Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Musimy oszczędzać! By żyło się lepiej. |
Przyłączam się do poprzedników. Pływać tylko w okolicach plaży !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Musimy oszczędzać! By żyło się lepiej. |
Jak impreza to tylko z zespołem Ronix pełen profesjonalizm i bardzo dobra współpraca .Grają za stołami na żywo .Co chcesz to zagrają . www.zespolronix.com Kamerzysta Arek Perzanowski -0-505 518 613 .Podchodzi do tego profesjonalnie i chyba jako jeden z Łomży ma najlepszy sprzęt do tego własne studio i profesjonalne kamery w systemie HD(na taką kamerę stać tylko nie licznych) .Założyciel i prowadzący portal ślubny.Polecam warto www.slub.lomza.pl Jeśli chodzi o zdjęcia Krzysztof Serafiński jego nie trzeba przedstawiać wystarczy tylko popatrzeć na jego zdjęcia one same za siebie mówią www.serafinski.com taki zestaw na twoje wesele w pełni zaspokoi twoje gusta i co najważniejsze spełni twoje oczekiwania .Polecam bo naprawdę warto
|
|
Już to zoologia przerabiała, śledź nie myśli, śledź kieruje się instynktem. Co można wymagać od chłopa pańszczyźnianego z majątku Branickich (notabene zdrajców Polski na garnuszku cara - patrz "targowica"). Mają chłopki kompleksa. Koczis jest tego kwistesencją Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Czy ma ktoś jakiś fajny sposób, aby ominąć zapyziewo Białystok jadąc do Zabłudowia? Mam nowy samochód, a na zapyziewie używają tego sprzętu jak traktorów na polu (przepraszam traktory). mam uczulenie na tablice rejestracyjne na BI. Jadąc za takim, czy przed nim, nie wiem co mnie za sekundę spotka. Nie powiem, że nie cieszę się z jazdy przez wieś. Te strzechy w centrum, domki podparte kołkami obok betoniaków - folklor za Czesiem Tarasiewiczem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
o dokladnie a jakie Ci ratownicy maja przeszkolenie ? Bo z tego co sie orientuje moze kazdy isc na ratownika WOPR stopnia młodszego ? Moze jest ktos na forum z tych panów w pomaranczu moze zabieze głos ?
|
|
ale ty jeb... jestes
|
|
Mistral Robin i Baltica pokoleii 1.Mistral-Normalne ceny normalne samochody normalni kierowcy :) 2.Robin-Dobre fury najwyższe ceny chyba 3.Baltica-wszystko normalnie tylko ze kierowcy niektórzy wredni http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
no wlasnie o to chodzi... poco oszczedzac na benzynie , skoro na gazie są same problemy i wydatki naprawcze, silnik tez chce zyc... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |