Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niespodzianka ws. krzyzy w klasach |
Przed chwilo na tv Białystok powiedzieli że w Łomży 13 lipca ma być Studio Lato Radia Białystok i że ma wystąpić Feel i Marysia Sadowska?Ja już nic nie rozumiem, a na 4lomza było napisane ze koncert odwołany.To wkońcu bedzie w Łomży te studio lato?Jak ktoś coś wie , gdzie bedzie ta impreza to niech odpisze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niespodzianka ws. krzyzy w klasach |
Pytam poważnie. Mam pewne nagranie na którym bardzo mi zależy. Ta kaseta ma już z 15 lat, albo i więcej i muszę ją przegrać gdyż jest juz tak zniszczona że niedługo rozpadnie się ze starości. Nikt nie wie gdzie mogę przegrać coś takiego?
|
|
Szakal, mogą być i po 2 tys za metr. Nikt o zdrowych zmysłach nie kupi mieszkania w Łomży, mieście bez żadnej przyszłości (podziękujcie Ratuszowi) i nie będzie pracował za marne 1500zł.
|
|
w kompie jest takie magiczne wejscie line in podlacza sie do niego wieze wystarczy minimum wiadomosci i program troche lepszy od standardowego nagrywacza windows nagrywasz najlepiej w formacie wav bo wtedy nie masz strat i tworzysz w nero cd audio
|
|
Mi sie wydaje ze ludzie wolą kupić mieszkanie w spółdzielni a nie od developera jak negresko czy zacharzeski. Spółdzielnie mieszkanowe są od dawna i sie to jakos wszystko trzyma, a mieszkania developerskie to jak by nowość w Łomżywiec moze jakas obawa dla przecietnego kupującego.
|
|
wypadek z udziałem straży pożarnej i pewnej idiotki za kierownicą Niech zgadnę - słysząc sygnał dźwiękowy tuż za sobą zjechała na środek jezdni ? :)
|
|
Hmm... a dlaczego odpada? Moim skromnym zdaniem, w Łomzy nie ma lepszego zakładu oraz fotografów. Odrazu chce uprzedzić co niektórych i zaznaczam, że nie jestem powiązany w żaden sposób z tą firma:) to tylko moje zdanie:) wiele razy korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony:)) pzdr:)
|
|
ja polecam pana Krzysztofa Serafińskiego:) http://www.serafinski.com/
|
|
feel nie bedzie:(((((((((((((((((((((((((((((( In grit to była 3 lata temu u nas w urzedzie wojew. za 30 zł zallll
|
|
Fin.... pozbądź się spacji między znacznikami :) rudy błazen z druhem
|
|
nie moglo byc problemu z klimatyzacja bo tam jej nie ma
|
|
w tej sytuacji żadnego odszkodowania nie uzyskasz jeżeli umowa była zawarta bez kaluzuli tzw zadatku, dokładnie " zadatku" to nic nie otrzymasz. Tylko pamiętaj ,że jeżeli pobierzesz zadatek to w przypadku gdy do umowy sprzedaży nie dojdzie z twoje winy to zwracasz kupującemu zadatek w podwójnej wysokości np zadatek wyniósł 5000 złotych ty musisz mu oddać 10 000 złotych. Co jeszcze ważne gdy umowa przedwstepna zawarta była notarialnie to w myśl naszego prawa własność nieruchomości może przejść na własność kupującego nawet jak odstąpisz od sprzedaży rudy błazen z druhem
|
|
A moze 500? Wezcie sie zdecydujcie bo trzeba miec rozdwojenie jazni, zeby sie zgodzic jednoczesnie ze wszystkim co jest pisane na tym forum. Raz Lomza sie w koncu rozwija, ciagle nowe markety, gdzie nie spojrzec tam cos sie buduje, bezrobocie podobno ale chetnych do pracy nie za wielu... A z drugiej strony jak przyjdzie do tematu mieszkan, to miasto wymiera, nic tu nie ma i w ogole niedlugo pokrzywami zarosnie... Narzekajcie dalej, tylko nie wiem czy sie doczekacie czegokolwiek. Moze nie jest jakos super, ale zle tez w Lomzy nie jest. A gdyby mialo byc tak jak piszecie, to prawie cala Polska musialaby sie wyludnic i skupic w duzych miastach, bo place po 1500zl to sa nie tylko u nas, a sa rejony jeszcze gorsze. Wyprowadzcie sie do Warszawy, zobaczycie jakie bedziecie musieli miec zarobki, zeby w ogole dostac kredyt na mieszkanie. Szwagierka zarabia ponad 3 tys. poszla do banku dowiedziec sie o kredyt, zeby nawet kupic cos "niedrogiego" pod Warszawa, to babka sie tylko smiala. A za 3 tys. tez nie tak prosto prace dostac. Ale ponarzekac zawsze mozna ;)
|
|
E tam Dran :) Trzeba bardzo się nie starać, żeby zarabiać 3 tys. w Warszawie :) Mieszkam i wiem jakie są stawki, zresztą pewnie zależy w jakim zawodzie. A kredyt to mogą ci odmówić na 250 tys na kawalereczkę jeśli zarabiasz 3 tys. chociaż pewnie coś by się znalazło... :) No to teraz na szybko przeliczmy. Niech zaróbmy tu 1000zł. Mieszkanie można kupić tu za 150 tys.? :) Odkładamy z tego hmm nie wiem czy da się coś odłożyć, powiedzmy 200zł i wegetujmy. To jest 750 rat bez odsetek. W Warszawie odłożysz sobie jakieś 2 tys na miesiąc. Mieszkanie 250 tys najmniejsze 1 pokój, w Łomży już byś miał za 150 000 chyba dwa? To jest 125 rat bez odsetek. Wniosek, czy warto mieszkać w Łomży? Pytam poważnie?
|
|
bo to łomża, a nie inne normalne miasto !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |