Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obrońmy LOTOS przed Rosjanami! |
Pokoje gościnne 80-680 Gdańsk ul. Ćwiklińskiej 19 telefon 0-600-832-456 Oferujemy Państwu dwa pokoje dla pięciu osób z łazienką i kuchnią. Pokoje znajdują się w domku, z osobnym wejściem, tylko do dyspozycji naszych gości. Mieszkamy w nadmorskiej dzielnicy Gdańska, w cichym jej zakątku -Brzeznie. Odległość do plaży 300 m, blisko również sklepy, bary oraz komunikacja miejska, którą dogodnie i szybko można się poruszać po całym Trójmieście. Do centrum Gdańska bezpośrednio tramwajem tylko 20 min. Tuż przy plaży park założony w roku 1808, skąd nadmorską promenadą można spacerować aż do Gdyni mijając molo w Brzeznie, molo w Sopocie niezliczone bary, smażalnie, puby. Serdecznie zapraszamy. Ceny od 25 zł do 30 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obrońmy LOTOS przed Rosjanami! |
Tanie wczasy nad morzem 80-680 Gdańsk Stogi 22 telefon 0-prefix-58-302-03-12, telefon 0-602-815-229 Stogi to malownicza nadmorska dzielnica Gdańska odległa 8 km od centrum. Tu znajdziesz najpiękniejsze kąpielisko na gdańskim wybrzeżu, najczystszą i największą strzeżoną plażę. Komfortowe duże i niekrępujące pokoje z TV, samodzielne wejście w przystosowanym dla wczasowiczów domu zabytkowym, oddzielna wyposażona kuchnia: duża lodówka naczynia, pralnia bezpieczny parking na posesji gratis. Cisza i spokój i wszędzie blisko do plaży lasu, jeziora, sklepu, bardzo dobra komunikacja z centrum. Zarezerwuj teraz. Za te pieniądze nie znajdziesz lepszych warunków. Ceny od 25 zł do 30 zł.
|
|
Widzę że pokoje taniej niż na mazurach
|
|
W taki dzień i ja i moja skóra nie tyle by wytrzymała. A sama bym się tak nie umalowała. Mogę Cie zapewnić ze ja i moja skóra mamy sie dobrze. Pozdrawiam
|
|
mesiek padaka , to potrzebny dobry, bo tak, to byle fiut z dawnego SKRu by ustawił traktor:)))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jeszcz równo 200 ^^ rudy błazen z druhem
|
|
Do mnie też dzwonili w poniedziałek do Warszawy.
|
|
Wyobraź sobie, że Ci wszyscy sprzedawcy nie żyją powietrzem i też jeść muszą. Każdemu przysługuje przerwa zgodnie z kodeksem pracy. Chociaż kulturalny sprzedawca powinien uprzedzić, że "mam w tej chwili przerwę i za chwilę Państwa obsłużę" lub coś w ten deseń. Nie nośmy, za przeproszeniem, "dupy wyżej głowy" bo coś czuję, że królem angielskim to nie jesteś. Pamiętajmy, że wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, mamy sobie pomagać a nie jeden drugiemu szargać opinię i nerwy...
|
|
Potrzebuję Waszej pomocy! Za rok mam wesele i potrzebuję dobrego i oryginalnego kamerzysty i świetnego, profesjonalnego zespołu. Moglibyście mi kogoś polecić???
|
|
Łomża będzie witać Białoruskiego Towarzysza , podaj o której godzinie , my tebja budempozdrawliat' , mai dorogij bełaruskji gospodin!
|
|
Dobry, oryginalny kamerzysta to Janusz Kamiński a świetny i profesjonalny zespół z Polski to Behemoth. Goście są znani na całym świecie, na pewno będziesz zadowolona....
|
|
Autor: gostek_num{2} (---.lom.vectranet.pl) Data: 25-07-08 21:02 zbuntowany łomżaninie na emigracji, wyjechałeś z Łomży, to nie pluj na swoich ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych. Mylisz się kolego mojej kozy. Z Łomżą nic a nic nie mam wspólnego:) No może poza wyjątkiem tych "Londyńczyków", którzy czasem próbują jeździć po Białymstoku. Jak takiego się spotka, to aż strach przejechać obok niego, bo niekiedy potrafią skręcić ze środkowego pasa, przecinając dwa kolejne w boczną ulicę bez sygnalizowania takiego manewru:)
|
|
potrafią normalnie jeździć autem po ulicach? Ja rozumiem, że w Łomży są wąskie i do szerszych trudno przywyknąć, no i ta ilość samochodów, nieco mała, ale jakimś cudem przecież pozdawali na te prawo jazdy. Czy to nie przypadkiem wrodzona głupota i brak wyobraźni?
|
|
A Ty "kierowco" nie bądź taki mądry!!! tylko przedstaw się skąd jesteś i co Ci nie pasuje w łomżyńskich kierowcach??
|
|
Najlepsze jest,że ktoś zakłada tematy i myśli,że jest anonimowy :)
|
|
Ehhh kolego ze śledziowa:) Myślisz ze jesteś fajny, że poszpanujesz nielubianym ludziom z Łomży pisząc durne posty? Co ciebie obchodzi Łomża? masz swoje miasto, na które nie patrzysz... Nie patrzysz tez na to,iż mimo wielu samochodow z rejestracją BI lub inne białostockie numery jezdza "jak świnie". Nie przepuszcza, nie podziekuja i wogole zyja w swoim swiecie.Skoro bedziesz w Łomży tylko przejazdem i tak ciebie niepokoja te drogi no to qwa omin miasto i pojedz na około a nie kozaczysz po forach jaki to śledziuch jestes i jakie nasze miasto "a bee i a fujj". Ehhh... a miej ty sobie nasze miasto za wieś... i tak bedziesz tylko takim małym ludzikiem który nie ma w niczym przyszłości. Pozdrawiam Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
z roku na rok co raz trudniej o przyzwoite polowy w naszych okolicach, miejscowosc przed mostem w lewo to ruś, czesto tam lowie i rzeczywiscie szczupaka mozna zlapac, ale nie brakuje tez boleni, 2 lata temu zlapalem tam nawet 3,7 kg sztuke wiec spory okaz, z kolei w prawo od mostu pare set metrow sa rowy, w ktorych lubia pozerowac niezle sumy, ale trzeba duuuuzo cierpliwosci, i ze spinningiem i ze szczytówką
|
|
I tu też . http://www.dolina-rospudy.pl/
|
|
jaa zamierzam.... podobno ma być fajnie he:P
|
|
ehh Norbi ukradł mi spodnie z królikiem buggsem ;/ wrr;p
|
|
Boję się o wynik , bo na chwilę obecną kontrakty ma tylko 12 zawodników. Rejestracja nowych nie jest możliwa w tak krótkim czasie.
|
|
No właśnie ten Rossmann... bardziej nie profesjonalnej ochrony to być nie może. Dwóch "inteligentów powiatowych" przejętych swą rolą.
|
|
Zgadzam się z autorem postu w 100%.za dużo na forum jest wulgaryzmu i braku kultury.
|
|
a co sądzicie o właścicielce sklepu odzieżowego na Farnej?Nie pamiętam nazwy,ale są tam takie ''fantastyczne lwy na schodach":).właścicielką jest tam taka niska blondyna.Ja mam wrażenie ,że jej czego w główce brakuje.
|
|
* Coupe ;)) sebi tak od serca, to polecil bys go czy jednak razczej nie?
|
|
Pan i władca zawsze wypisuje jakieś zasłyszane bzdety. Pamiętam jak kiedyś wypisywał , że miasto całkowicie nie może łożyć pieniędzy na seniorski ŁKS. Jeżeli jest tam urzędnikiem , to powinni już go zwolnić , bo nie umie poruszać się w przepisach prawa , albo lubi powtarzać bzdury jak stara baba.
|
|
Wieśniaka można poznać nie po tymskąd pochodzi ale jak się wysławia Autor: BIG_NJ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-07-07 18:01 do klubu MILANO w Jeziorku jeżdżą same buraki z wioch np. Śniadowo, Piątnica, i okolice tych wsi. Więc czego chcecie sie spodziewać od takiego buractwa ?? skąd pochodzi ale jak się wysławia
|
|
Cleric każdy ma prawo wypowiadać się na forum na temat jaki chce. Ważne tylko żeby przekleństw i obelg za dużych nie było. Ich nazwisk i miejsc zamieszkania nie podajemy. A Ty też nie jesteś taki święty. Denerwuje Cię że krytykujemy, a sam przed chwilą zrobiłeś to samo, też marudzisz, i też nie schlebiasz mieszkańcom tego miasta. A może ktoś z tych cudownych sprzedawców czy też ochroniarzy wejdzie tutaj i trochę się zmieni. Co do policjantów... Wykonują swoja pracę, ochroniarze z Rossmanna też... ale nie jest stosowne stać obcemu nad głową... żeby chociaż to dyskretnie robili ale oni ci wręcz chuchają w ramię... A i jeszcze jedna rzecz... Nie zauważyłeś ze jednocześnie co niektórych się tutaj CHWALI. A jak ci cos nie pasuje to nie czytaj. Przymusu nie ma.
|
|
W ten weekend była bardzo ładna pogoda i zero chmur, ale co z tego, kiedy na słońcu jest upał, w cieniu zimno, a woda lodowata i w ogóle nie nadająca się do kąpania... Jeśli morze, to nie Bałtyk.
|
|
Narzekaj sobie ile chcesz. Teraz wyobraź sobie taką sytuację. Jakiś sprzedawca, załóżmy jakiegoś salonu z komórkami, z którym podpisałeś umowę i zna Twoje dane obrabia Ci dupę na forum wskazując konkretnie na Ciebie. Pisze, że jesteś nie miły, chamski i do tego nazywa Ciebie "inteligentem powiatowym" lub że "czegoś Ci w główce brakuje". Jak reagujesz? Z postów powyżej można nie jednokrotnie wskazać właśnie takie konkretne osoby których się tyczą. Nie pasuje Ci obsługa? Złóż skargę do kierownictwa lub stosownego urzędu jeżeli zostałeś obrażony lub oszukany a nie płaczesz na forum. Wobec takiego pracownika na pewno zostaną wyciągnięte konsekwencje. Proszę jedynie o trochę pomyślunku... Teraz maly offtop. Napisales " A Ty też nie jesteś taki święty. Denerwuje Cię że krytykujemy, a sam przed chwilą zrobiłeś to samo, też marudzisz, i też nie schlebiasz mieszkańcom tego miasta." Hmm a za coz mialbym schlebiac ludziom tego miasta? Za to, ze jak ktos juz wczesniej napisal, maja sie za nie wiadomo kogo? Za to, ze na forum publicznym mozna zostac zbluzganym przez czyjes widzimisie? Czy moze za ta biernosc i wieczne zrzedzenie jacy to nieszczesliwi i poszkodowani w kazdym aspekcie zycia? Dodam jeszcze, ze nigdzie w zadnym poscie nie uwazalem ani nadal nie uwazam sie za swietego. Nigdzie nie napisalem nic o cudownych sprzedawcach, zadnego z nich nie chwale ani osobiscie nie znam. Uwazasz, ze na PUBLICZNYM FORUM mozna wskazac konkretna osoba i ja obrazac??? Napisales "Cleric każdy ma prawo wypowiadać się na forum na temat jaki chce. Ważne tylko żeby przekleństw i obelg za dużych nie było." LMAO tym mnie naprawde rozwaliles...ile Ty masz lat? Oby przeklenstw i obelg za duzych nie bylo...O_o Naprawde przeczytales i pomyslales zanim to napisales? Nie wierze... Wybaczcie brak polskich znakow w drugiej czesci postu ale cos mi klawiatura szwankuje...
|
|
Gdzie można zrobić akryle w Łomzy do 50 zł?????
|
|
Jak ci sie nie podoba, nie musisz tu wchodzić. Jest tyle białostockich forum i podejrzewam że tam są podobne tematy. Tam też można ponarzekać...
|
|
A Maanam to klasyka która istnieje już od przeszło 30 lat,wiele pokoleń tego słuchało i słucha do dziś i wyśmiał bym tego który powiedziałby że norbi tworzy lepszą muzykę.rock to sztuka (ogółem) a te w stylu norbiego,hip hopy (większość) i disco polo bądź unc unc są do bani.Słuchają tego osoby które mają poczucie rytmu ale nie widzą głębszej wartości i piękna wykonania.
|
|
A co to, tylko wybrani mogą narzekać na tym forum? Też ponarzekam, mam takie samo prawo jak inni. Może bardziej się wysil i napisz co można by było poprawić, a nie zamiatać problem pod dywan i wyganiać na inne fora. Chyba masz swoje zdanie? No chyba, że Tobie pasuje ten chlew :)
|
|
http://pazurki-malutka138.blog.onet.pl/ moja dziewczyna robi paznokcie jako hobby :]
|
|
a ile bierze za zrobienie akryli?;)
|
|
|
Ja nie narzekałem. miesiąc pracowałem i kasę swoją dostałem według umowy więc wywiązali się, a że kasa jest mała to już inna sprawa
|
|
W Margo też możesz sprawdzić ewentualnie na Nowogrodzkiej tuż przy zieleni miejskiej, mało kto fordy w Łomży testuje pod względem błędów!!! Na pewno na Krasce Ci nie pomoże.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Viola musisz czekac min 30 dni ,a potem idz do kadr kwp bialystok
|
|
Na Wojska Polskiego za skrzyżowaniem ze Spkojną po prawej stronie jadąc na Ostrołekę. Dobra firma.
|
|
skoro w intrnecie sami oszuści to czemu tu pytasz? to już nie internet?
|
|
Czy ktoś zajmuje się akwarystyką słodkowodną? Ja narazie amatorsko, mam mały baniaczek, ciągle go ulepszam, ale podobają mi się pomysły w stylu Malawi co z kolei kompletnie wymaga zmiany obsady i dekoracji w moim aqwa. Zapraszam do pogawędki na w/w tematy:)
|
|
Jaka firma ma zasięg na os. Łomżyca, chodzi mi o rejony ulic Łukasińskiego , wesołej, strzelców kurpiowskich ? Jezeli macie namiary na jakies firmy byłbym wdzięczny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
potwierdzam świetna kobieta wróżąca za free, ale już dawno nie wróży niestety
|
|
Czy ktoś zna lekarza, który usuwał mu przebarwienia? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
sprzedam zelixe 15mg gg 11662046
|
|
a wiesz ze handel wtorny lekarstwami jest przestepstwem??i to zagrozonym do 5 lat wiezienia??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |