać kłopotów z BIK-iem . Ale cóż IM to . Cieszę się tylko ,że rat u nich nie opłacam .
|
|
twoje teorie sa do dupy:)
|
|
lomza23 brawo za mądry post. skoro ty jestes normalny to jak wyglada kretyn
|
|
Prawda z reguły jest po środku. Do niektórych klientów trzeba mieć za..bistą cierpliwość.
|
|
może odezwie sie ktoś z okolic katowic kto ma 24 sierpnia test sprawnościowy
|
|
normalnie załamka jakie państwa maja juz jakiekolwiek medale a Polska............no coments !!! nawet TOGO ma juz srebro!! 1. Chiny 13 3 4 20 2. USA 7 6 8 21 3. Korea Południowa 5 6 1 12 4. Włochy 3 4 2 9 5. Australia 3 2 5 10 6. Japonia 3 1 2 6 7. Niemcy 3 1 1 5 8. Rosja 2 4 3 9 9. Wielka Brytania 2 1 2 5 10. Czechy 2 0 0 2 11. Korea Północna 1 2 4 7 12. Azerbejdżan 1 2 0 3 13. Holandia 1 1 2 4 14. Słowacja 1 1 0 2 15. Finlandia 1 0 1 2 15. Hiszpania 1 0 1 2 15. Rumunia 1 0 1 2 18. Indie 1 0 0 1 18. Tajlandia 1 0 0 1 20. Francja 0 7 2 9 21. Zimbabwe 0 2 0 2 22. Austria 0 1 1 2 22. Kazachstan 0 1 1 2 22. Kuba 0 1 1 2 25. Kolumbia 0 1 0 1 25. Norwegia 0 1 0 1 25. Szwecja 0 1 0 1 25. Turcja 0 1 0 1 25. Węgry 0 1 0 1 25. Wietnam 0 1 0 1 31. Brazylia 0 0 3 3 32. Armenia 0 0 2 2 32. Indonezja 0 0 2 2 32. Tajwan 0 0 2 2 35. Algieria 0 0 1 1 35. Argentyna 0 0 1 1 35. Białoruś 0 0 1 1 35. Chorwacja 0 0 1 1 35. Gruzja 0 0 1 1 35. Kirgistan 0 0 1 1 35. Meksyk 0 0 1 1 35. Szwajcaria 0 0 1 1 35. Tadżykistan 0 0 1 1 35. Togo 0 0 1 1 35. Ukraina 0 0 1 1 35. Uzbekistan 0 0 1 1
|
|
Poczta to SYF jeden wielki komunistyczny moloch
|
|
sama chcialabym wiedziec jakie są tam ceny i gdzie on jest? Czy maja oni jakoś swoją strone internetową? Ja byłam na takich zabiegach w Warszawie i sobie chwale.Czy to terz wyglada jak reklama?
|
|
Ja robilem na nowogrodzkiej przy petrochemi i sobie chwale ale radze omijac zdala gbura na krasce , wycenil mi naprawe na 700zl (sama naprawa) a zrobilem za 300 na nowogrodzkiej razem z czesciami i klima dziala bez zarzutu
|
|
od miesiąca internet u mnie chodzi ledwo ledwo!
|
|
hej AniaBytom, ja miałam test sprawnościowy 9.08 w Katowicach, co chcesz wiedzieć, jak tylko mi się uda napisać (bo niestety mam sporadyczny dostęp do neta) to pomogę :) Pisz tylko co chcesz wiedzieć - na marginesie - oczywiście oblałam, za to z wiedzy 38/40 <lol> :)
|
|
a masz moze swoja stronke Takos
|
|
wsuwane klapki tzw. japonki ??? Dzisiaj chodziłem po sklepach ale nie mogłem znaleźć. Z góry dzięki za pomoc. :)
|
|
mysle ze Polska narazie sie rozgrzewa Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |