Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzwi !! |
Na chamskie postępowanie wszystkich ,którzy tak postępują jak piszesz, normalni ludzie nie zamierzają nigdy dać pozwolenia.Z tekstu wynika ,że nie obce jest Ci postępowanie chamskie dobrze je znasz ,jesteś jednym z nich.Popierasz je i w pełni akceptujesz. Gratuluję ,ale takiego typu ludzie nigdy nie byli nie są i nigdy nie będą dla mnie i dla normalnych ludzi wzorem do naśladowania.Z taką hołotą nie zamierzam dyskutować w końcu sami się wykruszycie i wrócicie gdzie wasze miejsce .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzwi !! |
kaletnik napisz troche wyrazniej o co chodzi
|
|
Re: Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzwi !! |
W akademikach nie ma z tym problemu :) a to już od Ciebie zależy który akademik wybierzesz...
|
|
Re: Spisowa Teoria Dziejów – Niebawem Nowy Porządek Świata Zapuka Do Twoich Drzw |
Czy ktoś moze wie gdzie w Łomzy mozna skleic plastikowe kółko?
|
|
Jeszcze jedno skoro te buciki są tak sterylne to dlaczego miały by tak zainfekować mój dywan na którym postawię torebkę a ona potem tak zanieczyści sklepowy wózek.Świadczy to o tym jak potrafisz korzystać ze sklepowego wózka, bo na torebki jest specjalna półeczka na której z powodzeniem można posadzić dziecko. Powodzenia w zapoznaniu się z instrukcją obsługi wózka sklepowego,jeśli nie masz problemów z logicznym myśleniem.
|
|
wybieracie sie dziś wieczorkiem? Myślicie ze warto?
|
|
Serduszko jakie to szczęście dla Twojej mordy, że jej nie widzę bo bym Ci ją skuła!!!
|
|
To dobry pomysł i nie narzekajcie wręcz przeciwnie cieszccie sie z takich rzeczy ,ze w mieście coś sie dzieje ,ze sie cos robi ... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Czy możecie nie odpisywać tej Pani z Białorusi ?
|
|
Szczegółów można by wymieniać i wymieniać powiem tylko że ten pojazd nie miał śliników rakietowych lecz bembranowe czyli na zasadzie magnesu takie magnetyczne silniki co o dziwo zostały wymyślone hmmm 1999 roku ? To akurat jest ciekawostka! Powiem jeszcze że te napędy lotnicze posiadają jedynie bombowce niewidoczne dla radaru... Moim zdaniem technika rozwija się nie tylko z geniuszu ludzkiego umysłu lecz z badań technicznych jakiegoś pojazdu który rozbił się na przełomie 19 i 20 wieku można wiele się dowiedzieć bo przecieków z NASA i FBI oraz wojskowych jest wielka skala i można to znaleźć w internecie czy też pismach naukowych pozdrawiam... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
:DD posto
|
|
tak wiem o tej akcji ale czytalam że to ósmego sierpnia dopieru się rozpoczyna ale pójdę w piątek do szpitala i oddam tej krwi dla tej ślicznej dziewczynki bo mam taką cichą nadzieje że może ja jej pomogę a jak bym nie poszła to bym sobie tego nie darowała zachęcam wszystkich to nic nie kosztuje i nie boli to tylko pobranie krwi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |