środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Korona dla Jarosława Kaczyńskiego

a ja uwarzam że pies nie pójdzie i nie zapracuje na chleb a człowiek ma język zeby się o prace zapytac i ręce do pracy a nie pod sklepem stac i o jałomóżne prosić a zwierzętom trzeba pomagać i kropka ci co piszą żeby psy likwidować -pomyśl moze kiedyś i ty będziesz potrzebował pomocy innego człowieka bo nie będziesz miał za co kupić chleba a może ktoś bedzie cię kopał na dyskotece a pies cię obroni pomyśl o tym zanim coś napiszesz za głupote

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Korona dla Jarosława Kaczyńskiego

madziusmadzius ostatnio przejezdzalem tamtedy to samochud stal jak by z gurki zjechal w poprzek ulice hehe

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Hej
Nadal nie wiem jak mam napisać odwołanie od niezaliczonego testu sprawnościowego ( zabrakło mi czasu :-? ) Na stronie KWP Białymstoku nie mogę tego znaleźć
Czy mógłby mi ktoś pomóc??
Bardzo proszę

Jeśli chodzi o czystość wózków to kochaniutka one stoją całą noc pod sklepem i wątpię aby byłe czyste!!! Takie małe buciki chyba gorzej go nie pobrudzą. Poza tym żywność jest pakowana. Serduszko ty moje:) to w jaki sposób ty się wyrażasz świadczy o tobie. Nie reprezentujesz nic swoją osobą. Współczuję głupoty.
A wracając do tematu. Za przeterminowane produkty dostałam pieniądze. poszłam do informacji aby sprawdzić czy to działa i faktycznie z tym nic nie kłamią:)

Mercedes 124, silnik 300D w automacie z 1991 r. Mam go od kwietnia 2007, a jedyne co musiałam w nim wymienić to klocki hamulcowe i oczywiście olej.

Jak na razie bezawaryjny i bardzo komfortowy. Nie zamieniłabym na żaden inny :)

Do Masaviv
W soczewkach nikt nie bedzie Cie badał----Tak jest napisane na drzwiach pani okulistki.Musisz je zdjac i dopiero poddac sie badaniu.

Jarek

wiem ze w stokrotce jest mała półka ze zdrową żywnością, można tam kupic mąke kukurydzianą etc zaraz przy stoisku z warzywami

człowieku w każdym wiekszym miescie w polsce są takie telebimy i jakos nie dzieje się nic złego!!!

to moze zabrońmy chodzenia dziewczynom w mini bo rozpraszaja naszą uwagę!!!

Zaajebiście ,nie narzekajcie ,niech robią własnie tamta część miasta ostatnio sie bardzo rozwineła ,fajnie jakby zrobili jeszcze wysokie reklamy na filarach (po ok 18-20m_ tak jak np. w warszawie

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org