Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"...bo tu się wszyscy zebrali i przychodzili DO ROZUMU..." |
W celach prywatnych watpie: prawo do ochrony prywatnosci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "...bo tu się wszyscy zebrali i przychodzili DO ROZUMU..." |
i chociaz bym szedl najciemniejsza dolina zla sie nie ulekne bo jestem najgorszym skorwysynem
|
|
!!! chorują osoby z obydwu przyjęć 8 osób z przyjęcia z którego nie brano jedzenia na wynos leży na oddziale zakaźnym i to one trafiły pierwsze do szpitala już w niedziele, z drugiego przyjęcia w szpitalu wylądowały 2 osoby, dużo osób cierpi też w domach to nie przypadek, hotel stara się to zatuszować to się nie mieści w głowie !!!!!!!!!!
|
|
aha dobrze ze powiedziales.dzieki Takos
|
|
melosmiacz - resztki nie mają tu nic do rzeczy, gdyż chorują osoby, które ich nie jadły. Po dłuższych przemyśleniach możemy spokojnie podać nazwę potrawy, która przysporzyła nam kłopotów oraz uargumentować wybór. Co do drugiego wesela: nie wydaje się to dziwne, że tamtejsi goście również cierpią na zatrucie? Czy winą także były domniemane "resztki"? Wątpię. Nie mam pojęcia, skąd ma Pan te "przypuszczenia" na temat kontroli sanepidu i omawianego przyjęcia weselnego, lecz brzmi to jak agresywny odzew ze strony hotelu.
|
|
Nie jestem wielkim znawcą ale widzę z tego co koleś pisze że jego jedynym zadaniem na tym forum jest narzekanie na klub i jechanie po nim... Nie rozumie że to jest tylko piłka że raz się wygrywa a raz przegrywa. Mam tylko nadzieję że ten mecz będzie zimnym prysznicem dla naszych działaczy i piłkarzy oraz przede wszystkim dla pseudo kibiców i przyjaciół ŁKS-u jacy są w Urzędzie Miasta itd. Obserwuje sytuację już od paru lat i widzę że jak ŁKS wygrywa to każdy z nim się utożsamia a jak zaczyna przegrywać to wielu się od niego odwraca a takie tępaki jak ten który ten temat założył zaczynają jechać po naszym ukochanym klubie.
|
|
niekumaty_piknik ochłoniesz, to pogadamy Pzdr. Takos
|
|
Niestety, wielkie sieci sklepów, typu Kaufland, prześcigają się w wymyślaniu "cudownych sposobów" na to, by pozyskać klienta, by choć na chwilę przyciągnąć jego uwagę. Żerują na tym właśnie, że wiele osób dla zabicia czasu idzie do sklepu, i ogląda, i czyta, ich, idiotyczne momentami, reklamówki. Większość ludzi nawet nie zwraca na to uwagi, ale niektórzy są bardziej spostrzegawczy i rzeczywiście czytają te bzdety. Tego nie unikniemy, a mam dziwne wrażenie, że będzie z czasem jeszcze gorzej. Najzdrowiej będzie jeżeli będziemy ignorować każdy głupi chwyt reklamowy.
|
|
No i 4:0.
|
|
Ludziska nie bójcie się oddanie krwi nie boli i można pomóc małej dziewczynce która jeszcze nie zaczeła żyć a już może skończyć swoje życie ja ide oddać krew i zachęcam a nawet błagam żebyście i wy poszli to trwa tylko kilka minut i naprawde nie boli
|
|
Wisła wygrała, nie ma co sie dziwic;) moj "zmysł" sie mylił i dobrze;) teraz jezeli np. wisła przegra z barcą różnicą max 3(5) bramek to bedzie mozna powiedziec "wygrał lepszy" ^^
|
|
W piątek idę dobrze że do 17,00 można to zdążę. A może miłosierni z politycznego ruszyli by swoje zaplątane w sutanny d.....a ???????
|
|
Takczysiak, czy jako... wyznawca innych religii, żyd, kobieta, ubogi... jesteś tak wielki by przyjąć przeprosiny Jana Pawła II, bo odnosi się wrażenie, że w swojej małości nie rozumiesz wielkości człowieka proszącego pokornie o wybaczenie. Zapewne ty nigdy nie będziesz prosił nikogo o wybaczenie, bo jesteś ponad każdym. Pokora to wielka zaleta człowieka WIELKIEGO. Racjonalista szamac- rozum mówi: - zniszczysz zarodek ludzki , nie będzie człowieka - zachowasz zarodek ludzki , będzie człowiek Doświadczenie mówi to samo: - zabijasz zarodek ludzki, nie rodzi sie człowiek - zachowujesz zarodek ludzki, rodzi się człowiek
|
|
Ja i moja żona już oddaliśmy krew dla Hani i zachęcamy wszystkich do tego samego!
|
|
To nie jest temat przeznaczony do tego, żebym się z tobą kłócił. Tobie nie przetłumaczę bo nie chcesz poprostu tego zrozumieć. Ale innych zachęcam do oddawania oprócz próbki przeznaczonej do zbadania antygenów, również do oddawania krwi. Zaznaczcie u pielęgniarek, że oddajecie krew dla Hani (one mają dwie listy jedna lista zawiera potencjalnych dawców szpiku, druga dawców krwi). W praktyce wygląda to tak, że oddajemy 10 ml w celu zbadania czy mamy taki sam szpik jak Hania i jeśli wyrazimy chęć oddajemy dodatkowo 450 ml, które też będą jej potrzebne.
|
|
kosmetyczny moze znajdziesz piercing to najbliżej białstok wawa.......poza tym w łomży nie ma zakładu z piercingiem
|
|
Te pielgrzymki to to samo o czym mowil mi nie zyjacy juz znajomy hindus wypowiadajac sie o muzulmanach: gdyby tylko poswiecili ten czas marnowany na kilkukrotne modlitwy w ciagu dnia na jakis konkretny cel, razy miliony muzulmanow byly by to efekty blyskawicznej poprawy losow calych populacji. Ale nie, lepiej sie wciaz modlic o lepsze czasy albo jak w naszym przypadku marnowac czas na pielgrzymki. A we wlasnych miejscowosciach brud, wszechobecne smieci, dzieci bez opieki czy mozliwosci konstruktywnego spedzenia czasu- czy to w wakacje czy podczas reszty roku. I wszyscy udaja ze jest pieknie. Obluda wiekszosci spoleczenstwa.
|
|
czy oferta jest aktualna?
|
|
z przyjemnością zaopiekujemy się tym kotkiem, pozdrawiamy
|
|
dokładnie Palanga:) byłem tylko na wycieczce szkolnej ale miejsce jest super:):):) i nie wiem czy nie bliżej ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wszyscy macie rację, tylko dlaczego na pielgrzymkę szpital oddelegował trzy pielęgniarki? Za to jakieś trzy inne osoby nie mogą wziąć urlopu w ten piękny letni czas, a koszty oddelegowania pokrywa pracodawca, czyli odbywa się to kosztem innych pracowników. Takich "forów" to chyba nie ma w tym kraju żadna instytucja, tylko Kuria Biskupia. I nie ma to nic wspólnego z wiarą. Jak mnie pamięć nie myli, to kiedyś pielegniarki chodziły na pielgrzymkę z własnej, nieprzymuszonej woli, poświęcajac, tak jak inni pielgrzymi, swój urlop. I z tym się zgodzić nie mogę!
|
|
Chłopak z mojej ulicy z Piątnicy,28 lat.tamci dwaj chyba z łomży.
|
|
alholol zabija
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a co sądzicie o ilości cukru w cukrze ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |