Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2 kwietnia o 18. Paliktot w hotelu Gromada |
Dobrze Było, Ale Mogło Być Lepiej :p Do godziny 20,30 było mało osób ale potem sie już rozkręciło ;) rp.podlasie@gazeta.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2 kwietnia o 18. Paliktot w hotelu Gromada |
tak se
|
|
zajefajnie było... :P
|
|
Przyjezdni są OKEEJ : D tylko żeby wiochy nie robili i traktorami nie zastawiali :D heheh to taki OT Impreza :> ? Jak na Łomże pasuje ;p
|
|
pewnie sie po cichu utopił... i nikt o tym nie słyszał...ahahahah HokusPokus skończ z fantazją... :D
|
|
Witam was i mam pytanie może ktos sie wybiera do olsztyna w najblizszych dniach bo potrzebował bym transportu a autobusem jest jakos tak nudno :)
|
|
w te wakacje to pewnie juz nic nie bedzie ;/
|
|
Zagadaj z dozorco osiedla tz z tym, co rano sprząta i kosi trawniki u mnie np. za koszenie życzy sobie 2 piwka, Wiec jak dla mnie to jest ok, bo wydać na samo kosiarkę ile trzeba…
|
|
No i milo ze kupujesz tu mieszkanie cena mysle ze przystępna jak na dzisiejsze czasy. Nie słuchaj tych co sie wypłakują się na forum ze im w Łomży źle. Ze nie mają perspektyw, koncertów i wogole im wszystkiego brakuje. Jak masz głowe na karku to dasz sobie rade.
|
|
Lilithka zgadzam sie z Toba w zupelnosci:)dawno nie bylo w lomzy tak dobrego koncertru...ale faktem jest ze wsrod mieszkancow lomzy brak jest zdolnosci do spontanicznej zywiolowej zabawy na koncertach:/ zauwazylam to bedac na koncertach w innych miaastach-ludzie skacza bawia sie a u nas nikt sie nie rusza natomiast kazdy glosno komentuje narzeka itp zamiast poddac sie dobrej zabawie nie zwazajac na to co powiedza inni.Dla lomzan taki koncert to glownie okazja zeby przyjsc i zobaczyc kto ze znajomych lub sasiadow sie pojawil obgadac ponarzekac i wrocic do domu..niestety ale taka jest prawda:/ nie mowie juz konkretnie o koncercie kory bo tam widzialam ze ludzie sie naprawde dobrze bawili ale na poprzedzajacym ja wystepie norbiego tej zabawy raczej nie widzialam...co wiecej mialam okazje porownac lomzynski koncert norbiego z jego wystepem na tegorocznej kortowiadzie:) koncert prowadzony w podobny sposob ale zachowanie publiki bardzo odmienne...nie wiem czego jest to kwwestia..mentalnosci?tego ze lomza to niewielke miasto?rozmairu imprezy jaka jest kortowiada a gosciniec lomzynski?powiem jedno: mieszkancy narzekaja przez caly rok na brak rozrywek w lomzy a gdy juz zostanie zorganizowany jakis koncert( w tym roku jest ich sporo:)) to ludzie albo sie nie pojawia albo jesli juz beda to tylko po to zeby pojeczec i postekac..
|
|
Usiądź obok kierowcy. :)
|
|
Kolejna odsłona gminnego kabaretu w Śniadowie. Ponoć w porządku obrad na środową sesję jest ujęty punkt o podwyżce płacy dla wójta. Chyba po to, aby mógł pokrywać publicznymi pieniędzmi koszty przegranych spraw oraz pomysły na miarę dziecka z piaskownicy. Panie Przewodniczący Rady Gminy Śniadowo, Zdzisławie Zaremba, puknij się Pan w czoło, a może upały przegrzały Panu zwoje mózgowe?
|
|
Do Yanek: A i jeszcze jedno. Może to będzie zbyt szczere. Za te śmiechy najchętniej przypierdol*ł bym Ci w ryj. Nie życze Ci ani Twojej rodzinie takiej tragedii. Więc opanuj sie troche.
|
|
wywiezienie brzezińskiego i jego zastępców na taczkach !!!!!! w ostatnim czasie tylko sie kompromitują, jak należy zarządzać miastem pokazuje burmistrz Zambrowa a nasi włodarze tylko potrafią budować ronda i układać chodniki, z nimi Łomża nie ma szans na jakikolwiek rozwój...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Brzezinski my ciebie znajdziemy ;)
|
|
Z tymi wulgaryzmami to się zgadzam ale co do reszty jestem przeciwnego zdania. To jest forum ogolne i każdy ma prawo podyskutować na temat jaki chce. Jeżeli ktoś chce porozmawiać o złej obsłudze to czemu nie, kogoś innego interesuje kosmetyczka, fotograf czy sklep meblowy. To w twojej opini jakie temety powinny być poruszane na forum. Podaj przykłady... Ja osobiście lubię te forum. Zgadzam się że administrator powinien usuwać te posty gdzie są obelgi, wyzwiska czy jakieś bluzki ale co do tematu to każdy pisze o czym chce. Sądząc po ilościach konkretnych odpowiedzi większości też to nie przeszkadza. Pozdrawiam
|
|
|
Dzięki Grey! Chciałam jeszcze zapytać czy wtych pytaniach typowo psychologicznych(a chodzi mi konkretnie o końcówkę multiselectu)odpowiadać tak aby kreować sie na osobę lubiącą dominować,mającą zdolności przywódcze czy stawiać na pracę w zespole. Jeszcze mam jedno pytanko czy wiecie może czy jest jakieś ograniczenie wiekowe? Serdeczne dzięki!!! AGANIE@ Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
to idz sie chwal gdzies indziej z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
scanning505 zeby szmule poznac? tam jezdzą same wywloki, neizdarzylo ci sie widziec zaraz przy wejsciu jak dziewczyny daja d... na czworaka?
|
|
Reklama zakładu jest na stronie głównej po prawej stronie;) Pozdrawiam
|
|
Wolność słowa... publiczne forum? Dobre sobie. Wystarczy spojrzeć na temat http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=47655&t=47655, żeby stwierdzić, że z niektórymi z was jest coś nie tak... Publiczny to może być sracz, ale i tam obowiązuje jakaś kultura osobista i należny zachować czystość. U nas niestety publiczny, wciąż kojarzy się z BAŁAGANEM I ŚMIETNIKIEM.
|
|
Znam p. Grażynkę i też do niej chodziłam . Bardzo ubolewam, że nie ma jej w Łomży . Jednak o p. Kindze słyszałam niezbyt pochlebne opinie ( np. podstawowa higiena tej pani, co mnie bardzo razi, to, że jest b. zarozumiała to mniejsza z tym) , dlatego chciałam usłyszeć na forum więcej opinii na ten temat . Może się nie potwierdzi, to co słyszałam . Jednak jedna osoba to za mało, żeby stwierdzić, że jest tam super . Czekam na Wasze dalsze opinie . Poza tym każda kosmetyczka chwali swoje kosmetyki, że niby teraz najlepsze w Łomży . Może ktoś skomentuje ceny . Czy drogo ? Dzięki z góry za wszystkie rady .
|
|
Nie ma ograniczen wiekowych.A odnosnie pytan o kreowanie własnej osoby ....Pani psycholog w obszernej rozmowie to wyłapie czy jestes osoba dominujaca,czy stoisz z boku. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Miasto Wrocław ma budżet pewnie kilkadziesiąt razy większy od Łomży, a i Polkowice też pewnie sporo większy, bo na terenie gminy leży kopalnia i z tego tytułu wpływa niemały podatek od nieruchomości. Dla tych podmiotów przekazać 4 mln dla klubu to tyle co pierdnąć. Pan i władca ma rację, nie tędy droga w poszukiwaniu kasy dla ŁKS-u. Podobno Abramowicz wchodzi do Polski może on będzie zainteresowany sponsorowaniem naszej drużyny. A tak poważnie, to czemu nikt nie był w firmie ECHO, która chce stawiać u nas hipermarket, dla nich to by była ********* promocja, a dla ŁKS na pewno korzyść. A ci Irlandczycy co podobno mają zainwestować na Bawełnie?? Dla nich 500 tys. to pewnie mała kasa, a dla nas... By the way, czy to nie jest ta sama grupa co miała wejść w Jagiellonie??
|
|
Wie ktos moze gdzie Łomży wyjdzie zrobienie najtaniej badania oczow i zakupienie okularow? A takze chcialbym sie dopytac gdzie najlepiej sprzedac ksiazki tzn. jaki antykwariat... Z gory thx!
|
|
No tak, zawsze się znajdzie na forum jakiś złośliwiec . Gdyby mi chodziło tylko o taki zabieg, to na pewno nie potrzebowałabym kosmetyczki . Jeśli ktoś tam nie był, to po jakiego grzyba się odzywa ? A może chodziło o to, żeby ,,błysnąć dowcipem''...? Hmm, to bardzo trafnie . Gratuluję ! Nigdy bym na to nie wpadła . Czytając różne wątki można zauważyć, że wszelkie dyskusje toczą się na jakiś temat do pewnego momentu, kiedy to nagle wtrąci się ktoś, kto lubi po prostu ,,szczypać''. Często w takich momentach dyskusja przestaje być dyskusją, bo automatycznie schodzi się z tematu, tylko zaczynają się wzajemne pyskówki i kto komu lepiej dołoży . Szkoda ...
|
|
Hmm, a policjanci nie za bardzo bezczelnie patrolują ulice? Żaden z nich nigdy nie spojrzał na Was krzywo? Hehe nie macie języka, żeby powiedzieć tym "bezczelnym" ochroniarzom z Rossmana że Wam nie odpowiada ich praca lub sposób pracy?:) Wy!? Forumowicze, najwięksi krytykanci tegoż miasta nie macie odwagi powiedzieć tego komuś prosto w twarz?! Nie wierzę! Nikomu nie przeszkadzają głośne kosiarki tych "maniaków" którzy czasem koszą trawę z rana? Nie może być... Zacni forumowicze, zamiast nie rzadko obrażać, pomawiać publicznie ludzi którzy pracują w publicznych miejscach, zacznijcie dawać przykład swoją ZAWSZE kulturalną, wyrozumiałą osobą i postawą. Myślicie, że to możliwe...?;> Podejrzewam, że gdyby któryś z tych ochroniarzy zupełnie zignorował któreś z Was, zaraz jakaś "głowa" napisałaby, że po co on tam pracuje skoro nic nie robi... Naprawdę niektórzy z Was są zabawni. Poczytajcie czasem swoje posty na głos. Sprzedawcom zaś proponuję założyć podobny temat o bezczelnych, chamskich, namolnych itd itp klientach. Bez poważania... Cleric z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jesli chodzi o badanie to polecam dr kalinowska na ul Brzozowej badanie z tego co pamietam to 40 zl bardzo dokladnie bada : komputerowo , dno oka , cisnienia oka ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Markac, wiesz, jest kilkaset innych forum, jak ci sie te nie podoba znajdź se inne... rudy błazen z druhem
|
|
Do konca tego tygodnia....
|
|
Slyszalem ze od piatku ma byc grubo
|
|
Hubcio: zapomniałeś o Koronie Kielce, którą niedawno przejęło od Kolportera Miasto. Nie wiem jak Górnik Polkowice, ale Śląsk i Korona są Spółkami Akcyjnymi. ŁKS jest tylko stowarzyszeniem. PTYSIU_80: nie każdy kto staje w obronie władz miasta musi być pracownikiem ratusza Zgadzam się z gc. Czemu nikt do tej pory nie rozmawiał z Echo Investment i Irlandczykami, którzy chcą wybudować market na Bawełnie? Wigry przed tym sezonem pozyskały jako sponsora Browar Warka. Jak widać, obrotny zarząd potrafi pozyskać sponsora 'z zewnątrz'. Mam nadzieję, że obecne władze ŁKS-u z Panem Sasinowskim na czele, okażą się o wiele bardziej kreatywne od poprzednich zarządów i wyprowadzą ŁKS na prostą, szukając pieniędzy nie tylko w budżecie miasta. Tego wszystkim sympatykom piłki nożnej w Łomży życzę!!!
|
|
Za wokandę, podwyżka. Szykuje się nam jutro na sesji Rady Gminy niespotykana farsa. Wójt za swoje kłamstwa i matactwa,udowodnione w sądach w sposób bezdyskusyjny naciska na radnych o znaczną podwyżkę pensji. Pytam się co zrobił, że należy mu się taka podwyżka. Może wstyd jaki przynosi gminie na zewnątrz, rozdawnictwo społecznych pieniędzy, niegospodarność, staną się wreszcie hamulcem dla radnych przed podjęciem decyzji. Rada Ministrów nową tabelą tylko sugeruje radnym, a nie nakazuje wysokie podwyżki dla wójtów, przecież rząd nie daje gminom dodatkowych pieniędzy na ten cel, radni muszą znaleźć w budżecie na to pieniądze tylko gdzie ich szukać, skoro na wszystko brak. Co wy na to, panowie radni, skąd nagle one się znajdą. Jest wiele ważniejszych celów społecznych niż podwyżka dla wójta, pamiętajcie, że nie sa to wasze pieniądze, co powiecie jak ich zabraknie po zaspokojeniu apetytu wójta. On umyje ręce i jak zwykle zwali wszystko na was.
|
|
Może i jest kilkaset, ale jest jedna Łomża i jeden obciach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |