czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak to jest z tą polityka.

Nie rozumiem was. Policja na drogach zachowuje się jak władcy szos, nie przejmując się takimi "pierdułami" jak ograniczenie prędkości, a nam każe za to słono płacić. I jeszcze te pouczenia. Hipokryzja na całego. Co wolno wojewodzie, to nie tobie s..... .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak to jest z tą polityka.

nie slyszalem, aby radary pomagaly na debilizm, ale probowac warto.

DiDi

witam dzisiaj mialam testy multiselect wyniki mam jutro rano wiecie moze jak wygladaja badania lekarskie?

kiwi nie wnikaj. Akurat nie o to chodzi dlaczego ta zabawka została zgubiona tylko czyja to jest zguba :)

Gdy przeczytałem temat pomyślałem o tym samym.Super sposób.

Czemu nasyłać Sanepid? Czy oni nie wiedzą, co należy do ich obowiązków? Czyżby reagowali dopiero po "nasłaniu"? Gdzie są lekarze, którzy kierują ludzi do szpitala ZAKAŹNEGO z objawami zatrucia? Dlaczego do dzisiaj nie było kontroli Sanepidu w kuchni Baranowskiego? Moja żona również zatruła się na przyjęciu weselnym, które odbyło się 2 sierpnia w tymże Hotelu. Po zgłoszeniu problemu do Sanepidu, ten nie zareagował, a co mówić o reakcji z urzędu.
Tłumaczenie, że ktoś zatruł się resztkami jest bezsensowne, bo ani ja, ani żona nie spożywaliśmy akurat ciasta i nic stamtąd nie mieliśmy na wynos. Jedliśmy, tylko na sali, a już w niedzielę były problemy.

Wydaje mi się, że nie zawsze można włączyć koguta, bo chyba są jakieś konkretne przepisy normujące poruszanie się pojazdów uprzywilejowanych w ruchu. Myślę, że policjant jadąc na wezwanie czasem musi "wdepnąć", zanim jakiś pijany mąż zatłucze żonę a np. nie może włączyć świateł i sygnałów. Zresztą wszyscy chcemy, żeby policja była szybko na miejscu - a przynajmniej ja wolę mieć pewność, że będą szybciej na miejscu zanim mnie ktoś pobije i zabierze portfel. Chyba lepiej, że przekroczą prędkość niż ktoś ma ucierpieć przez ich opieszałość.

czuubek - a możesz jaśniej?
"nie slyszalem, aby radary pomagaly na debilizm, ale probowac warto"

Czy poza czwartkiem (np. w piątek) można oddać krew na testy? Jeżeli tak to kiedy i gdzie?

Tak można, 8 sierpnia, piątek od 11 do 17 na Nowej 2, punkt szpitalny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org