Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dokończymy jego dzieło |
a gdzie można zrobić żelowe tanio czy też robisz takie pytanie do maliny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dokończymy jego dzieło |
malina jak umiesz zrobić żelowe to napisz i daj jakiś kontakt
|
|
tak, w Koziej Wólce gra i trąbi zespół Kombi
|
|
Czy ktoś z Was zna tę firmę? Dzisiaj umieścili ogłoszenie,że potrzebują pracowników. Kiedyś słyszałam o nich złą opinię i nie wiem czy to ten sam pracodawca i czy warto rozpoczynać z nimi współpracę.
|
|
czym oni sie w ogóle zajmują i co masz na myśli z "a potem...", bo zaprosili mnie na jutro na spotkanie i nie wiem czy to warte świeczki
|
|
Bernatowicza powinny być.
|
|
A co konkretnie interesuje?? zasada dzialania czy sposob produkcji??
|
|
Autor: talk2me (---.lomza.mm.pl) Data: 28-07-08 15:29 Mnie np. Pijagin ani razu nie badał na fotelu. I co myślisz że to jest dobrze, że ani razu nie badał na fotelu?
|
|
Cleric - jeśli napiszę, że (przykładowowo) babka z warzywniaka na dole jest chamska i nieuczciwa (załóżmy, że jest tak w istocie) to jest to opluwanie ludzi ???
|
|
Nie usuną, bo by się zdradzili :P
|
|
Jak zobaczyłam ich biuro dzisiaj to stwierdziłam ze sie w to nie bawie. Brak szyldu i biuro gdzieś w domu, jutro moze juz ich tam nie być. Poza tym pewnie to polega na chodzeniu po firmach albo domach bo kazali sie reprezentatywnie ubrać i na 7 godzin być gotowym, a nie sadze zeby na ta kieszkowa klienci przychodzili.
|
|
hej, mam takie hobby jak robienie paznokci akrylowych, nie jestem profesjonalistka i nie zajmuje sie tym zawodowo.Ale bardzo lubię tworzyć takie paznokcie:) Zrobię french z ozdóbkami ewentualnie za 49zł. Zainteresowane panie proszę o kontak pod nr: 504497412. Pozdrawiam.
|
|
na rondzie Kościuszki jest (przynajmniej tak wynika z naklejki na drzwiach). za ile? nie wiem
|
|
ozdobą osiedli mogą być także biedronki:) Pozdrawiam wszystkiech wierzących i niewierzących,każdy ma swoje zdanie,także ja,i dla mnie ani ksiadz ani kościoł nie przeszkadza. Pozdro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam, wiadomosc dla fanow astronomii __________________________________ jutro, tj. piatek, bedzie widoczne czesciowe zacmienie slonca nie wiem dokladnie o ktorej to sie rozpocznie ale w bialym poczatek jest o godz. 10-52 wiec w lomzy powinno byc podobnie najwieksze zacmienie bedzie widoczne w suwalkach dodatkowo 16.08(sobota)-zacmienie ksiezyca pozdrawiam
|
|
nie ma za co:) jesli komus uda sie zrobic jakies zdjecia to ja baardzo chetnie bym je zobaczyla:)
|
|
W Kauflandzie jest kwiaciarnia i tam świadczą takie usługi
|
|
i co tam bedzie
|
|
Tutaj masz wszystkie informacje o imprezie: http://www.colorsofsounds.pl/
|
|
co roku co raz drozej sie robi ciekawe ile za rok wstemp bedzie. moim zdaniem za drogie bilety mało ludzi bedzie na tym czyms.
|
|
A skad chlopie wziales te dwiescie zlotych ze mowisz ze to rozboj, czyzby juz kolega podlaczyl radio i tyle zaplacil ??? Moze sie okazac ze wezmie mniej niz te 50 zlotych ktore proponujesz. Informacja dla zalozyciela tematu: po co zakladasz taki temat na tym forum czy nie prosciej poswiecic 5 minut na przejechanie sie tam i ZAPYTANIE sie u zrodla gdzie konkretna odpowiedz dostaniesz odrazu? tu to jak wrozenie z fusow, po co...
|
|
Tommek dobrze ale wiesz o tym żę taka firma ma mase zgłoszeń i zawsze wszystko jest umówione. a u Ciebie trzeba było postawić gdzieś nadajnik bo inaczej raczej szybko by podłączyli. Tak???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |