Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BUL- kto go przepuścił do IV klasy? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BUL- kto go przepuścił do IV klasy? |
No niestety dobrego słowa chyba nie powiem... Ingrid zamiast śpiewać to coś mówiła i chwaliła się znajomością polskiego? Odebrałem to jako wykręcanie się od śpiewania. Koncert to powinien być koncert, nie wywiad z publicznością, która i tak była martwa. "dud dud tururu dud dud", to było żałosne :) Zanim wypiłem piwo już jej na scenie nie było, coś krotko, ale może to i lepiej :) A laser show, hm, przyspieszyli to tylko dlatego, że trochę pokropiło, czy dlatego, że Ingrid już nie chciała śpiewać? Jeszcze co do naszej publiczności. Gdzie słuchem nie sięgnąć, jakieś przekleństwa, pozowanie na szpanera, ogólnie chamstwo.
|
|
witam. czy jest dzisiaj jakiś festyn w Kolnie z okazji dni Kolna?? rudy błazen z druhem
|
|
Do pewnej kwoty nie musi. A 50 zł to chyba się w to nie wpisuje? :)
|
|
już zarobił w sumie 100 zł, wiec powoli sie rozkreca...
|
|
ale zwykłe samochody tak nie blokują ruchu jak eLki,a jak dla mnie to naukę jazdy dla nas w innych miastach mogą zamknąć jak im pasuje, na zwykłe samochody z innymi niż Łomżyńska rejestracjami nikt się tu nie skarży także ten wasz argument mnie nie przekonuje...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no tak zgadza się. gościniec jest 26 lipca
|
|
Dzieki:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
mysle ze az tak zle nie bedzie :d ale jak bedzie wstep to wogle ludzi nie bedzie :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kleksik a co powiesz bo jesli mówimy o tej samej sytuacji ze grupa ProJagiellonskich ochroniarzy bez powodu zaatakowała grupe kibiców naszego KSu ? i nie wiem czy pokazali ze nie chca chłopcami do bicia bo z tego co widzialem to ochrona ze tak powiem ewakuowała sie a pamietaj ze na gaz i pałki kozaka na gołe rece nie ma
|
|
Taa - to są drogi publiczne-ogólnodostępne. Zakazy sobie wsadźcie gdzieś. Mi np. przeszkadząją pojazdy przekraczające dozwoloną prędkość w Łomży i co mam zrobić? P.S: jak ktoś trąbnie na elke intruktor może spisać nr rej. i wezwać policje - jest mandat za nieuprawnione użycie sygnału dźwiękowego w mieście. A to że elka przegapiła kilka okazji do jazdy każdy sąd zrozumie i nie potraktuje jako zawinione utrudnianie ruchu.
|
|
gdyby jeszcze Adasia dorzucili do pierwszego dnia byłoby git :-]]]] Jeffrey Congo na jeden dzień jedziesz..?? pozdrawiam
|
|
ej dobra nie przesadzajcie. ta sama gatka bylaby gdyby w lomzy nic nie bylo........ byscie narzekali ze nic nie jest organizowane itp.
|
|
Hokusik ma racje , poczekamy zobaczymy nie dlugo inna impreza na ktorej tez bedzie delta ;)
|
|
ja stalem przy bramce za scena i czekalem na ta in-grid zeby sobie zrobic z nia zdjecie a ze bylo bardzo ciemno to za duzo nie widzialem, spytalem sie wiec ochroniarza czy tam dalej ona stoi a on -nie widze...a co ja kot,albo nietoperz jestem ? ja do niego: -ale nietoperze nie widzą a on: -ale ku*wa slyszą. hahahaha xD rudy błazen z druhem
|
|
Dobrze, że w czajnik nie dostałeś ;)
|
|
do Kokosz: mieszkam za lomza mam super dzialeczke piekny domek i bmw x5 i mam rejestracje blm a Ty siedzisz w klatce 30 metrowej na jakims wygwizdowie przy szpitalu i czym sie podniecasz?? nie lubie takich prostakow jak TY...
|
|
Wszystkie palanty które nie jeżdżą po Łomży , najwięcej wymądrzają się. Żyj tu i poruszaj się często po mieście swoim samochodem , a potem zabieraj głos.
|
|
jadac dzis ulica pilsudskiego zauwazylem na jezdni pobita butelke po piwie i kupe smieci a nieopodal kosz z podbliskiego przystanku pomyslalem sobie ze sprawa ta powinna zajac sie policja bo nie moze tak byc ze pare malolatow bedzie niszczylo nasze wspolne dobro wedlug mnie powinni oni poniesc surowa kare finansowa w wysokosci co najmniej 10000zl a do tego kilkadziesiat godzin pracy spolecznej wtedy moze trafilo by do glupiego lba ze jak rozpiera go energia niech idzie sobie pobiega na bieznie albo zwali konia za winklem mysle ze zlapaniem sprawcow policja nie powinna miec wiekszych problemow gdyz na rondzie jest kamera ktora miejmy nadzieje ze zarejestrowala powyzsze zdarzenie
|
|
Wiecie co po co tak narzekac nastepnym razem nie idzcie i tyle jak sie wam nie podobało. Jak cos jest to zle jak nic nie ma to tez nie dobrze. Wiadomo darmowego koncertu nie zrobią wam ekskluzywnego...normalne...
|
|
z racji tego ze bardzo czesto i duzo jem frytki :) nie wiecie gdzie mozna tanio kupic w łomży olej rzepakowy ?
|
|
[*][*][*][*][*][*] ;(( wyrazy współczucia... choć i tak to nic nie da... a tym bardziej nie zmieni.
|
|
masz moje gg, jutro rano zajrze jeszcze do kompa bo pozniej do roboty, 408950
|
|
już znalazłem, wcale nie była stara hehe
|
|
Kiedy skończy się z przestępcami za kierownicą ? Kiedy poważnie zajmą sie tym problemem. Niech nikt nie zwala winy na drogi i graty z zachodu. Trzeba jeździć tak jak na to pozwalają warunki . Zmniejszyć dozwolone prędkości i karac jak za usiłowanie zabójstwa.
|
|
Zwycięży Orzeł Biały, zwycięży polska brać, i ŁKS zwycięży, jak się nauczy grać.
|
|
Autor: John (---.techtel.pl) Zmniejszyć dozwolone prędkości i karac jak za usiłowanie zabójstwa. Do ilu zmniejszyć do 15 km/h ??? Prawie całe miasto ma do 40 jeszcze chcesz zmniejszać ??? To może lepiej wprowadzić obowiązek jazdy przy zgaszonym silniku ???
|
|
wracaj John do swojej Marry. chociaz to fakt ze w Lomzy malo kto po zdaniu egzaminu przestrzega przepisow. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Nauczyciele Szkoły Drzewnej apelują do sympatyków szkoły, aby poparli ich działania w obronie szkoły i przyszli na sesję w środę tj. 16 lipca 2007r o godz. 10.00 w Urzędzie Miasta Łomża. Na tej sesji rajcy wrócą do oceny realizacji marcowej uchwały w sprawie szkoły ( art. w tygodniku NAREW).
|
|
ja wcale nie wspieram wójta tylko chodzi o to ze ktos kogo huuj obchodzi co sie dzieje w sniadowie wypowiada sie na ten temat a co do wójta to jest bo jest mógł by byc inny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |