Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
II RP |
W niektórych przypadkach bardzo dokładnie widać, że ludzie pochodzą od małpy. Bez obrazy dla małp :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: II RP |
mania7208 " Niemcewicza 2/90" Tam jest taki sklep:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
p.s. male kluby np nieistniejacy Groclin z Grodziska Wlkp. - liczba mieszkancow 15 tys wiec takie przeliczenia niemaja zadnego sensu ;]
|
|
Serduszko 11 napisała : ,, ... dla mnie i dla normalnych ludzi ...'' Hehehe już się sama określiła ...
|
|
Zbych, a mnie zawsze zadziwia pewność n i e''kościelnych'', że wiedzą co Bóg chce i co zrobi , bo twierdzisz, że karze szczególnie niektórych nadając PYCHĘ , a powszechnie GŁUPOTĘ. P.s. Powszechnie wiadomo, że pycha to zupełnie co innego niż głupota. Jednakże pycha i głupota to negatywne cechy człowieka.
|
|
692309915 -Pod tym numerem znajdziesz dobrą skrzypaczkę, która gra na ślubach. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |