Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto z Łomży do sejmu? |
aha bo nie powiedzialam dokladnie maximum zacmienia ma byc ok 11-50 a koniec o 12-50, tylko ze to sa dane dla bialego, dla lomzy niestety nie bylo :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto z Łomży do sejmu? |
witam ile w tym serwise biorą za załozenie radia?
|
|
45zł
|
|
jak masz swoje radio to wezmie 50,ni tak wzial i jeszcze kable do tylniej polki pociagnal
|
|
Kurde ale masz chłopie problem z podłączeniem radia toć to banalne .A 200zł za podłączenie radia to rozbój w biały dzień czym on się napracuje tym ze wsadzi kostkę w złączę od kostki samochodowej dla mnie to śmiech w biały dzień .Ja ci to za 50zł zrobię
|
|
Ja co roku, odkąd to jest możliwe, zapisuję 1% podatku na schronisko dla naszych łomżyńskich psiaków, nie były to oszałamiajace kwoty ale zawsze coś, gdyby można było większy procent podatku to oczywiście zapisałabym więcej
|
|
Jedz na Sosnową tam ci założy pewnie za 20zł.
|
|
hahahaha
|
|
na polowej sudan sun
|
|
kumpel za polerkę laredo 600zl zaplacil
|
|
Dran dokładnie to samo chciałem napisać:P
|
|
Byłam baaaardzo pozytywnie zaskoczona w "architekturze fryzur" - świetny kolor, cięcie dokładnie takie, jakie chciałam, fachowe porady. Poza tym dobra kawa, miła rozmowa, schludnie, spokojnie. Dodam, że do mycia włosów użyto bosko pachnących produktów - czysty relaks. I to wszystko - nie będę wymieniać kwoty - ale w moim mniemaniu bardzo niedrogo.
|
|
Autor: funky12345 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 11-08-08 10:23 Wspaniały człowiek, wspaniały kolega, wspaniały przyjaciel.....odszedł. Rzeczywiscie prawdziwy z Ciebie przyjaciel, az zal za dupe sciska. ***** czlowieku ty jakis popaprany jestes. Funky12345 Debilny człowiek, h*jowy kolega, wielki frajer.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |