poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Film "Krzyż" rejestruje pobicie

sebo19 ja nie mowie ze bierzesz ale kazdy glupi wie co sie z tym robi he a ta para nad drzewami to pewnie dym z tej trawy co paliliscie hahaha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Film "Krzyż" rejestruje pobicie

PS. Czyzbys sie obawial, ze wyprodukujesz na osiedlu zbyt malo halasu? haha

A czemu nie porownywac?

Agent22-jeśli mówisz o śmieciach przy rondzie koło banku pko to były jak jechałem samochodem ok.11.00.Pewnie po wczorajszej imprezie na muszli niektórzy nie do końca się wyszaleli i musieli dać upust energii wyżywając się na koszach bo również przy przystanku na Konstytucji 3 Maja był wywalony.Ciekawe,czy kamera zamontowana na rondzie coś zarejestrowała?

zadupie

Do optymista 63:
Swoje prostactwo pokazałeś starając się obrazić kogoś,kogo nie znasz i wychwalając się ,co posiadasz.
Oczywiście ulegając stereotypom,walnąłeś kulą w płot i możesz pozgrzytać ząbkami,o ile masz,w swojej nie wiem, ilu letniej fureczce,patrząc na laseczki jeżdżące ze mną.
Pozostała Ci własna rączka.Smutne,ale prawdziwe.

Chodzilo mi glownie zeby troche sie poznac, swoje mozliwosci, rzucanie sie na gleboka wode z ludzmi ktorych pierwszy raz widzisz moze nienajlepiej sie skonczyc. Jaka ty mialbys propozycje skoro ta ci nieodpowiada?

bogusław nowacki zdecydowanie polecam

rudy błazen z druhem

do Andrzej W
gratuluje:))) pozdr.

Ma regiony na filmy br na 100% ale czy na filmy na dvd to nie odpowiem. Na gry regionalizacji nie ma. Divx można odtworzyć na pewno po instalacji linuksa

Podczas dzisiejszej sesji Rady Miasta wiceprezydent Choiński po raz kolejny udowodnił, że nie powinien zajmowac tego stanowiska.
Po poprzednim błądzeniu we mgle w sprawie Szkoły Drzewnej, okłamaniu radnych i mieszkańców miasta, po ukazaniu swojej niekompetencji, dzisiaj dopuścił sie chamskich osobistych wycieczek pod adresem dyrektorki szkoły.
Poza tym dopuścił się słów, odebranych powszechnie jako pogrózka pod jej adresem.

Dyrektor szkoły to stanowisko publiczne, powierzone w konkursie. Odwołanie go to nie to samo, co dłubanie w nosie - trzeba miec lepszy powód, niż własne kompleksy i frustracje. Zarządzanie miastem nie polega na wyciąganiu słomy z własnych buciorów.

Prezydencie Brzeziński, czy Pański zastępca powinien być mierny, ale wierny? O tym Pan marzył, startując w wyborach?Ma Pan jeszcze jakies zasady, czy został tylko pusty uśmiech?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org