czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzwi !!

Na chamskie postępowanie wszystkich ,którzy tak postępują jak piszesz, normalni ludzie nie zamierzają nigdy dać pozwolenia.Z tekstu wynika ,że nie obce jest Ci postępowanie chamskie dobrze je znasz ,jesteś jednym z nich.Popierasz je i w pełni akceptujesz. Gratuluję ,ale takiego typu ludzie nigdy nie byli nie są i nigdy nie będą dla mnie i dla normalnych ludzi wzorem do naśladowania.Z taką hołotą nie zamierzam dyskutować w końcu sami się wykruszycie i wrócicie gdzie wasze miejsce .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzwi !!

kaletnik napisz troche wyrazniej o co chodzi

Re: Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzwi !!

W akademikach nie ma z tym problemu :) a to już od Ciebie zależy który akademik wybierzesz...

Re: Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzw

Czy ktoś moze wie gdzie w Łomzy mozna skleic plastikowe kółko?

Jeszcze jedno skoro te buciki są tak sterylne to dlaczego miały by tak zainfekować mój dywan na którym postawię torebkę a ona potem tak zanieczyści sklepowy wózek.Świadczy to o tym jak potrafisz korzystać ze sklepowego wózka, bo na torebki jest specjalna półeczka na której z powodzeniem można posadzić dziecko. Powodzenia w zapoznaniu się z instrukcją obsługi wózka sklepowego,jeśli nie masz problemów z logicznym myśleniem.

wybieracie sie dziś wieczorkiem? Myślicie ze warto?

Serduszko jakie to szczęście dla Twojej mordy, że jej nie widzę bo bym Ci ją skuła!!!

To dobry pomysł i nie narzekajcie wręcz przeciwnie cieszccie sie z takich rzeczy ,ze w mieście coś sie dzieje ,ze sie cos robi ...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czy możecie nie odpisywać tej Pani z Białorusi ?

Szczegółów można by wymieniać i wymieniać powiem tylko że ten pojazd nie miał śliników rakietowych lecz bembranowe czyli na zasadzie magnesu takie magnetyczne silniki co o dziwo zostały wymyślone hmmm 1999 roku ? To akurat jest ciekawostka! Powiem jeszcze że te napędy lotnicze posiadają jedynie bombowce niewidoczne dla radaru...
Moim zdaniem technika rozwija się nie tylko z geniuszu ludzkiego umysłu lecz z badań technicznych jakiegoś pojazdu który rozbił się na przełomie 19 i 20 wieku można wiele się dowiedzieć bo przecieków z NASA i FBI oraz wojskowych jest wielka skala i można to znaleźć w internecie czy też pismach naukowych pozdrawiam...

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

:DD

posto

tak wiem o tej akcji ale czytalam że to ósmego sierpnia dopieru się rozpoczyna ale pójdę w piątek do szpitala i oddam tej krwi dla tej ślicznej dziewczynki bo mam taką cichą nadzieje że może ja jej pomogę a jak bym nie poszła to bym sobie tego nie darowała zachęcam wszystkich to nic nie kosztuje i nie boli to tylko pobranie krwi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org