Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wychowanie Polskiej młodzieży |
Brak słów... Nie mam pojęcia co taka gównażeria ma w głowach. Czym wytłumaczyć takie zachowanie? Normalnemu nawet jak alkohol zaszumi w głowie to chyba potrafi się pohamować. A może chęć zaimponowania komuś? Tylko jaki to kumpel jeśli mu to imponuje? Miejmy nadzieję, że kamerki uchwyciły zdarzenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wychowanie Polskiej młodzieży |
a co byscie chcieli za darmowy koncert...??? i tak dobrze ze cos sie dzialo Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
precz z hip=hopem to tandeta tylko blużnio i nic wiecej !!!!!!!!!!! Takos
|
|
Witam. czy ktos wie gdzie mozna kupic owczarka niemieckiego? najlepiej z hodowli
|
|
ja bym tego nawet car audio nie nazwal :) a wzmak do tego jest ani troszke niepotrzebny, ale powodzenia w car audio :)
|
|
CyberMass napisał(a): > po prostu typek był zmęczony i miał przewidzenia bo jak on mógł > zobaczyc tą rybę w wodzie skoro było ciemno ja u murzyna w ... > jeszcze o 2 -3 w nocy jest ciemno wiem bo cierpie na > bezsennosc to kup tabletki albo apap noc :) a czytać to chyba każdy umie "ognisko" miło mi :) było uświadomić ludzi pozdro Autor: Janek_Dzbanek (80.240.162.---) Data: 06-07-08 13:48 >lomzanin...I like MTB zmień dilera nie narkotyzuje się być może ty :) ? Co do niektórych zjawisk w głąb polski :) poczytajcie sobie w dawnych pismach wędkarskich sporo ich opisałem a jeżeli ktoś jest na tyle mądry że uważa że to co napisałem w tym poście to ściema jego wybór nie chcesz nie wierz "ale po co zbędne komentarze" ?
|
|
Ziomuś zapraszam na http://aaz.nazwa.pl/acl/index.php tam znajdziesz dział Off Topic i chłopaki bardzo dobrze Ci doradzą.
|
|
Autor: KopernikSięWściekł (---.elomza.pl) Data: 05-07-08 13:47 >Ja już też sie spotkałem z takim zjawiskiem, pierwszy raz dostrzegłem >takiego potwora 3 lata temu na starorzeczu w Czarnocienie, po rozmowie z >ludzmi którzy uczestniczą we wszelakich zawodach rybackich mówili mi że to >rzadki gatunek ANAKONDY KANADYJSKIEJ, w rzekach żyje do 30 lat przy czym >osiąga około 15 metrów długości przy wadze 600 kg Jeżdżę po świecie widziałem na bagniskach sporo za polską takie gatunki jednak są nie groźne w otoczeniu lądowym natomiast w polsce raczej nie występują natomiast można spotkać to na rozlewach amazonki zresztą są tam przepiękne rozkewiska . Pss powiem coś na temat kiedyśnych piranii które podobno pływały w naszej rzece narew fakt faktem były lecz były właśnie miłe piranie z amazonki jakiś "osobknik" po przytransportowaniu do polski tych że okazów wypuścił te rybki do naszej rzeki bo nie spodobał się prezent synkowi . Pozdro...
|
|
na rondzie przy zusie ostatnio około godziny 11 w dzień przez 7-8 minut naliczyłem 29 "L'... totalna paranoja... ostatnio 3x zdarzyło mi się jechać za "Lkami" gdzie prędkości tych pojazdów wahały się między 27-35 km/h.. sorry... jak ja jeździłem elką to jeździłem normlanie, 50 a czasami i więcej... JAK NIE UMIECIE JEŹDZIĆ TO NIE JEŹDZIJCIE!!! PROSTE!!! JAK NIE MASZ DRYGU DO JAZDY TO SPĘDŹ PÓŁ KURSU NA PLACU, AŻ OPANUJESZ TEN SAMOCHÓD W STOPNIU TAKIM, ŻEBYŚ NIE PRZESZKADZAŁ INNYM UŻYTKOWNIKOM DRÓG!!!
|
|
Konarzyce w Hodowli albo przed zakretem na koncu stoja kojce ok. 4 szuk. tam chlop sprzedaje.Polecam od niego kupowac....mam od niego pies jest w swietnej kondycji i nie boi sie strzalow, za rowno jest swietnym pozorantem
|
|
Co jest z tym laskiem jednaczewskim? Co rusz jakis beznadziejny temat z nim zwiazany: bo ktos sie w aucie pukal, innym razem jakis zboczuch krazyl, teraz jakies ufo. Jest wiele ciekawszych i interesujacych tematow niz las jednaczewski.
|
|
Fakt faktem każdy kierowca przechodził to jak kobieta okres czy męższczyzna mutacje głosu czy coś tam innego bez urazy dla społeczeństwa :) ale co wyjadę samochodem na miasto mam nieraz pół godziny na dojazd no i żeby przez łomżę jechać 40 minut ? śmieszne to miasteczko rowerem obkrążam w 15 minut "całe" a na drodze pogrom "L"-ek i klapa wczoraj wyjechałem to normalnie myślałem że puszczę pawia na skrzyżowaniu legionów-sikorskiego na sygnalizacji 5 razy przegapić zielone światło i za każdym razem gasł temu komuś samochód to chyba nie stres lecz głupota oczywiście ominełem tą że "L"-ke bo się zdenerwowałem :/ jak przyjdzie mandat mam zdjęcia i film dziękuje panie władzo za nadesłane pismo :]
|
|
Tak, ale trzeba też wziąć pod uwagę, że tam, gdzie proponują kurs za 800 czy 900 zł, to nie mają np. swojego placu, a za każdy wjazd na inny plac trzeba płacić dodatkowo 2,50 zł. Nie ma siły, na placu trzeba trochę pośmigać. Ciekawi mnie OSK FERENC, sporo osób go poleca. Może tam by się udać...
|
|
wejdźcie na www.pracalżejszaodsnu.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i te głośniki oczywiście na przód auta bo podejrzewam ze buszmeny chcesz dać na polkę z tyłu co da lipny efekt...
|
|
Namiot na dziko lub na polu namiotowym, domek w jednym z ośrodków nad jeziorem, w śpiworze na ławce lub na ziemi na karimacie, dla zamozniejszych są pensjonaty i hotele... Do wyboru, do koloru :-)
|
|
no wiesz co kto woli, o tych helixach to ja pierwsze slysze, na uwadze mam jeszcze Sony Xplod 300W ktore wiesz ze dobrze graja bo kumpel ma taki i graja zajjjebiscie.
|
|
nie ma sprawy co do radia to doplacajac odrobinke masz juz clariona, rowniez z usb i 4x50W. Clarion robi swietne radia, ma swoja renome w CA i nawet najtansze modele jak ten nie zawioda CIe chocby niewiem pod jakim katem bylo zamontowane i pod ostrym katem a predzej CI na dziurze zawieszenie padnie niz plyta przeskoczy:) prosze http://www.allegro.pl/item396436200_clarion_dxz_388_mp3_4x50w_aux_in_usb_g2l_f_vatodss.html
|
|
W małym płocku to naprawia Waldek Krawczyk czyli Krawiec
|
|
PS co do glosnikow tu masz przyklad odseparowanego zestawu na szesnastkach w miare niedrogiego (jak na takie zestawy) zreszta...zamiast pytac po forach, szczegolnie tym, lepiej wejdz sobie na forum aclomza albo jakikolwiek inny klub samochodowy i tam beda dzialy car aduio a jeszcze lepiej...jedz na legionow naprzeciwko 4plus, tam znajdziesz firme ktora Cie oswieci;)
|
|
Do d*py z Boshmannem. W ogole kto to wymyslil. Firmy, ktorych glosniki mozna brac w ciemno to Heartz i Helix. Te zagraja ci zawsze dobrze i czysto nawet pod radiem. Mam Helixy 6x9 z serii Dark Blue i jest ekstra.
|
|
a jakieś wejściówki tam sie płaci?? ile???
|
|
dwucyfrowy nie wstyd ;P znacznie ponad połowa należy do progu określanego jeszcze za pomocą jednej cyfry ;) w dodatku z roku na rok IQ dąży do zera. Za kilka lat przy tym tempie rozwoju debilizmu będzie można IQ zapisywać je w systemie dwójkowym: 1 - głupi, 0 - głupszy :)
|
|
40 zł karnet 2-dniowy. Jeden dzień chyba 25 zł. Do nabycia przed wejściem w bramy amfiteatru twierdzy boyen :-)
|
|
Czy was także irytuje reklama dworcowa? Te skrzeczące głośniki ustawione na maksa. Są strasznie irytujące. Nie wiem, czy do kogoś dociera taka reklama, bo do mnie na pewno nie. A w międzyczasie muzyka dająca po bębenkach - przyjemne to nie jest.
|
|
To narazie pisza sie na to dogerka, Maxxx i marcin135, prosze o potwierdzenie. marcin, bedziemy jechac tempem ktory odpowiada wiekszosci, na pierwsza trase proponuje brame na bagna z racji tego ze pewnie nie ma nikt namiotu a na dluzsze trasy to w jeden dzien sie nie wyrobimy. Łomża->Strękowa góra zależy jaką droga, 45-36km Strękowa góra->Giełczyn->Brzeziny->Laskowiec->Zajki->Łaś Toczyłowo 20km W sumie zrobimy ok 100km ale rozlozone na caly dzien to nie tak duzo. Kto by się wybral na taka trase i kiedy? Mi odpowiada tylko w weekendy, najlepiej niedziela, nie koniecznie ta, rano wyjazd, wieczorkiem powrót.
|
|
to tak...informacje co jakis czas sa podawane ... tz. o tej i o tej autobus do wyjedzie z ... ale to tylko czasem A co do reklam, mieszkam niedaleko i to dopierdo denerwuje tak godzina 7 w lato, wakacje a tu juz muzyka(jak mowicie zryta) Tylko ze wtedy, kiedy jeszcze sie nie poszlo do nich i nie porozmawialo to muzyka byla ok 2 razy glosniej z rana;/
|
|
Sorry, ale jak dla mnie 100 km to kwestia 3,5-4 godzin więc przepraszam ale trudno mi będzie marnować cały dzień. Zbierzcie ekipę beze mnie i też będzie fajnie :-) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |