Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To nie pirma aprilis:)))) a rzeczywistosc:))) |
tu masz info http://media2.pl/media/37864-rusza-maxxxymalny-konwoj-rmf-maxxx.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To nie pirma aprilis:)))) a rzeczywistosc:))) |
naspisali dosłownie prawdę a ona w oczy kole. Dziwne ,że tą prawde dopiero tam nasi wlodarze dostrzegli i protestują. Jarek
|
|
gdzie w lomzy i okolicach kupic najlepsze okna? i jakie ceny?
|
|
zrobiłem na gazie 120tyś km i nigdy żadnego problemu, od chwili montażu nigdy nie byłem w serwisie tylko dwa razy na przeglądach gwarancyjnych, a jak komuś w poldku ciągle się coś przestawia to jego problem i niech nie gada że gaz jest awaryjny i problemowy, znam takich co muszą ustawiać różne mieszanki w zależności od pory roku, ale to instalacje pierwszej generacji
|
|
Zreszta zakladanie do osobówki z silnikiem diesla gazu nie jest oplacalne wiec nie rozwijalem tego tematu. Gazowanie osobowki diesla jest nieoplacalne . Taki instalacje zaklada sie np. do wózków widłowych i autobusów miejskich.
|
|
W Piątnicy w dawnym Polmozbycie mają dobry komputer i wszelkie oprogramowania a biorą 4 razy mniej niż w Łomży
|
|
Gratuluję szybkiej reakcji... Tylko w czym temat: "Gdzie kupić materac dmuchany w Łomży??? Anu$ka " był lepszy od mojego? Może ja naprawdę chciałem kupić rurkę łukowatą skrętna 1,5mmx20? :) Może naprawdę oczekiwałem poważnych odpowiedzi? Czyżby jakaś wrodzona intuicja? Ciekawy jestem metod weryfikacyjnych... Szkoda nawet się rozpisywać heh. Ludzie, spójrzcie na siebie z boku i trochę samokrytycyzmu. 4lomza jest złą wizytówka naszego miasta, a szczególnie to forum. Wystawiacie się na pośmiewisko tematami o marketach, błaznujecie się wiecznym narzekaniem, gdzie najgorsza obsługa, gdzie najgorsza pizza, pod przykrywką oczywiście przestrzegania innych... ale najbardziej źle o was świadczy wasza wulgarność, mściwość do wszystkiego i wszystkich spoza granic Łomży i brak minimalnej wiedzy o zasadach poprawnej pisowni... ale co się dziwić, jeszcze nie tak dawno połowa Łomży była zaorana polami w miejscach gdzie teraz stoją bloki, a śmiejecie się z ludzi z rejestracjami BLM itp. Hipokryci z was i tyle...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |