Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Senat 2005 |
odezwał sie NIEDZIELNY KIEROWCA jak wyprowadzasz malucha raz w tygodniu by do kościoła dojechac to sie nie dziw ze mandatów nie dostajesz a ja mam dosyc jezdzenia 40km/h za elkami po za tym do policji sie nie czepnołem tylko do strazników miejskich którzy zamiast pilnowac by czyjś kundel nie nawalił na trawnik zabawiają sie w policjantów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Senat 2005 |
Tylko, że lekarze i prawnicy nie mówią otwarcie swoim klientom, że ludzie powinni żyć skromnie i w ubóstwie.
|
|
Ludzie ale jakie ma to znaczenie z kim i gdzie ona sypia (uprawia seks)! To jest tylko i wyłącznie jej sprawa. Jedno jest pewne śpiewać to ta pani nie potrafi, wzorowanie się na zachodnich gwiazdkach popu może pomóc w zrobieniu "kariery" na zachodzie ale z takim głosem to wątpie w to. Jak to powiedział przedstawiciel pewnej firmy fonograficznej - pokaż mi jakiegokolwiek człowieka z ulicy a ja w miesiąc zrobie z niego gwiazdę muzyki. No i co mówić o takiej Wiśniewskiej :) ma możliwości - ale nie głosowe.
|
|
ale nastepny mecz wygramy i bedzie OK:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |