czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Owacje i oklaski dla Jarosława Kaczyńskiego

Autor: kwi@tuszek (---.multimo.gtsenergis.pl)
Data: 06-08-08 15:35

a ja się zgadzam z dean84. Wspomnę tylko, że ludzie np. z Wawy nie potrafią dobrego słowa powiedzieć o Białymstoku. Nawet więcej, uważają Was za "śledziejewo", w którym aż dziwne że jest internet i telefon. - tak słyszałam od kilku warszawiaków, a za to Łomża im się bardzo podoba.

---------------------

A ci ludzie z Warszawy jakie mają pochodzenie?
Łomża, Ostrołęka, Nowogród, czy inna Piątnica?

Przyznaj się, znasz prawdziwego Warszawiaka, czy przybłędy z całej Polski?

Jak już tak wyliczamy, to znam ludzi, którzy nie wiedzą gdzie jest Łomża, a tylko kojarzą tylko Piątnicę i to z nazwy, no bo serki tam robią.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Owacje i oklaski dla Jarosława Kaczyńskiego

W takim układzie zwracam honor.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16057
Ostatnie zdanie swiadczy o inteligencji autora tego artykułu.

Dziwi mnie to ze wypisuje sie takie głupoty.
Jak po takim dzwonie można znaleźć puszke z piwem obok reki kierowcy. Znaczy że co mocniej sciskał puszke niz kierownice.

a co to tajne, łamane przez poufne i na koniec zakminione?

Hej mam pytanie odnośnie szkoleń/kursów z zakresu stylizacji paznokci. Wie ktoś może czy takie kursy organizowane są w Łomży? Z góry dziękuje za odpowiedź... :))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

studium kosmetyczne

Kiercowca nie spożywał alkoholu !!!

Jeśli nie macie dokładnych informacji nie komentujcie i nie wprowadzajcie w błąd.
Wiadomosci na 4lomza i onet nie są do końca zgodne z prawdą. Pismaki zawsze coś dopiszą od siebie.
Niektórzy traktują to jako sensację, a jest to olbrzymia tragedia.

pier....dolimy ścierwo przykładewm tego ejst kocziss z zwaleczko....;]

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

moze i nie bede decydowala czy to twoj interes ale za to ode mnie sie nie dowiesz kim byly te osoby bo nie pozwole zebys robil jakas tania sensacje z ludzkiej tragedii. mysle ze co normalniejsi forumowicze zgodza sie ze mna...

dajmy wszyscy na luz ... pomyślcie co teraz przezywają rodziny tych chłopaków.

Na szczęście za 3 tygodnie szkoła się zaczyna. Znów pójdziesz do swojego kochanego gimnazjum, może nauczysz się pisać poprawnie w swoim ojczystym języku, bo teraz za cholerę nie sposób zrozumieć tych gryzmołów:)

Autor: yarot (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-08-08 11:03

koczisss... zastanawiam się, i zapewne nie tylko ja, czy takim dupkiem jesteś z Urodzenia czy z wychowania... pomożesz Nam rozwikłać ten problem???

--------------------

Może i dupek, ale po alkoholu nie wsiadam za kierownicę!

Majkaskowron- pielgrzymi to obywatele, którzy posiadają ubezpieczenie zdrowotne a ponadto dokonują wpłatę na cele pielgrzymkowe m.in. ubezpieczenie na czas pielgrzymki, w związku z tym przysługuje im opieka medyczna. Poza tym nie po koleżeńsku jest decydować, jak koleżanki pielęgniarki mają spędzać swój urlop.

Kocziss! to juz jest NIESMACZNE!!!

mozemy sobie gadac do woli w temacie ktory zalozyles do prowokacji ALE NIE TUTAJ! Mlodzi ludzie zgineli tak jak i gina w calej Polsce i jest DENNE BEZCZELNE i GLUPIE odzywac sie tu w ten sposob, wiec odpitol sie bo jak nie daj Boze Twoja matka miala by wypadek a ja powiedzialbym no taaa -SLEDZIOWA SIE ROZBILA, DO AKWARIUM A NIE NA DROGI -MILO BY BYLO???!!!

kiedy jak kiedy ale tym razem pokazales dno o ktore Cie nie posadzalem, przykre

prawdziwi warszawiacy, a znam takich, wiedza gdzie jest Łomża, z racji piwa, przelotowki na mazury i WORD w Łomzy gdzie masowo zdaja egzaminy na prawo jazdy.

na haslo Bialystok zas mowia: nie bylem nie mialem po co -wiedza za to ze to na wschodzie i raczej brzydkie i zacofane :)

Kocziss, wysylasz innych do szkoly moze bys sam na spacer poszedl:p

No właśnie, nie urlop tylko oddelegowanie- to dwa różne pojęcia. Jeśli jest tak jak mówisz, to dlaczego np. dyrekcja nie oddelegowuje pielęgniarek np. na wycieczki zagraniczne? Przecież uczestnicy wycieczek 1. dokonują wpłaty, m.in. ubezpieczenie na czas wycieczki, w związku z tym co według ciebie? należy się całodobowa opieka medyczna, czy nie?

Treść jest ukryta

Może dla tego ze na pielgrzymce sa one potrzebne tam idzie kilkaset osób narażonych na mnustwo urazów.
To dziwne a może jakaś zawiść ze akorat w ciagu tych 2 tygodni pielgrzymki reszta pielegniarek chce iść na urlop, może zastanów sie nad tym.

Szanowni Państwo....

Prosze przestańcie się prześcigać w pomysłach na to jak i dlaczego do tego doszło, to nie miejsce i czas...
Wszędzie znajdują się kretyni, którzy tylko zamieszanie potrafią zrobić nawet z takiej tragedii. Zgineli moi i nie tylko moi PRZYJACIELE, faceci , którzy bawili się życiem i je naprawdę kochali. Dajcie spokój i dośc głupich tekstów. Kto ma wpisać głupotę niech lepiej zamknie kompa i wyjdzie na spacer.
Ludzi którzy naprawdę są poruszeni tą tragedią i wiedzą co się naprawdę stało, wkurzają teksty że to kierowca był pijany, że ...puszkę przy ręce znaleźli.
Zginęło dwóch Młodych Wspaniałych ludzi ( trzeciego składają)

..... czasami wystarczy chwilę pomilczeć

Max-bike Krzysztof Suproń

[*] wielka strata.... wspaniali ludzie.... :(

Wogóle nie zawracaj sobie głowy serwisem... Ja też różne opcje przerabiałam... Ten Pan został mi polecony przez jego stałego/wieloletniego klienta... i ja tez byłam zadowolona... Za wszystko zapłaciłam około 300 zł..

[*]

[*]....

Riposta

Witam miałam stłuczkę, pan który we mnie uderzył jest ubezpieczony w MTU wie ktoś w jakim czasie dostanę peiniążki za wyrządzoną szkodę? Miał ktoś doczynienia z ta firmą?

Acha to super bo znajmomy czekał na pieniążki az pół roku stad moje obawy dziękuję za informację

Riposta

Czy wy nie macie serca jak można dawać taki temat na forum czy macie pojecie jaka to wielka tragedia dla rodzin znałam tych chłopaków nie zasłużyli ani na śmierdź ani na to jak ich opisujecie
spijcie spokojnie chłopcy
Kondolencje dla rodzin

Takos

87.98.234.224:27147 zapraszam fajny server

ja tez spaliłem nie jeden wzmacniacz i ci mówie ze sie nie opłaca robic.

Policja raczej nie da tobie notatki, ustawa o ochroie danych i takie tam:) Generalnie firma jest dość szybka u mnie szkoda była opłacona w dwa do trzech tygodni:) Jakoś tak od kilku lat jestem w MTU. Problemem są tylko wysyłąne z dużym opóźnieniem potwierdzenia zawarcia umowy OC tzw kartoniki, no ale da się przeżyć;)

Riposta

co bysmy nie pisali to i tak gamoń coś odpisze.wiec niema co pisać z kolesiem ze stolicy podlasia

ludzie mają tragedie a ty pytasz kto jechał na forum .puknij sie

Riposta

Znaliśmy tych chłopaków i naprawdę przykro czyta się to co niektórzy tutaj wypisują. Byli ludzmi którym nic nie można było zarzucić, koleżeńscy i oddani. Nie szukajcie sensacji i proponuję żeby się za nich pomodlić. Życzę wam żebyście kiedyś mieli okazję spotać na swojej drodze tak wspaniałych ludzi jak oni.
[*] [*] Asia i Tomek

U mnie na oświadczenie wypłacali mi kase 3 miesiące dzwoniłem do nich co dziennie to tego nie mieli to tego .Koledze z notatki policyjnej wypłacali kase 2 miesiące .Mtu wypłaca ciężko i mało

A wiecie może czy Ronaldinho odszedł już z Barcy? I kto miał od niej odejść? Jeśli już poodchodziły z niej gwiazdy to może Wisła ma szanse na wygraną. Nie ma co , trzeba kibicować :)

Riposta

Treść jest ukryta

Carmello - dzięki :)
sebi - ok sprawdze, dziekuje

A czy ma ktoś na sprzedanie coś używanego ?

oj jak się chce to można wszystko zrobić heh

siedziałem w tym oplu, bardzo dobrze rozkładają się siedzenia, w sam raz na drzemkę :)

witam,
szukam osoby wracającej w najbliższym czasie ze stanów bo chciałbym sobie kupić tam notebook a nie mam jak sprowadzić. liczę na pomoc

pozdrawiam

Siemka. Moje gg 1865755 Pisz co potrzebujesz a postaram się zobaczyć czy mają coś takiego na stanie :-) Pozdrawiam

Mnie nie. Wess człowieku idź i zjeb ich i tyle. Jak się pieprzysz z nimi to tak masz.

Kup sobie compala ;) za 2000 bedzie super sprzet ;) a jak by co to ja sprowadzam laptopy z USA

mi dawno temu naprawiali rzadki telewizor marki Amstrad... w każdym innym serwisie rozłożyli ręce, a tutaj zrobili...

Riposta

yo jesli ktos ma ochote to niech obada se kawalek (link ponizej)
http://www.speedyshare.com/519711729.html
POKOJ!

a coś więcej na temat tego studium kosmetycznego, gdzie sie mieści albo nazwę bo z Łomży nie pochodze wiec nie wiem co gdzie jest... A np. w jakiś salonach?

jeżeli ktoś jest zainteresowany wysokościa składek to proszę dzwonić

668 392 705 - taniej nie będzie

A sam miałem 2 szkody w MTU . szybko i co do wysokości nie narzekam

ma znaczenie czy pili czy nie. Bo może gdyby nie alkohol dziś by żyli i co ty na to? Trochę wyobraźni potrzeba aby się taka tragedia nie powtórzyła, jednak doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy.

Ludzie o czym mówimy ? Hotel dał ciała i stara się to ukryć. O kontrolach SANEPID wiedzą na dzień przed więc nie mają co się martwić "rączka rączkę myje".
Pomyśleć że kiedyś w takim przypadku wkraczał SAEPID zamyklał lokal i ew. zawiadamiał prokuratora i po wyjaśnieniu otwierali. Teraz im dali czas na mycie i pozbycie się dowodów więc nie ma podstaw do karania.
Oto polska właśnie !!!

kto wogóle ten temat wymyślił ;Uwaga na jedzenie w baranowskim ...
To że 2 osoby się zatruły to nikt nie wie na razie od czego ...więc na weselu mogły za dużo sie na wpier....ać i pomieszać jedzenie i to cała sprawa a nie tam żadne zatrucie ciekawe czym może goscie byli .....'inni '

Madziula19- moja rodzina też leży w szpitalu. Poproszę Cię o kontakt. Mój e-mail jest w moim profilu.

pouczyc np za przekroczenie predkosci o 50km/H? dla innych celow szkoda tego sprzetu:) nie bedzie przeciez ganial kierowcoc jadących 70 na 50tce;)

Nie warto sobie "Serduszkiem 11" zaprzątać głowy. Szkoda tylko, że w młodym pewnie, człowieku jest tak mało radości, serdeczności i pogody ducha. Ale w pewnym sensie rację ma, co do koszyków.

zadzwon do białegostoku badz szczecina na informacje
a co do znizek to maja ale ciezko powiedziecc mi jakie najlepiej zadz do bialegostoku bo to ich autobus jedzie

ze jak pojdziesz to zobaczysz witamy w swiecie neo ... moze przed pojsciem do kibla zapytasz wszystkich co o tym mylsa....

wiecej myslenia mniej pisania bedzie wyzszy poziom tego forum

Bardzo mnie to interesuje czy ktoś z tego regionu ma podobne do mojego zainteresowanie i sam wyrabia robie kolczyki, bransoletki czy pierścionki. Znajdzie się ktoś? Pozdrawiam;)

Jankes zaproponuj tym młodym ludziom, którzy całe godziny marnotrawią na siedzenie pod blokami i picie piwa , aby ten czas poświęcili na jakiś konkretny cel. Spodziewam się, że po takiej propozycji dostał byś ostre odezwy od zainteresowanych , spędzajacych w ten sposób swój prywatny czas. Wolność polega na tym, że mój czas wypełniam tak jak chcę i umiem. Miłego weekendu życzę.

nie jedzcie tam zurku w chlebie , oblesne to troche

gostek, już Ci we wcześniejszym temacie założonym przez Ciebie, napisałem coś od siebie. Weż sobie to do serca i skończ wkońcu wstydu sobie oszczędz, bo robisz się monotonny i właściwie, to nie masz nigdy nic ciekawego do powiedzenia...

Idz do WORTELA.Tam wszystkie usterki usuwaja bez problemu.

a mi zal ciebie. nie wiesz co to wyszukiwarka?! po kiego grzyba zakladasz kolejny temat?

Zabiorę głos. Do yamy nie chodzę zbyt często, bywam w tym lokalu raz na jakiś czas. Ochrona nie rzucała mi się w oczy ani ja ochronie. Wydaje mi się, że chłopaki robią dokładnie to za co im płacą, czyli pilnują porządku. A ponadto nie rozumiem tego tematu. To tyle co chciałem napisać.

Riposta

Najprościej i miarodajnie odpowiedzą Ci w Parafii. Może zapytasz na forum jaka cena metryki ślubu w USC , cena jajek w Biedronce ?

sodome. niejeden twierdził że jego kolega by nigdy nie wsiadł po pijaku bądź do pijanego kierowcy. po kilku głębszych większości nie robi różnicy.

czytaj ze zrozumieniem drogie dziecie. w swym poście nikogo nie osądzałem. ale ty tumanie musisz przekręcić na swoje abyś mógł wyładować swe smutki. idź do piersi swej matki i płacz dalej. kontakt ze światem ci szkodzi

Miliony złotych wydane na unowocześnienie i nadal jak był smród tak i jest. Jak się przejeżdża to się przeżyje,ale jak jesteś na meczu to już naprawdę ciężko ustać. Smród jest okropny i trzeba coś z tym zrobić...

Takos

Paplającemu przedstawicielowi postkomunistycznego/komunistycznego* sztabu fraszka Niekrasza:

podłe zarobkowanie
nie tyle uczciwa tudzież
zbożna praca
ile szczekanie
na Boga
popłaca

Zuza

"Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)
Podstawą demokracji i społeczeństwa obywatelskiego jest prawda (własne)

*- niewłaściwe skreślić

Takczysiak wiem o pielgrzymce wiecej niz przecietny pielgrzym. Wiem sporo o "drugim" zyciu pielgrzymki i nie szukaj taniej sensacji do prowokacji. Opisz cale zdarzenie pseudo człowieczku, a pozniej komentuj i szukaj wrazen.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org