Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński wywołał IV Powstanie Śląskie |
hehe wysyłąją za granicę ale co? gąbki? hehe daruj sobie tę firmę niech znajdą głupszych od siebie rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński wywołał IV Powstanie Śląskie |
To może powiedzmy teraz gdzie jest miła obsługa. Gdzie jesteście zawsze porządnie obsłużeni i jest sympatyczna atmosfera??? Dla mnie na przykład najlepsza obsługa jest w salonie Orange na Starym Rynku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To raczej zalezy od tego jak bardzo skomplikowana jest instalacja i czy radyjko bierzesz u nich czy masz swoje i tylko chcesz podlaczyc.......
|
|
chce tylko podłaczyc, mam tylko problem z wykreceniem starego, a tak to do podłaczenia jest głowny kabel i dwa głosnikowe
|
|
a moje zdanie jest takie ze powinno się karać ludzi którzy biorą psa a potem go wyrzucają bo już jest nie potrzebny i wyworzą gdzie popadnie i ta psina się błąka i szuka schronienia ciekawe jak by się ta osoba czuła jak by ją wyrzucono i powiedziano że jest już nie potrzebna bo jest naprzykład za stara
|
|
Korzystam z Internetu od 1997 r. (jeszcze z czasów modemowych). Jakieś cztery lata temu założyłem neostradę (wcześniej za free w pracy- iadomo 80 gr za min to nie mało). I była tragedia, na start dostawało się ok. 70 wirusów, tak na przywitanie. Jak był problem i dzwoniło się na niebieską linię, to nie daj Boże aby odebrała kobieta, bo ciemna masa i nie miała pojęcia, faceci troszkę lepiej. Ale co z tego jeśli ciągle był zrywany sygnał, łącznie z odłączaniem linii, a jako że to w pracy to i pracować nie było można. Od ok. 2 lat mam netstera 1mb, i powiem szczerze, parę awarii było, nie powiem, ale w ciągu 24 godzin naprawili. Co do płatności, to rzeczywiście, czasami przychodzi "dziwna" korespondencja, ale jak zapłacone to można olać przecież. Sygnał "czysty", nawet filmiki ciągnąć można, bez ograniczeń, z tego co wiem u innych dostawców potrafią zablokować p2p. Ogólnie jak na łomżyńskie warunki to nie najgorzej. U nas chyba nigdy nie będzie takiego wyboru jak w dużych miastach, wszystkie szybkie łącza idą z daleka, a to przez Ostrołękę, a to przez Zambrów. Aby gorzej nie było. Ogólnie rzecz biorąc, Polecam...
|
|
jestem w bialymstoku raz w tygodniu. tak sie sklada ze spedzam tam caly dzien i zauwazylem na drogach jedno, kocziss, ze lewy pas sluzy wam do wolnej jazdy rekreacyjnej. jedz do kazdego duzego miasta i spaceruj sie na lewym pasie to zobaczysz jak cie ludzie kultury naucza sledziku. nie bedziesz wiedzial dgzie sprzeglo tak ci dupke wyciorem wyczyszcza. aaaaa i jeszcze jedno... Łomża górą, niech żyje łks, jaga hh uuu jjjj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |