Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
13 Radnych pokażcie swój honor. Zrzeknijcie sie mandatów |
Gans gaz to też paliwo:D Pewnie chodziło Ci o benzyne a to już 2 inne sprawy dzisaij paliwem może być nawet energia słoneczna wodór czy nie wiem co tam wymyślą tak samo gaz bo dzięki niemu samochód się porusza. PS. Gaz to najgorsze co mogli wymyślić do samochodu. Fajne zestawienie przedmiotów na gaz Zapalniczka, Kuchenka gazowa, Samochód hehe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 13 Radnych pokażcie swój honor. Zrzeknijcie sie mandatów |
w Łomży to patrze same burżuje, gazem sie brzydzą, ale za to leją benzynę 60litrów po 5zł. no no :)
|
|
dla mnie i tak najgorsza obsługa jest w PSS Społem przy szkole muzycznej. Wielkie damy wiecznie z kimś rozmawiają i albo mają cię gdzieś, albo po 10 minutach robią wielką łaskę że cię obsłużą... No chyba że ktoś się z nimi zaprzyjaźni to wtedy biegną wręcz do danej osoby i starają się pomóc. No i w Rossmannie w Stokrotce okropni są ci ochroniarze. Stoisz przy półce wybierasz coś a ten ci stoi nad głową... aż się odechciewa zakupów robić. Przecież nie wszyscy chcą coś ukraść jak schowam szampon albo papier toaletowy pod bluzkę to chyba zauważą?!
|
|
Po kiblach to akurat wy szczycie, nie obsluga, takze wiecej precyzji wam zycze, albo siadajcie na deske jak dziewczyny, jesli to dla was za duzy wysilek.
|
|
szarnac dzięki kapłanom człowiek jest bliżej Boga- nie medium akurat tego nie miałem na myśli. Widzę, że Tobie daleko od nauk Chrystusa. Do spowiedzi chodzę jak czuję taką potrzebę ani wcześniej ani później. pozdro
|
|
a Pijagin gdzie przyjmuje i w jakich dniach,godzinach czy on bywa przy porodach?
|
|
Dziewczyno po co zakładasz dwa takie same tematy?! rudy błazen z druhem
|
|
Na pewno Pijagin i ściana przyjmują co do reszty nie wiem ale sciany nie polecam
|
|
a ja sciane polecam a teamt byl juz wielokrotnie poruszany. wystarczy poszukac w archiwum
|
|
Sporo młodzieniaszków terminujących w Seminarium ucieka tam przed armią.Nic nie mają wspólnego z powołaniem.
|
|
Znaczy to że bycie księdzem to taki zawód,sposób na życie.
|
|
Myślisz, że jak założysz dziesięć takich samych tematów to dowiesz się coś ciekawego? Nikt za Ciebie nie podejmie decyzji wyboru odpowiedniego lekarza. Każdy człowiek jest inny, ma inne wymagania, co innego dla każdego znaczy "dobry". Poczytaj opinii na forum, posłuchaj co mówią znajomi, doradź się matki, ciotki,znajomej... ale sama wybierz. A przede wszystkim nie "miotaj się tak". Dziecko potrzebuje spokojnej, mądrej rozsądnej i pogodnej matki. Nie możesz być rozhisteryzowaną małolatą. Życzę Ci dużo optymizmu i powodzenia. PS. Ja chodzę do dr Skrętka i uważam, że jest dobry. Moim skromnym zdaniem mężczyzna ginekolog też potrafi być delikatny. Osobiście mam większe zaufanie do mężczyzny-(ginekologa oczywiście!:))
|
|
dzieki talk2me wlasnie juz podjełam decyzje i ide do Pijagina tylko jeszcze musze sie dowiedziec kiedy przyjmuje.....oby wszystko bylo ok
|
|
A co źle napisali?? Jakie tu są perspektywy rozwoju? Skoro nawet z postawieniem porządnego sklepu są kłopoty?? O innych nie wspominając...
|
|
sory nie paliwa. W tym pytaniu chodziło mi o benzyne:D Riposta
|
|
ksiądz.... zwykly czlowiek, zaden łącznik, trohe bzdur opowie , ze zmodlisz jedna modlitwe i jestes rozgrzeszony... na drugi dzien myysli ze wlozysz cos na tace, teraz coraz wiecej księzy to pedofile i zonaci faceci... mi tez ksiądz moglby dac trohe na moja tace kase... kupilbym sobei jakas figurke albo wybudowalbym moze sobie jakąs kapliczke wpokoju zeby byc blizej tego boga???????
|
|
Łomża 20.08.2008 ---->>> Maxxxymalny Konwój RMF Maxxx
|
|
ja mam teraz bmw 730 z rocznika 2000r mam 200 koni, i napewno przy takim aucie nieczuje sie gorszy gdy jakis wiesniak pisnie z opon jakims golfem czy toyota 2006 czy nowszego roku. Bmw to ladne i wydajne auta, niebede ich przytruwal. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |