Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
białostockie lecenie w chu.ja |
Nie wiem :) ale powiem szczerze: chciałabym nie mieć racji :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: białostockie lecenie w chu.ja |
Zainteresowanym tematem polecam ostatni numer"Motoru".Tam jest pięknie opisany wypadek z udziałem straży pożarnej i pewnej idiotki za kierownicą.Warto przeczytać! Głupota ludzka nie ma granic.
|
|
Orientuje się ktoś czy można gdzieś wziać bezprzewodowy internet tylko na miesiąc?jak tak to gdzie i za ile?
|
|
Witam Interesuje Państwa jak wysokie macie IQ? Warto zmierzyć swoje IQ w teście jakościowym. Uruchomić IQ TEST >>). Porównaj swoja inteligencję na tle UE . Zrób sobie Test IQ. www.iq-test.pl/?d=10928 pozdrawiam
|
|
jest emo ;)
|
|
niech do mnie przyjedzie to jej zamocuje to we łbie hehe
|
|
Witam, sprawdź w ofertach operatorów sieci komórkowych. Pozdrawiam MirekO
|
|
a żeby uzyskac wynik wyslij sms?
|
|
Super informacja - dzięki
|
|
No jak jakas faja trasa to mozna na kilka dni, tylko trzeba myslec o takich rzeczach jak namiot, spiwor itp, ja namiotu niestety nie posiadam. Myslalem zeby wybrac sie na mazury, ale to dosc daleko wiec moze tam daloby sie dojechac pociagiem/autobusem, a pozniej po jakis szlakach rowerowych. Wiem ze tego tam jest mnostwo tylko trzeba wiedziec gdzie sie jedzie
|
|
http://mazury.info.pl/atrakcje/szlaki/rowerowe.html tu na przyklad, ale jak mowilem sa dojazd tam to jest jakies 100-150km e jedna strone. http://www.koloroweru.pl/strony/cz_00.html duzo porad dotyczacych rowerow, co zabrac, jak naprawic itp
|
|
moż przejedź się na Wojska Polskiego na wysokości ronda Poznańskiej obok Dantexu żółty budynek po lewej
|
|
zwykly spam
|
|
Jest np. taki program Audiotools (obok mnóstwa innych). http://www.instalki.pl/programy/download/tworzenie_muzyki/Audiotools.php
|
|
dokładnie wpadnij do kolegi wudu
|
|
Zgadzam się z Magdą Szlichta kawał chama i prostak nie ma podejścia do ludzi
|
|
niedługo to zazcną na mózgu sobie zakładać. Oprócz ucha myśle że pępek, piersi i łechtaczka w zupełności wystarczy.
|
|
Obiecancki cacanki, a mieszkańcom Szczepankowa figa. I tak karawana jedzie dalej trzymana za lejce przez wójta. Jak tak dalej pójdzie to zastanie znak drogowy z napisem ŚLEPA ULICA.
|
|
Paranoja wręcz jest ilość "L" jeżdżących po naszym mieście ! Wjeżdżasz na rondo 4 "eLki" przed tobą i każda się dławi z wjechaniem na rondo. WORD trzepie kasę a my tracimy , czas, nerwy oraz coraz gorszy stan dróg w Łomży. Łomża powinna być dla "eLek" łomżyńskich, dla innych miast mówimy STOP !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |