Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polskę czeka COŚ GORSZEGO od ZABORÓW? |
jeśli oddawałem krew kilka dni temu to czy mogę oddać jeszcze raz tylko te 10 ml lub jest może jakiś inny sposób np. iść do tego szpitala i poprosić o zbadanie swojej krewi? bo z tego co się orientuje to trzeba odczekać jakiś okres czasu żeby oddać ponownie krew.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polskę czeka COŚ GORSZEGO od ZABORÓW? |
*X*X* niestety radio zawsze będzie droższe od Kabla, to nie są ceny z kosmosu
|
|
Oczywiście możesz oddać te 10 ml krwi do zbadania szpiku.
|
|
Myślę, ze bez problemu. To tylko mała probówka. Nie zapomnij dodać, że to dla Hani a pielęgniarki już będą wiedziały o co chodzi
|
|
Sumo/malaha kochany podpierdalaczu, czekisto wśród czekistów, a może nasi struże prawa, których powiadomiłeś w myśl przyjaźni łomżyńsko-łomżyńskiej, nic nie zrobili, bo toyota była właściwie zaparkowana? Jak dziś popatrzyłem, to jakoś sobie nie mogłem wyobrazić parkującego samochodu pod WORDem. Tam nawet nie ma jak wjechać na ten chodnik. Pewny jesteś kochanieńki podpierdalaczu, że prawdę nam tu sprzedajesz? Może to nie pod WORDem było? Ja wiem gdzie widziałem jak łamie zakaz. Dokładnie!!! Zresztą tak samo zrobiły dwa inne samochody ale ich właścicieli nie znam. Bo my tu wiarę sumo/malaha tobie daliśmy a ty może tylko tak dla podpuchy?
|
|
Na Bernatowicza strasznie drogo. Szukaj w hurtowni z zabawkami na Legionów albo w stokrotce lun kauflandzie. GDZIE TE SKLEPY!!!!! WŁADZE!!!! CHCEMY SKLEPÓW!!!!!
|
|
hehehe wiecie co w dupie z ta p[rowakacja , usmialam sie do lez jak poczytalam hehehehe nie ma co lux :)
|
|
A co robili? Może jacy innowiercy albo ateiści?
|
|
weźcie, co to za impreza rock z podtekstem szatanistycznym, pełno brudasów i cpunów oraz chłopaków z włosami do ramion. żal.pl a stary nie jestem, chodze do liceum Pzdr.
|
|
hahahah, miastowy z Białorusi Pozdro dla baby stadionowej i Twojej Pzdr. napinaczu kazz
|
|
Autor: stary32 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-08-08 19:21 poczytaj troche histori to sie dowiesz ze gdy Lomza była grodem to was nawet nie było na mapie wiec nie obrazaj nas.a pewnie ty jestes taki mieszczuch jak ja prezydent,ile stary32 Znasz takie powiedzenie? Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr? Jak Gniezno było stolicą Polski, to Poznań był wioseczką nad Wartą, no i co z tego wynika? Teraz bliżej nas, Goniądz, albo Knyszyn prawa miejskie miały już w XV wieku, a teraz są zapadłymi niby mieścinami, no i co im po ich historii? Aha, historii pisze się przez dwa i, a co do mojego mieszczaństwa, to przynajmniej jestem mieszczuchem w czwartym pokoleniu, swoich prapradziadków nie znam, to nie wiem gdzie mieszkali.
|
|
Jak dla mnie bomba. Pierwszy raz byłem na tak dużej imprezie. Same namioty ciągnęły się w nieskończoność. Fajni ludzie i pełen luzik. To właśnie to jest tam chyba najważniejsze i tworzy niesamowity klimat. Jeśli ktoś dodatkowo lubi mocniejsze granie napewno wyjedzie zadowolony :-) Sami ludzie często dosyć oryginalni a przez to ciekawi. Oj napatrzyłem się tam na różnych cudaków... W każdym razie polecam, a myślę że i ja tam jeszcze zawitam.
|
|
Hej Mam takie pytanie gdybym chciała iść do pracy w policji czy zakładzie karnym czy straży pożarnej albo celnej lub gminnej ale do biura. To czy to sie podania normalnie zanosi jak do przyjęcia do policji i sa jakieś testy sprawnościowe i ta reszta ?? Czy to jest praca cywilna ?? Jest jakaś strona na której są ofert pracy ?? Jeśli ktoś się w tym orientuje proszę o pomoc nar
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Cześć Wam! Mam takie pytanie... Co robicie jak nie możecie spać w nocy? Macie jakieś sposoby na zabicie nudy? Nie chodzi nawet oto żeby znaleźć jakiś sposób na zaśnięcie. Po prostu, co można robić nocą? Pozdrawiam wszystkich nocnych marków!
|
|
Ja ostatnio włączam sobie kanał "AXN Crime"... i oglądam wszystkie seriale kryminalne :-) Nie wiem czemu, ale o tej porze jakoś fajnie je się ogląda :-) Albo wchodzę na wykop.pl i przeglądam rzeczy na które w dzień szkoda czasu :-) BTW: ja jeszcze się nie położyłem ;-)
|
|
Też jeszcze nie śpię ;)
|
|
ja tez nie spie heeh
|
|
a ja już nie śpię, choć prawie nie spałem :)
|
|
FAŁSZYWA PRZYJAźŃ,CZYLI UPADEK MORALNY "zawsze byłem zdania, że przyjaźń powinna być uczuciem tym najwyższym w hierarchi. Miłość oczywiście też jest ważna, ale nigdy nie wiadomo, czy ona nie przeminie...Przyjaźń natomiast.... Przyjacielowi powierza się swoje sekrety, ufa się mu, wierzy, że nie zostawi w ciężkich chwilach. Można się za nim śmiać i płakać, można po prostu być i już, życie staje się piękniejsze. Przyjaciel to ten, który daje ci swobodę bycia sobą.To ktoś, dla kogo chce się żyć, bo po prostu jest " Kaletnik, masz rację ci ludzie ujawnili swoje oblicze, kompletne dno, za judaszowe srebrniki ,sprzedali się. Dobrze poznawać ludzi, wiadomo czego i od kogo się spodziewać.
|
|
Podobno 30 albo 31 sierpnia dopiero...
|
|
Trochę wyrozumiałości... przecież tutaj warunki pogodowe są istotnym elementem. O godzinie 9-tej już niestety nie było latania bo wiało za mocno. A przecież aby zawody się udały to muszą być rozgrywane konkurencje. Rzeczywiście zareklamowanie takiej "kolorowej imprezy" i to o takiej randze pozostawia wiele do życzenia.
|
|
Potwierdzam! Wczoraj na Oddziale Zakaźnym naszego szpitala przebywały dwie osoby z tego przyjęcia. SKANDAL! Nasłać tylko Sanepid na takich pseudo-restauratorów. Catering mają wyśmienity :P
|
|
Pilnie poszukuję właściciela dużej zabawki, która ma na szyi dedykację od mamy dla synka.
|
|
Co myslicie o zespole system?? macie moze jakies namiary na niego??
|
|
Kol. koczisss - zacytuję Twoje słowa: "Nie mam sił na nic. Nie mam nawet chęci. Tak już jest czasami, że nic mnie nie kręci...." Sądząc po Twoich wypowiedziach mam wrażenie, że dzięki temu forum odzyskałeś wigor, chęć do życia. Że sił Ci przybyło, że coś Cię jednak kręci... Cieszę się, ze Twój stan psychiczny polepszył się. Życząc dalszej poprawy zdrowia serdecznie zapraszam do częstego odwiedzania naszego forum - nam też poprawiasz humor.
|
|
nie znam tego zespolu ale proponuje zespol kontra disco super graja
|
|
System - jeden z lepszych zespołów w naszym regionie. Wiem co mówie bo słucham zespołów na weselach co tydzień !!!
|
|
łomza moze jest mała ale mieszkają tu polacy a u was zbieranina ze wschodu i tym sie szczysisz. w latach 70 w centrum stały domy kryte strychą i na ulicy bruk. a propos wnioskuję ze jestes ofiarą blokersów, zakompleksionym gnojem ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
PS do makro nasi jezdza z prostego powodu - u nas nie ma jakbys mial sprawe do OKE albo ARiMR tez nie kazalbym Ci spadac na drzewo widzac Twoja rejestracje na parkingu mowiac ze nie musisz tu przyjezdzac -takie zycie ze nie wszystko mamy u siebie jak i ze nie wszystko macie u siebie :p
|
|
w Rysiu to praktylują od 10 lat nie polecam nikomu.pozdrawiam Jarek
|
|
Na takie teksty trzeba mieć dowody po prokurator autora może bardzo ,,wynagrodzić".
|
|
Wystarczy miec kogos odpowiedniego w lozku. Po udanym baraszkowaniu obie strony zadzwiaiajaco szybko usypiaja :) rudy błazen z druhem
|
|
Wiecie może gdzie w Łomży jest magiel?
|
|
Odnoszę się do tego artykułu: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16041 Zastanawiam się, po co ten radar z tyłu? Ja często jadę bezczelnie na ogonie policji, nie dlatego, że jestem piratem, ale żeby pokazać mu, że widzę, jak łamie przepisy o ruchu drogowym. Czasami przynosi skutek i policjant zwalnia. Przeważnie nie. Teraz będą mogli mnie ukarać mandatem, gdy będę zbierał dowody na wykroczenie. Jak wszystkich mają obowiązywać przepisy o ruchu drogowym to wszystkich. Policyjny wóz to taki sam jak każdy inny, dopóki nie włączy koguta. Kto zajmie się piratami w niebieskich mundurach ???
|
|
Prokuratotor najpierw z urzędu powinien zareagować na doniesienia o powyższych nieprawidłowościach. Takie jest nasze prawo.
|
|
"Ja często jadę bezczelnie na ogonie policji, nie dlatego, że jestem piratem, ale żeby pokazać mu, że widzę, jak łamie przepisy o ruchu drogowym. Czasami przynosi skutek i policjant zwalnia." Ty się w sagan walnij testerze
|
|
Widzisz dean84, przyznaję Ci rację. Nic tak naprawdę do Łomży nie mam, może to co zrobiłem było głupie, lecz wedle przysłowia, uderzyłem w stół, a nożyce odezwały się. Myślę, że gdybym nawet o krowich plackach nie napisał, a coś mniej wrednego, przy tym wspomniał, że jestem z Białegostoku, to i tak zostałbym wyzwany od śledzi i Białorusi. Duża część Łomżan ma nienawiść, a przynajmniej niechęć wyssaną z mlekiem matki do Białegostoku. Nie oceniam całej społeczności, ale przynajmniej ta forumowa w większości taka jest. Łomża jest mi zwyczajnie obojętna tak jak Olsztyn, czy inny Rzeszów, a to, że tu odezwałem się było pokłosiem mojego planowanego przejazdu przez nią w obie strony. Pomyślałem sobie, że poczytam sobie wypociny głupków i nie zawiodłem się, znaleźli się tacy. Wyżej w tym wątku przyznałem, że to co napisałem nie było na poważnie, a mimo to znaleźli się tacy, którzy zaczęli mięsem rzucać w moją stronę. Od nich bije nienawiść i to jak napiszę niewiele zmieni. Do starego32, tak potrzebowałem 12 godzin na odpisanie, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie przesiaduję 24/24 przed monitorem! Stary, twierdząc, ze Białystok to nie polskie miasto, a mieszkańcy to obcy, pokazujesz jakim typem jesteś. Uważasz, że ja jestem śledź i że tu Białoruś itp., przez co pokazujesz jaki masz stosunek do mego miasta, czyli Twoje postępowanie nie jest wcale lepsza od mojego. rudy błazen z druhem
|
|
I tak masz szczęście, że ci wcześniej nic nie przyrypali
|
|
"Ty się w sagan walnij testerze" Policjant się odezwał??? Masz rację. Powinienem od razu spisywać numery, miejsce i godzinę i do komendy słać. Ale i tak to nie pomoże. Możesz wyjaśnić, skąd taki ostry atak na mnie, za moją wypowiedź? Czy może masz lepszy pomysł? Czy może tylko ubliżać potrafisz ?
|
|
Hmm,na Reymonta był kiedyś magiel.Blok zdaje sie 2,ale nie jestem pewien czy akurat Reymonta 2.Musisz sprawdzic.
|
|
kiedyś jak takie manewry bedziesz sobie ćwiczył jakiś glina wciśnie hebel i dobiero będziesz miał ciepło i wogóle dziwne masz podejście, może zacznij ich wyprzedzać i blokować wtedy napewno zwolnią
|
|
Bardzo przyjemnie się w nocy po mieście spaceruje, i po okolicach.
|
|
cz napisał(a): > Policyjny opel to prawdziwa „bestia” szos. Ma grubo ponad 200 koni >mechanicznych i jak twierdzą policjanci jest w stanie dogonić każdego pirata No chłopaki szaleją :-D teraz 200KM , ale czy są w stanie dogonic każdego pirata :>?? hehe pozdro
|
|
policja zawsze i wszędzie ale nigdy tam gdzie trzeba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |