Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pałac prezydencki- "mroczny przedmiot poządania" |
Troszkę chyba przesadzasz, ja mam w chałupie dwa psy i kota i jakoś żyją w miarę pokojowej atmosferze, choć czasem się gryzą i drapią dla zabawy :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pałac prezydencki- "mroczny przedmiot poządania" |
To zależy, jak jest jakiś etat cywilny w biurze to tak też może być. Ale w biurze może pracować także policjant, więc obowiązują go takie same warunki rekrutacji jak i zwykłego policjanta. I podejrzewam, że na początku i tak by ten "przyszły pracownik biurowy" pracował jako zwykły policjant, a dopiero później dostał by "awans na krzesełko". Pozdro. PS. Mogę się mylić.
|
|
|
Odnośnie działań promocyjnych, to rzeczywiście porażka na starcie! Tygodnik Kontakty zadbał o wszystko, ale nie działania marketingowe :P Z ważniejszych mediów o naszej imprezie napisali Wprost24.pl, Radio Białystok oraz zajawka w Kurierze na TV Białystok i to na tyle :/ Śmiech na sali; P. Tocki się popisał, nie ma co.
|
|
Viola poczytaj tutaj: http://www.policja.pl/portal/pol/61/755/Nabor_kandydatow_do_korpusu_sluzby_cywilnej.html
|
|
hmmm, jak tak sobie to czytam to nie wiem czy płakać czy śmiać się, że w "wielkiej metropolii" - [B]iałystok, mieszkają ludzie tak zadufani w sobie, że nawet białostoczan zamieszkujących obrzeża miasta nazywają wieśniakami. Dlatego Nas Łomżan nie powinno drażnić, że ktoś zazdroszcząc Naszego pięknego miasta, próbuje zwrócić na siebie uwagę i swoją zazdrość przelewa w zgryzotę na forum, które tak właściwie wcale [G]o tu nie zaprasza. Jednak jeśli to jest [T]wój sposób na dowartościowanie się i zwrócenie na siebie Naszych oczu. to skoro jest [C]i z tym lepiej i pomaga w opóźnionym, ale zawsze rozwoju to cieszymy się razem z [T]obą. PS. pozdrawiam i proszę nie denerwujcie się na koczissa, [O]n szuka zrozumienia, bo własna rodzina się [G]o pewnie wyrzekła.
|
|
obserwator prokurator i sanepid to sie powinien rysiem zająć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |