wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarek znowu cwaniakuje...

Jezeli net jest u ciebie dostarczany za posrednicwtem kabla RJ-45 (wiekszy niz wtyczka telefoniczna) to bedzie dobry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarek znowu cwaniakuje...

i co on patrzył jak Ty zabawiasz sie ze striptizerem a pozniej Ty nagrywałas jak pukał panią lekkich obyczajów :)?

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

A czemu chcesz tak dziwnie dojeżdżać? Najczęściej jak pociągi jadą, to przejeżdżają przez obydwie stacje. Jeśli dojeżdżasz do Warszawy to możesz wysiąść na której chcesz, jeśli wyjeżdżasz, możesz wyjechać i z jednej i z drugiej....

...?

szpenio - człenio!!!!

Współczuję serdecznie Waszym przyszłym żonom, świetnie przygotowujecie sie do roli męża _nie rozumiecie wogóle istoty narzeczeństwa nie wspomnę o sakramencie małżeństwia....

Dzisiaj rano pod mój blok zajechała śmieciarka. Wypakowali najpierw odpady z kontenerów, a na koniec do tej samej śmieciarki wysypali odpady plastikowe - znajdujące się w oddzielnym kontenerze.

Co o tym myślicie? jaki jest sens domowej segregacji śmieci skoro i tak lądują w jednej śmieciarce? co rodzice mają powiedzieć dziecku, które uczone jest segregacji śmieci i ujrzy taką sytuację? czy pomimo takiego "wymieszania" śmieci te są poddawane recyklingowi i ktoś to jednak selekcjonuje - jeśli tak to po co skoro już były posegregowane? może by to gdzieś zgłosić....?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org