Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarek znowu cwaniakuje... |
Jezeli net jest u ciebie dostarczany za posrednicwtem kabla RJ-45 (wiekszy niz wtyczka telefoniczna) to bedzie dobry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarek znowu cwaniakuje... |
i co on patrzył jak Ty zabawiasz sie ze striptizerem a pozniej Ty nagrywałas jak pukał panią lekkich obyczajów :)? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A czemu chcesz tak dziwnie dojeżdżać? Najczęściej jak pociągi jadą, to przejeżdżają przez obydwie stacje. Jeśli dojeżdżasz do Warszawy to możesz wysiąść na której chcesz, jeśli wyjeżdżasz, możesz wyjechać i z jednej i z drugiej.... ...? szpenio - człenio!!!!
|
|
Współczuję serdecznie Waszym przyszłym żonom, świetnie przygotowujecie sie do roli męża _nie rozumiecie wogóle istoty narzeczeństwa nie wspomnę o sakramencie małżeństwia....
|
|
Dzisiaj rano pod mój blok zajechała śmieciarka. Wypakowali najpierw odpady z kontenerów, a na koniec do tej samej śmieciarki wysypali odpady plastikowe - znajdujące się w oddzielnym kontenerze. Co o tym myślicie? jaki jest sens domowej segregacji śmieci skoro i tak lądują w jednej śmieciarce? co rodzice mają powiedzieć dziecku, które uczone jest segregacji śmieci i ujrzy taką sytuację? czy pomimo takiego "wymieszania" śmieci te są poddawane recyklingowi i ktoś to jednak selekcjonuje - jeśli tak to po co skoro już były posegregowane? może by to gdzieś zgłosić....?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |