Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosjanie zmienili tablicę w Smoleńsku. "To skandal" |
Ja sie odniose tylko do odpowiedzi na moj post gdzie pisales o kiju w mrowisku -wejdz sobie teraz na jakies bialostockie forum i napisz jako lomzan o tym ze przejezdzasz przez bialy i gnoj sie do opon przyczepia: uwazasz ze reakcja bedzie inna? oj zjada Cie nie gorzej jestem raczej pewien. PS tak zupelnie na marginesie: przejezdzajac przez Lomze zjedz czasami z glownej przelotowki, moze zobaczysz pare rzeczy ktore Cie zaskocza:p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosjanie zmienili tablicę w Smoleńsku. "To skandal" |
"Musisz dobrze znać te przepisy o których piszesz i pewnie żal Ci dupę ścicska, że nie zostałeś policjantem w drogówce?" żal mi dupę ściska na hipokryzję. "Dziś jechałem po Wojska Polskiego za suką z prędkością 35 - 40 km/h, a za mną kilkanaście samochodów, bo zakaz wyprzedzania." bo to był patrol. Swoją drogą w kodeksie też są przepisy na coś takiego. Nazywa się to utrudnianiem ruchu, czy jakoś tak. W kodeksie jest mowa o niedostosowaniu prędkości zarówno w górę jak i w dół i stwarzanie tym zagrożenia. Niestety przy tych bzdurnych 50 km/h to 40 km/h nie jest zbyt wolno.
|
|
Witam. Chciałbym poznać opinie właścicieli drukarek laserowych A3 z rolką. W najbliższym czasie chcę taką kupić i nie wiem na co zwrócić uwagę i jakie są wady oraz zalety takich drukarek. Z góry dziękuję za okazaną pomoc. Jarek
|
|
Tommek a dlaczego w swoim profilu masz jako stronę domową wstawione " http://www.zespolmix.yoyo.pl" Czyżbyś robił komuś antyreklame dla własnej korzyści ????
|
|
odczyt z kamer można zrobić na komendzie a nie w spółdzielni, jeszcze zależy która kamera Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja dużo dziennie robie kilometrów po Łomży i też żadko widze żeby policja łamała przepisy choc napewno im sie to zdaża, czasami napewno depną bo jada na jakies wezwanie i nie wlączą sygnałów. a nie włączaja zeby blizej podjechac zdazenia, zeby nikt nie uciekl gdy z daleka uslyszy sygnaly
|
|
spokojnie spokojnie znając ich umiejętności to i tak go skasują hehehe ;D
|
|
Z tego co sie tez orientuje od znajemomego. to podobno nikt z policji nie jest zadowolony z tego samochodu poniewaz jest obkamerowany i w srodku i nie mozna dac nikomu zadnej taryfy ulgowej, pouczenia, tylko zawsze bedzie ostry mandat
|
|
ojojoj ty wielki wykrywaczu sciemy :) moze najpierw sie czytac naucz, bo mozesz tylko kogos urazic brakiem tej umiejetnosci :P panie prostowniku, nie wiem skad pan wzial "sobote ostatniego lipca", ale bystrosc po pierwsze, po drugie i po trzecie :D "w ostatnia sobote lipca" - 26.07.2008 [*] chciales blysnac na forum? kogo ty chcesz poprawiac :] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
moja siostra 2lata temu miała tam wesele sałatki stare jakby tygodniowe smierdziały ogólnie jedzenie okropne nieśfierze również obsługa okropna, goscie z wesela wyszli głodni niesugerujcie sie nazwa BARANOWSKI
|
|
Wiecie moze gdzie mozna nabic klimatyzacje do samochodu w Łomży, i jakie to koszta sa?
|
|
Bylem tam na weslu rok temu i takze wyszedlem głodny. jedzenie marne a o porcjach nie wspomne. NIE POLECAM !
|
|
Na poznańskiej przed wiaduktem obok tej firmy co sprowadza auta z USA
|
|
hehehe jeżeli Ci chodzi o te kamery umieszczone na bloku to się dowiedz czy wogóle działają bo u mnie na ks.anny swego czasu z pod kamery zginęły 2 samochody...pozdrawiam
|
|
Autor: kwi@tuszek (---.multimo.gtsenergis.pl) Data: 05-08-08 23:11 >Tak właśnie myślę, wybacz, że mam własne zdanie. To pogadaj z ludźmi choćby z Radomia. >Skoro nie będziesz się cofał, to rozumiem, że nie jesteś rdzennym >białostoczaninem, a pochodzisz z jakiegoś mniejszego miasta/miasteczka >/wioski. (niepotrzebne skreślić) Swoją drogą to mnie bardzo interesuje ;p, >wybacz ciekawość. Nie zrozumiałaś. Napisałaś, ze raczej Ty do Białegostoku przeprowadzać się nie będziesz, a ja do Łomży. Cofaniem się nazwałem przeprowadzkę do mniejszego miasta, czyli Łomży, jak już coś to Poznań lub Gdańsk. A pochodzę od kilku pokoleń z Białegostoku. >nie chcemy równać się z Białymstokiem, jak przypuszczam dla naszego >miasta byłaby to raczej zniewaga niż sukces :). Być dziadostwem na tle >kraju, porażka. Jak Białystok jest dziadostwem, to czym jest wtedy Łomża, skoro do Białegostoku jej daleko? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
JOT JOT JOT KA KA JAGIELONIA: KUURWAA!!!!!!!!!!!! Białostok to jebane bęcfały tak jak np.kocziss dojechaliśmy go na forum łomzyńskim i niech wie ,ze do łomzy lepiej nie zadzierać a jak by było tego mało to i tak ma w pizde jak sie dowiem kto to jest a ja sie dowiem...:D
|
|
ja Ci tylko powtorze ze ilosc mieszkancow nie swiadczy o sukcesie tym bardziej nie mozesz poprowadzic analogii i nazwac przeprowadzka do mniejszej miejscowosci cofaniem sie -jak wtedy wyglada np. suburbanizacja?? Czyli lepszy jest hmmm bezrobotny z pragi poludnie od kolesia z firma i domem pod niewiem, Ostroleka -bo mieszka w wielkim miescie:D sorry ale to nie miejsce swiadczy o czlowieku. Mozesz podniecac sie ze mieszkasz w 300 tysiecznym miescie, ja jestem zadowolony za to ze mieskam w 64 tysiecznym miescie ktore duzo znaczy dla regionu bylego wojewodztwa, moze nie miescic Ci sie w glowie ile osob przyjezdnych uczy sie tu i pracuje bo jesli uwazasz Bialystok za jedyne super centrum obok Wawki to faktycznie moze to byc trudne to pojecia. znasz te anegdote: od miasta wymagam cieplej wody i kanalizacji -dowcipny i elokwetny bede sam. Łomża oferuje oprocz tego sporo wiecej, wiec ciesz sie swoim miastem i zostaw w spokoju inne. Animozje miedzy obydwoma miastami powinny odchodzic w zapomnienie a dzieki takim akcjom jak Twoje jest odwrotnie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam:) Po sprzedaniu hotelu wraz z restauracja przez p. Baranowskiego, poziom w w/w hotelu spadł. Tak jak mówiliśćie, jedzenie się pogorszyło, ilośći również, nawet kelnerzy nie są ci sami. Dlaczego?? Prawdopodobnie to nowy właściciel..który zapewne nie jest z Łomży, dla którego najważniejszy jest jak największy zarobek, przy jak najmniejszym własnym wkładzie finansowym. Co do zatrucia?? Jeżeli każdy z nas będzie liczył na Sanepid,czy też inne instytucje PAŃSTWOWE to się przeliczy. Jeżeli ktoś sam na własna reke nie zainteresuje sie tą sprawa, to wszystko ucichnie i będzie tak jak kiedyś- polska rzeczywistosć.. pzdr:)
|
|
odkupię zelixę 15
|
|
Artykuł został przeze mnie napisany na podstawie źródeł informacji podanych na końcu artykułu. Uznałem, że warto było to zrobić, ponieważ większość Łomżan nie wiedziała, ze taka wybitna osobowść istniała. Dzięki uprzejmości Bartka, artykuł ujrzał światło dzienne (jak wiele innych). Szkoda, ze wszyscy o nim dowiedzieli się dopiero teraz :( Polecam przeczytanie lekury jeszcze raz, na spokojnie i ze zrozumieniem. Pozdrawiam Carmello
|
|
Nie bedzie to koncert tylko dzemu, wiec pewnie niewiele zagrają. Tak, czy inaczej wybieram się. 3-4 chetne osoby moge zabrac. gg 737855
|
|
MOŻE KTOŚ JEDZIE JUTRO DO WARSZAWKI NA MAJDENÓW I POSIADA 2 WOLNE MIEJSCA? EWENTUALNIE MOŻE KTOŚ OGÓLNIE KIERUJE SIE DO STOLICY W GRANICACH GODZINY 12-STEJ I ZABRAŁ BY ZE SOBĄ 2 OSOBY?
|
|
Bardzo intrygujący jest temat UFO i NOL. Kiedyś namiętnie czytałam wszystko, co wpadło mi w ręce na ten temat. Słynne Roswell pozwala przypuszczać, że być może nie jest to wymysł. Kto wie? Może ziemska cywilizacja nie jest jeszcze przygotowana na bliższe spotkanie z "Nimi", dlatego najpierw starają się nas oswoić, posyłając swoje statki. Kurczę, temat rzeka jak dla mnie, podobnie jak tajemnica powstania piramidy Heopsa. Pozdrawiam wszystkich zbzikowanych na puncie UFO
|
|
Pewnie woleli by za free :)
|
|
Za darmo to boli gardlo ; ) mysle że za 50 zl w obie strony samochodem to nie majatek, raz ze taniej niż autobusem, dwa że wygodniej i szybciej : )
|
|
Wygodniej i szybciej może i tak, ale napewno nie taniej. Bilet do wawy kosztuje 23zł naszym PKS-em, jakimś innym chyba nawet 21, a jeśli jesteś uczniem lub studentem lub kimśtam to już w ogóle nie ma o czym gadać.
|
|
a ja się zgadzam z dean84. Wspomnę tylko, że ludzie np. z Wawy nie potrafią dobrego słowa powiedzieć o Białymstoku. Nawet więcej, uważają Was za "śledziejewo", w którym aż dziwne że jest internet i telefon. - tak słyszałam od kilku warszawiaków, a za to Łomża im się bardzo podoba. Pokazujesz się jako zadufany w sobie koleś mieszkający w 'wielkiej metropolii' i dziwisz się że normalni ludzie chcą Cię utemperować, sorrka. Nikt nie lubi jak ktoś ma klapki na oczach i widzi tylko swoją miłość do siebie. My raczej nie zdołamy ci tego wytłumaczyć, ale proponuję wypad do Wawy :P. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
ciezko jest utrzymac przyjazn w pracy szczegolnie wtedy gdy jeden jest pracodawca a drugi pracownikiem-po drugie lojalnosc a po pierwsze -------------------- / chcesz stracic przyjaciela - kolege to pozycz mu pieniadze albo zatrudnij godo pracy zlapal turek tatarzyna a tatarzyn go za leb trzyma kiedys sie musza puscic toz wiecznosc nie beda sie tak trzymac
|
|
Z tego co mi wiadomo, kontrola była wczoraj. Całe kontrowersje wynikają podobno z tego, że w tym samym czasie odbywały się tam dwa wesela - wszyscy chorzy bawili się akurat na tym, z którego zabrano jedzenie. Czy ktoś wie, ile czasu czeka się na wyniki z Sanepidu? Sam aż jestem ciekaw, co wykażą.
|
|
Jaki waszym zdaniem bedzie wynik obstawjajcie moim zdaniem wisła go obra i awansuje.
|
|
jak nie popełnią błędów w obronie i wykorzystają część okazji do zdobycia bramki to jest szansa, ale trzeba uważać na Beitar. z drugiej strony Wisła nie ma takiej ławki rezerwowej jak jeszcze z 2, 3 lata temu.
|
|
"....Najmłodszy pielgrzym ma 5 lat – to Wiktora, mieszkanka Małkinii, która na Jasną Górę wędruje już 6 raz. – Po raz pierwszy brała udział w pielgrzymka, gdy była jeszcze pod sercem matki – informuje ks. Piotr Mazurek...." Wmawiają nam, że życie zaczyna się od "poczęcia". Owszem, jeżeli zygota noszona jest w drodze do Częstochowy. Wówczas, jak prymus, zaliczy dwa lata w jeden rok...., albo jak pracujący w warunkach szkodliwych, dwa lata do emerytury za jeden rok pracy /pielgrzymowania/. Nie sprowadzajcie do absurdu religii z powodu naiwności wierzeń.
|
|
modele ekonometryczne - czyżby chodzi o x1, x2, x3 itp?? zagadnienie transportowe wydaje się też w miare do nauczenia. a w jakiej uczelnii studiujesz?
|
|
["Z tego co mi wiadomo, kontrola była wczoraj. Całe kontrowersje wynikają podobno z tego, że w tym samym czasie odbywały się tam dwa wesela - wszyscy chorzy bawili się akurat na tym, z którego zabrano jedzenie. "] A co to ma do rzeczy? Jeśli nawet goście zostali poczęstowani, to gospodarze zrobili to z WŁASNYM jedzeniem. W końcu za nie zapłacili i to bardzo drogo. Tłumaczenie, że ktoś zatruł się resztkami jest bezsensowne, bo ani ja, ani żona nic stamtąd nie mieliśmy na wynos. Jedliśmy, tylko na sali, a już w niedzielę były problemy.
|
|
Okazuje się, że chorzy są na obydwu weselach. Jak na razie hotel i obsługa milczą w tej sprawie, umywając ręce. Mamy tu do czynienia z poważną epidemią i zaniedbaniem.
|
|
Ej no nie straszcie ludzi, może niektórych nawet te 600 zł interesuje
|
|
cóż ja też jednak stawiam na przejscie Beitaru... Barcelona chyba inaczej, juz czeka na W.K;) heh 1:0 dla wisły mimo wszystko:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
lepiej się zamknij. Jakby nie patrzeć łomżyńska piłka przynosiła i będzie przynosić przyjemność mieszkańcom miasta. Ch*j jak masz jakieś objekcje.
|
|
Proponuję sprawić sobie dzidziusia. Jak nie da spać przez kilka nocy z kolei, to potem człowiek łapie każde 5 minut, żeby przymknąć oczy i nie ma obsolutnie problemu z zasypianiem. He,he,he . Pozdrawiam.
|
|
Żaden widzę z Ciebie gostku kibic skoro odwracasz się od klubu i wieszasz psy na drużynie kiedy przegrywa.Kibicem jest sie zawsze albo się nim nie jest.I Ty nie jesteś kibicem ŁKSu. Dla mnie ŁKS może i 0:100 przegrać i tak będe kibicem.I nikt mi tego nie zabierze. Pozdro
|
|
ja ogolnie uwazam ze ŁKS a piłkarze to dwie różne rzeczy może poszukano by piłkarzy w KS perspektywa czy KS śniadowo i mieszkają w Łomży tam chłopaki grają w piłę dla przyjemności a nie dla pieniędzy, a wiadomo, że jak już się trochę "serca" w coś wkłada to wychodzi o wiele lepiej. a zarząd tego całego ŁKS-u wystarczyło by odmłodzić o 20 - 25 lat, jakąś świeżą krew wprowadzić i już by było lepiej. Bo chyba coś jest w młodości, przedsiębiorczości i wykształceniu. z podejściem "jakoś to będzie" daleko się nie zajdzie co mamy na przykładzie naszego Łks-u. mylę się ?
|
|
5:0 to jest wynik hehe barcelono strzez sie haha ;D
|
|
Zgadza się, nie jestem kibicem ŁKS, ale jakie wyniki ta drużyna osiąga lubie zobaczyc w internecie. Szuja, hehe, dokładnie.
|
|
a w Kam-i czy Music Tonie tego nie dostaniesz?? Bo mi się wydaje że możesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |