Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
od roku ciągle tylko jedne temat Smoleńsk |
10 minut poszło bez kompromitacji ale już minutę później tracimy bramkę. ŁKS 0 :1 Górnik gol strzelony w 11 minucie spotkania Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: od roku ciągle tylko jedne temat Smoleńsk |
zawsze warto cos zobaczyc nowego :)
|
|
ja tak maja wygladac mecze ŁKS'u to juz lepiej rozpiepszyc ten klub, nic na siłe
|
|
Jakby ktos miał ochotę to na www.livemecz.pl LKS Łomżą gra także z Motorem Lublin - wynik na zywo do 23 minuty 0-0 heheheheheeheh - super wiarygodna strona Jarek
|
|
piskorska prowadziła moja ciaze. urodziłam i wiecej do niej nie pójde. nie chciałam w trakcie zmieniac lekarza. badania zleca tylko podstawowe, jesli chcesz cos wiecej to ona jest raczej im niechetna i uwaza ze sa zbedne. pomimo ze to nie ona za nie poaci bo za wszystko kase wykłada pacjetka. infekcje intymne stwierdzala u mnie na kazdej wizycie i za kazdym razem przepisywala ten sam lek. dla sprawdzenia tego samego dnia rano bylam u innego lekarza i nic nie zauwazył!! przy innej dolegliwosci przepisala lek zabroniony ciężarnym twierdzac ze mozna go przyjmowac. sympatyczna, delikatna, konkretna wszystko wyjasni, usg robi na kazdej wizycie ale sprzet ma słaby. wiedzac ze jestem po porodzie na oddziale nie zainteresowała sie nawet a kojarzyla mnie doskonale. i jest jeszcze jeden duzy minus-długo sie czeka pod gabinetem. latem bylo to bardzo meczace hmm to chyba tyle moich refleksji o tej pani doktor... a i moja tesciowa tez została zle zdiagnozowana prze nia.
|
|
a co studiujesz?
|
|
zgadzam się z innymi że ten zakład to porażka.
|
|
już kupiłam na allegro takie jak chciałam
|
|
Jeszcze się wam nie znudzło? Ludzie !!!
|
|
Też jestem bardzo zdziwiony dlaczego taka impreza była tak słabo rozreklamowana, myślę że jak organizatorzy postaraliby się o lepszą promocję to ludzi byłoby dwa razy więcej. Należałoby dać jakąś reklamę w okolicznych miastach jak też na wjeździe do Łomży, ludzie jadący np. na mazury na pewno by zajechali, w końcu taka impreza nie trafia się często. A co do tekstu na 4lomza to też uważam, że dali ciała. No ale ten portal zrobił się bardzo komercyjny, nie mają udziału w imprezie więc po co o niej pisać.
|
|
bo w Łomży o wszystkich imprezach pisze się dopiero po ich zakończeniu....
|
|
gostek_num Legia Wisła i Lech nie są zespołami pierwszoligowymi... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pewnie,ze tak!!!!!!! Jarek
|
|
u kowala buhahaha!!! ale sie ubawilem rudy błazen z druhem
|
|
17 sierpnia koncert T.Love w Ostrołęce Ja jadę i pomyślałem że można zebrać większą grupę :D
|
|
Władze miały darmowy bankiecik, wyżerkę i to im wystarczy...
|
|
A jak ja bym sie zapytal gdzie mam bulki na sniadanie kupic to bys sie nie smial?Tu nie chodzi o kulture tylko o zadawanie idiotycznych pytan.Chyba proste i oczywiste ze u krawca! chyba ze dziewczyna chciala konkretnej podpowiedzi u ktorego,ale tak sformulowane pytanie na to nie wskazywalo. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ale k... macie problemy. Na miarę XXI w. Kupuj co masz kupiś i won a nie mierzysz i się podniecasz wózkami . To takei ekscytujące ze się coś kupi ? Może to sens waszego życia ? Buciki, wózeczki, kasjerki, 5 zł To jakieś forum dla popaprańcow. Strasznie ambitny temat .No ale jak się nie ma pojęcia o niczym to i zakupy w sklepie są na miare wyprawy do żródeł amazonki.Proponuję inne nie mniej ambitne tematy : opinie o golonce w Biedronce Zapach w kiblu w Lidlu lub o jadzi co chce w Stokrotce Żegnam a autora wątku zapraszam na leczenie
|
|
Ależ "władze" oficjalnie były! Nawet coś tam plotły ze sceny (ja zwylke na sępa się załapały), tylko , że ludziska woleli oklaskiwać miedzynarodowych uczestników zawodów, którzy w tym czasie dali radosny wyraz tego, że sie mogli z nami i ze sobą spotkać! i to było wspaniałe. Potem ten niesamowity koncert Wójcickiego z balonu! Zawody trwają do soboty włącznie i goraco je polecam! Wielkie dzięki organizatorom, którzy to chcieli zrobić bo gdyby liczyć tylko na magistrat, to po tych łąkach łaziłyby tylko żaby- taki to mają magistracki polot i chęci ("jak ktoś zorganizuje to my też palniemy gadkę do narodku").
|
|
Dobromil napisał To dobry pomysł i nie narzekajcie wręcz przeciwnie cieszccie sie z takich rzeczy ,ze w mieście coś sie dzieje ,ze sie cos robi Doczekaliśmy czasów imbecyli dla których telewizor z reklamami na sklepie urasta do rangi wydarzenia artystycznego . Podziwiam wykształcenie i inteligencję. Pewnie i Doda jest wzorem do naśladowania
|
|
Proponuję zakład usytuowany w piwnicy na rogu Wiejskiej i Pięknej. Bardzo miły i sympatyczny, starszy pan. Jest to zakład szewski lub krawiecki, lecz z pewnością Ci naprawi ten zamek. Dodatkowo - nie jest drogi. Kilka razy tam byłem, polecam.
|
|
pabloz4, z całym szacunkiem, ale nie każdy lubi być nabijany w butelkę i mówiąc krótko, oszukiwany poprzez nic nie warte slogany, sławiące dany sklep. Skoro coś nie funkcjonuje, to po co wmawiać ludziom że tak jest. Muszę Ci powiedzieć, że osoby które znają mnie i mój nick, odzywały się do mnie pisząc, że dobrze zrobiłem że to sprawdziłem, bo same były ciekawe... Jeśli Ty chcesz być konsumentem robionym na szaro, proszę bardzo..
|
|
Kurczę, to trzeba jechać, bo w Łomży w kalendarzu tego dnia nic. Ale dokąd? I to kusi, i to nęci ;)
|
|
Dokładnie Pablo :) Poprawi się bezpieczeństwo i pojawią się nowe miejsca pracy... ;)
|
|
No i placki krowie wciąż leżą. Właśnie wróciłem z nad morza i niestety znów upaćkałem sobie autko krowim gówienkiem. Czy w tej Łomży ktoś sprząta? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Znowu dali ciała. Ponoć głównym organizatorem są Kontakty. Czyta to ktoś? Brak TVN24, brak radia ogólnopolskiego, dzienników..... bez komentarza
|
|
Ale Pabloz wcale się zbytnio tutaj nie wyróżnił, po prostu napisał szczerą prawdę. Jak można się podniecać z ustawienia telebimu i stwierdzać przy tym że "w mieście coś sie dzieje ,ze sie cos robi". Przecież to jest żenada.
|
|
to się okaże jutro :-D
|
|
Ja widziałem tam superstację ale z tego co wiem ona ma udział w rynku 0,3 % więc reklama mała. ale dobre i to :). A tak w ogóle ma ktoś harmonogram tych mistrzostw??
|
|
nadal nikt się nie zgłosił...
|
|
Ja na miejscu tego szefa to bym już was wogule nie podłączył i weźcie sobie gdzie indziej jak macie skad:P
|
|
Bardzo ciekawe, może dasz radę przypomnieć sobie więcej szczegółów? Jeśli chodzi o "odpalenie" ufo :) Zauważ jak szybko nasza cywilizacja, głównie myśl techniczna rozwinęła się na przestrzeni ostatnich 60 lat! Mamy telefony komórkowe dzięki którym możemy widzieć się podczas rozmowy, mamy superkomputery z kilkurdzeniowymi procesorami, baa możemy nawet te komputery zabierać ze sobą, nawigacja satelitarna...można by tak długo wymieniać. Niektóre rzeczy jeszcze 20 lat temu były nie do pomyślenia. 20 lat, cóż to jest w historii ludzkości? Krótka chwila. Wg wielu ludzi, te "przyspieszenie" technologiczne zaczęło się pod koniec lat czterdziestych, a mianowicie w lipcu 1947 roku. Tak chodzi mi tutaj o słynne Roswell. Gdzie rozbił się NOL. Pisały o tym wszystkie miejscowe gazety, opierając się na słowach wojskowych. Później, nie wiedzieć czemu, wojsko stwierdziło, że jest to balon meteorologiczny. Dziwne, że na jego identyfikację potrzebowali jednak sporo czasu. Dopiero jak dziwny obiekt zabrano do bazy wojskowej stwierdzono że to balon. To tak w skrócie. Napisałbym więcej ale spieszę się do pracy.
|
|
czy ktoś mógłby mi podać nazwę firmy która wczoraj, w niedzielę zakłócała wypoczynek niedzielny mieszkańcom ulic Konstytucji 3 Maja i Śniadeckiego, ponieważ nie chciałbym tej bolszewickiej firmie w przyszłości dać zarobić!
|
|
a co dokładnie robili
|
|
pabloz4, sklep umieszczając takie slogany daje nam pewne prawa, a z praw trzeba umieć korzystać. Twoje wypowiedzi za bardzo są nasączone negatywnymi emocjami. Pozdrawiam
|
|
a może palant dostał kiedyś wpie...dol w Lomży i teraz pisze takie banialuki. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
nie byłem ale impreza jak najbardziej spoko ;) ..... jak zwykle zaraz zaczną sie wypowiadać stare dewoty o tym że tam ćpuny i w ogóle że ktoś zginął bla bla bla.... ale wystarczy spojrzeć na tutejsze dyskoteki i imprezy .... przy nich Woodstock jest 100 razy lepszy :D z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
kurde jaka wiocha.. postawia wam telebim to jeszcze żle ;/ ludzie przecież nie musicie na niego patrzeć ???? i tak większość z was ogląda się za dupami w krótkich spódniczkach jak jedziecie więc w czym problem ????? DiDi
|
|
western chyba jesteś typem człowieka który dba tylko o swoją dupę... jak nie bedziesz miał się gdzie podziać w przyszłości będziesz bezdomnym itp. daj znać wtedy od razu cię zagazuję na *** mam płacić podatki na utrzymanie imbecyli... Riposta
|
|
Tak tak, Szuja masz rację chciał być widoczny i jedyny w swoim rodzaju, to jest. A co do zachowania to naganne i Sumo/malaha ma rację, ze o tym pisze. Bo stanowisko zobowiązuje nie tylko daje profity, ot i tyle.
|
|
Kocziss ty stary ****! odpowiemky ci okrzykiem : Cześć łomża wita wieś ****** wsiochu ,ujawnij sie ***** to ci napierdole jak cie złapie dziwko
|
|
bolszewicka inwazja na lomze ?
|
|
dżem bez ryśka to nie dżem
|
|
hej jezeli nikt sie nie odezwie to moge go przygarnac...
|
|
Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-08-08 15:36 Kocziss ty stary ****! odpowiemky ci okrzykiem : Cześć łomża wita wieś ****** wsiochu ,ujawnij sie ***** to ci napierdole jak cie złapie dziwko Jak by nie było jest bardzo miło..:D Tak, zgadza się, Łomża to wieś:) Nie musisz tego tak głośno mówić. Do innego indywiduum Sstnk. Krzycząc, ze jestem z Białorusi, pokazujesz dopiero jaki jesteś prostak i wsiok zarazem. Gdybyś był mądry, to byś nie odpisywał na moje posty, a przynajmniej w inny sposób. Widać, że Twój poziom inteligencji jest porównywany do tego, który mają krowy zostawiające we łsi lomza placki. Jak są kompleksy i brak pomysłu na sensowną, mądrą odpowiedź, to jedyny sposób kogoś obrazić, zmieszać z błotem. Wysil się gościu trochę, błyśnij intelektem, a później pogadamy, w innym razie nadal będziesz tylko burakiem z miasteczka Łomża!
|
|
Demeter zależy co masz na myśli posto
|
|
to napewno cyrk :-)
|
|
Pamiętajmy, że dzięki nam ktoś nie umiera. Tu nawet lekarze nie są w stanie nic zrobić, jeśli dla chorego nie znajdzie się dawca zgodny. No i te statystyki polskie w liczbie dawców zarejestrowanych są tak niskie, że wstyd, że w Polsce jest tak mało potencjalnych dawców szpiku. Mała Haneczka nas potrzebuje i nie opuśćmy jej, gdy tak błaga o życie. Nie dajmy jej odejść.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |