Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
marna prowokacja wyszła na jaw |
Łomża tak naprawdę nie ma ani poważnych planów zagospodarowania przestrzennego, ani pomysłu na infrastrukturę taka prawda…
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: marna prowokacja wyszła na jaw |
Od dłuższego czasu opłacałem należność za Vectrę w ich budynku na ul.Kons.3 maja 2 w agencji Partner o której notabene dowiedziałem się od pracownic Vectry.Jako ,że płacę 5,50 zł za najtańszy pakiet to płaciłem raz na pół roku.Tak było także w czerwcu gdzie zapłaciłem należność do końca roku.I nagle dostaje od Vectry faktury Vat od lipca z informacją ,że mam uiścić opłatę za telewizję. na fakturze mam informację że cytuję "Vectra S.A. nie zaleca dokonywania opłat za pośrednictwem firmy Partner gdyż nie gwarantuje to wpływu środków na konto Vectry i może narazić Państwa na wszczęcie procesów windykacyjnych".Co z tego że mam dowód wpłaty - to ja będę ścigany za brak wpłaty a nie oszuści z Partnera. Ciekaw jestem ile osób jeszcze zostało tak zadziwionych jak ja ? Idę jutro do Vectry ale już znam ich odpowiedz , trzeba opłacić ponownie - a ten dowód wpłaty mogę sobie wsadzić w .... . Czemu prawo pozwala na działalność takich agencji ?
|
|
Kur..Dlaczego ani jednego ogłoszenia ,ani jednej informacji ze strony miasta i organizatorów do **** pana! Właśnie przeczytałem ,ze dzisiaj odbyła się inscenizacja walk na fortach ....ŻAL jak pomyśle o informowaniu mieszkańców i różnych imprezach...PFF>...:/ ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Przepraszam za opinię o Białymstoku , to przesada , tak z rozpędu wyszło mam tam dużo znajomych - bardzo fajni ludzie, ale wyjątkowo po 4 latach mi nie pasowało to miasto nie wiem dlaczego , ale jak byli tam pierwszy raz znajomi z Lublina i Warszawy - to równiez strasznie się dziwili jakim cudem jest takie duze a nic tam nie ma. Zaznaczam , że był oto kilka lat temu więc ....
|
|
Jesteś Wesoły, ale nie bądż naiwny ! Tym Twoim Biało-Czerwonym wisi Twój Klub ! Grają tylko dla kasy.
|
|
A ja polecam Panią Szałkowską na Kolegialnej!!!!!
|
|
tego pana Wołosińskiego nie polecam, owszem busy ma ale nie ma prawka na autobus !!!
|
|
ja chce sie dowiedziec opini o dr Piskorskiej a nie o facetach-lekarzach no ale chyba niczego sie nie dowiem...
|
|
Prywatnie bardzo miła, ale w szpitalu jeśli Cię nie pamięta, bo byłam u niej tylko raz z wizytą kontrolną, to już całkiem inny człowiek . Bardzo oschła i niesympatyczna . Moją koleżankę o mały włos nie zaprowadziła na tamten świat, bo nie zauważyła mięśniaków . Aż zaczęły krwawić . Po zabraniu przez pogotowie zjawiła sie od razu na stole operacyjnym . Podobno po szpitalnym usg mocno się zdziwiono, że lekarz prowadzący, którym była ta pani, nie zauważył tak wielkich mięśniaków . Zaznaczam, że koleżanka chodziła do niej bardzo często, ponieważ źle się czuła .
|
|
a najlepiej jak będziesz szła do porodu daj w kieszeń położnej ja tak zrobiłam i szybko urodziłam to wiem że jest skuteczne bo lekarz tylko co jakiś czas do ciebie zajży a położna jest cały czas przy tobie i ona dużo może
|
|
A mnie przerażają kolejki w banku na Niemcewicza. Wiem, że mogę zmienić bank...jednak np. w tym na Legionów też nie są mniejsze...patowa sytuacja.
|
|
a ja sprawdzalem wlasnie na tej stronie wlasnie i pisalo ze prawko sie drukuje jeszcze a poszedlem do ratusza i juz bylo dzien wczeesniej nawet. na prawko teraz sie czeka mniej wiecej tydzien. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |