Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagrywki tomasza lisa "Po katastrofie politycy PO dostali specjalne sms-y" |
stefanek nie masz co robić tylko szukac idiotycznych tematów do pisania, Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagrywki tomasza lisa "Po katastrofie politycy PO dostali specjalne sms-y" |
wiecie może ile posztuje przejaz z łomży do szczecina ąutokarem z góry dziękuje...
|
|
Re: zagrywki tomasza lisa "Po katastrofie politycy PO dostali specjalne sms-y" |
do bydgoszczy 45zl normaln do bydgoszczy jedzie 7h na miejscu jest hyba21.30 czyli ok 90zl do szczecina normalny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tylko dziwne jest to że inne firmy nie mają problemów . w tp 2 dni
|
|
To nie takie proste jak Ci się wydaje. Ja osobiście miałem do czynienia z netsterem, vectrą, tp, i technikiem. I tylko z vectrą nie było problemu. Praktycznie od ręki. TP kładzie lachę na domki jednorodzinne, które obsługiwane są na starych łączach, nie wiem jak z blokami, no chyba, że się rezygnuje z umowy wtedy potrafią sprzedać wszystko i zaczyna im zależeć :D Z netstera wysłali mnie do konkurencji bo ich nadajniki nie obejmują tego rejonu chyba, że się zasłaniające nadajniki połacie zieleni wytnie. Technik miał 1000 abonentów nie wiem jak teraz. I jest ich trzech (było nie wiem jak teraz), czekałem chyba z dwa miesiące i zatruwałem facetowi życie ile tylko się dało, ale internet mam :)
|
|
prawdziwy lokal to klima, klima i jeszcze raz klima oraz dużo miejsca
|
|
a co chcesz kupic? ;/ zaaal mi was napawde xd widze ze nie macie co robic ;] no ale ok;d mozna sie posmiac troche;D
|
|
Niestety niektórych to tylko za nóżki i o ścianę... tak trzeba z Nasza... Jarek
|
|
Jesli chcesz dowiedzieć sie czegos o tych osobach to czemu z nimi samymi wywiadu nie przeprowadzisz???Bedzie łatwiej się czegoś dowiedziec niż na tym forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |