Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski Lotos |
Jejaa ludzie czy wy nie możecie pisać na temat...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski Lotos |
Jeżeli ma ktoś informacje ze stadionu to wpisujcie tutaj. Wie ktoś w jakim składzie wybiegnie ŁKS?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jak przez pierwsze 10 minut nie straciliśmy bramki to już wielkiego pośmiewiska z nas nie będzie:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Skład nastepujący Ł K S Łomża: Chachuła - Cychol, Galiński, Jurgielewicz, Możarowski, Gałązka, Staniórski, Łazar, Płatuński, Rydzewski, Siara posto
|
|
kaletnik, człowieku ile w tobie życiowego jadu narosło, pewnie twoje zycie jest szare i bez perspektyw, współczujemy ci. Tyle złej nienawiści w tobie a innym wytykasz ich wady. Coś z twoją psychiką nie tak. Brrr.. wiecie co, 4 osoby piszą pod różnymi nikami, a najfajniejsze, że jedna osoba (ta co potrzebuje dużo szamponu) sama sobie odpowiada i namawia siebie, by wnosić kolejną sprawę do sądu. Oj psychika siada na bezrobociu. Do roboty uczciwej byś się wziął chłopie! A nie za politykę się bierzesz i ludzi po sądach ciągasz, to ciebie przerasta i zjada od środka. wnioskuję o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne bolka alias kreatora, koniecznie rudą i przegranego markera, pamiętamy również o nieobecnym kaszalocie pływającym w brzoskwiniowych gajach piszcie, piszcie więcej. wyrzućcie z siebie tę nienawiść, całą żółć wypełniającą wasze ciała i wtedy usiądźcie w pierwszych ławkach waszego kościoła, szukając ucieczki od waszych ambicji na wyrost
|
|
LOL :D Dajcie spokój, serduszko11 to jakiś troll, nikt normalny by tak nie pisał.
|
|
hahahah ale jaja Motor - Łks 0-1 hehe posto
|
|
Jaki rezultat końcowy ?? Jarek
|
|
Sumo/malaha a zauważyłeś czy ręczny miał sprawny albo trójkąt czy gaśnicę?? jak będziesz widział kogoś kto przekroczy prędkość napisz
|
|
Serduszko: proponuje nosić jakieś środki czystości przy sobie, żeby umyć wózek przed użyciem
|
|
no comment, ...but a lot's of comment... http://pl.youtube.com/watch?v=iuZWxWyq24I chłopaki się postarali, nie co
|
|
Co zrobiłeś, że spaliłeś końcówkę?
|
|
Popieram te zawody ale żeby dokładnie o 6:00 zaczynać latanie . Są ludzie którzy mają małe dzieci i nie życzą sobie żeby je o 6 rano budzić głośnymi śilnikami .
|
|
Popieram pablo4 . Niestety jest wielu takich, którzy z nudów, z braku zainteresowań chodzą, szukają i aż się sami proszą, żeby ich ktoś takimi kitami nabił w butelkę . Potem sprawdzają, medytują i szukają towarzyszy niedoli .
|
|
tak tak.. Kola macie pieniadze ?! to sprowadzcie sobie ***** Leo pfff zal mi was..
|
|
Mam pytanie czy można uzyskać nagranie z kamer zamieszczonych na osiedlu prerspektywy... chodzi o to by sprawdzic kto o danej porze wchdził do klatki w bloku. Przyznam ze sprawa jest dość prywatna ale jest również bardzo ważna
|
|
> Nie lubicie nas, choć my nic tu winni nie jesteśmy. Z tym się nie zgodzę, wybacz. Obnosicie się ze stwierdzeniem, że Łomża to wieś, a wcale nią nie jest. Traktujecie nas opryskliwie i z nosem rysującym niebo. > Myślisz, że jakbyście byli w woj. mazowieckim, to by było > lepiej? Tak właśnie myślę, wybacz, że mam własne zdanie. > Co do zmiany miejsca zamieszkania, to raczej cofać się nie będę > i gdybym miał się przenieść, to były by to tylko dwa miasta, > Poznań, ewentualnie Gdańsk. Skoro nie będziesz się cofał, to rozumiem, że nie jesteś rdzennym białostoczaninem, a pochodzisz z jakiegoś mniejszego miasta/miasteczka/wioski. (niepotrzebne skreślić) Swoją drogą to mnie bardzo interesuje ;p, wybacz ciekawość. > Tak naprawdę większą nienawiść co do innego miasta macie Wy, inne miasto - Białystok ? > Trzeźwo patrząc, to nawet kolej do was nie dociera, a tory > kończą się jakby to góry były (Zakopane), a Wy chcecie być > jakimś znaczącym miastem, który równa się z Białymstokiem, > który zresztą na tle kraju jest dziadostwem? nie chcemy równać się z Białymstokiem, jak przypuszczam dla naszego miasta byłaby to raczej zniewaga niż sukces :). Być dziadostwem na tle kraju, porażka. pozdrawiam,
|
|
koczis cwe.. szkoda ze nie masz swojej ksywki bo ten koczis (kto ma wiedziec to wie) ktory lata na niej od dawna zruchal by cie w odbyt i paszcze ty zezowaty gownorzerco a ja bym ci chetnie do.ebal jak ekwador polsce w mistrzostwach swiata2006 ty przerzniety worku po nawozach masz klate jak szczur czolo i wygladasz jak bys spier... z wiadra podczas skrobanki masz takiego garba ze mozesz wiazac sznurowki na stojaco ty nie domyty psi wentylu mozesz zajechac do lomzy pale obciagniesz ty kur.o nad moze jedziesz chyba na chu.u cwelbeko je,ana geju z wampa je.bac takich tranzystorow jak ty TWOJ PAN I WLADCA Jarek
|
|
Krew do zbadania zgodności szpiku dla Hani można oddawać już od poniedziałku w punkcie krwiodawstwa w szpitalu. W piątek od 7.00 do 13.00 w punkcie krwiodawstwa w szpitalu , oraz w ambulansie, który bedzie stał na parkingu b.urzędu wojewódzkiego (u. Nowa 2) od strony cmentarza.
|
|
Kocziss to zwykła dziwka kusi a później jak sie za nią wezmą to nie wie co zrobić ..neistety kocziss opinie se zjebałeś właśnie przez ten temat czemu mi nie odpowiesz? Bosiz sie ze mną fristajlu cie jak szmate dojade mówiłem ci już to GŁUPKU. Kur....twoje wieśniackie zagrywki Pff... A huuju z jakiego miasta jestes ,ze sie tak unosisz jak szmata na wietrze?
|
|
Dla osób które pisały artykuł o Eric Tadla Po pierwsze ktoś ma mało-wiarygodne wiadomości. Pisać aby pisać dla ściemy>>> nie widzę w tym sensu Jak pisać to chociaż prawdę należałoby podać. Więc sprostuje wypowiedz B.K Eric Tadla (aka DJ Sonar) zmarł nie w sobotę ostatniego lipca jak to podał autor teksu tylko 26 07 2008r. Uważajcie co czytacie bo czasami sciema leci.....
|
|
a moze ktos wie jakie numery ma ten nowy samochod policji? ;)
|
|
"Uważajcie co czytacie bo czasami sciema leci....." a tu to sie z toba zgodze :) Jarek
|
|
nawet jesli to nic ci do tego
|
|
Reklama, reklama, reklama !
|
|
Dzisiaj ok 17:10 w TVN24 relacja z akcji "Hania musi żyć". Zapraszam do oglądania
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dobromil- brawo, szacuneczek, banda idiotów tylko siedzi na necie i czeka aż ktoś coś normalnego napisze, żeby napisać coś na swoim poziomie- czyli nienormalnego. Kretyństwo w Łomży żądzi. Została garstka normalnych... Ja, Ty i jeszcze kilku... posto
|
|
dzwoniła naprawde do informacji w białymstoku i powiedziano mi że bilet z białegostoku do szczecina kosztuje ok 70 zł a jak zapytałam o zniżki to powiedziano mi że nić nie wiedzą
|
|
wlasnie dzwonilam do pana Serafinskiego i ma juz zajety termin.....
|
|
Skoro wysłałeś priorytetem to masz potwierdzenie nadania listu. Liczy się data nadania. Więc kłopotów z Bankiem obawiać się nie musisz. To, że list zaginął to sprawa Poczty nie Twoja. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Masz racje lecz Banki jeżeli nie uzyskają określonego dokumentu , czy wpłaty w określonym terminie , wtedy uruchamiają własne procedury m.in. wpis do BIK-u i życzę szczęścia w szybkim czasie zaktualizować dane tam zawarte . Na dzień dzisiejszy dla Banku czy innej Firmy nie interesuje czy wysłałeś dokumenty Pocztą czy kurierem , czy sam niesiesz na piechotę . Masz dostarczyć w określonym terminie . Mam nadzieję ,że wszystko będzie w porządku lecz wku...... mnie podejście pracowników banku ,że nie mogą ustalić co się dzieje z moją przesyłką . Otrzymałem dziś ponaglenie z Banku . Dzwoniłem powtórnie kazali mi przesłać zaświadczenie z US .
|
|
I dobrze ze odszedl bo to pajac !
|
|
na Ogrodowej
|
|
18:00
|
|
macie namiary na zespół EXPRESS z Zambrowa? slyszałam ze są super, a moze byliście na weselu, gdzie oni grali????????? pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |