Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maciej Andrzej Borysewicz |
"madafakersów" znam ale niestety nie mialem przyjemnosci ogladac ich w akcji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maciej Andrzej Borysewicz |
c3po a ja znam r2d2 :P
|
|
zauważyłem że ludzie zaczynajo sobie tam zdjęcia robić
|
|
Oczywiście Stary Łomżyński Cmentarz na Kopernika, Biebrza , przejść się np. Groblą Hanczarowską (od Carskiej drogi odchodzi a tam można dojechać samochodem), Twierdza Osowiec. Polecam także wymienione przez innych forumowiczów miejsca.
|
|
Wiem co się działo w tym śmietniku, ponieważ mieszkam 2 bloki dalej. Co do zasad korzystania z nowych śmietników to uważam, że o osobach starszych i niepełnosprawnych pomyślano na końcu, kiedy problem się już pojawił. Z tego śmietnika korzystam codziennie (wyrzucając śmieci ;-)) i nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby był on przepełniony... Masz jeszcze jakieś argumenty, wszechwiedzący Tigerze? www.borysewicz.org
|
|
a wogole czemu te smietniki sa zamykane
|
|
Są zamykane bo nocowali tam bezdomni i załatwiali tam swoje potrzeby fizjologiczne :-)
|
|
może warto dać spokój temu radiu.
|
|
nie łamcie sie jest sposób byłem dzis u nich po dłógiej kłotni zeszli do 70 zł :)
|
|
szmaciak rulez |
mieli jush nie wracac po koncercie w jeziorku w te okolice...20 zlotych...wole lody!!ale z honorem dla tych co lubio Ich Troje,jakby Justyna byla to inaczej bym na ten koncert i caly zespol patrzyla...a noz wyskoczy afera jak z pania Górniak hehe pozdrawiam fanow Ich 3.
|
|
mieszkam blisko bursy ale nie asz tak zeby slyszec balujacych....Bursa tyo chyba nie jest odpowidnie miejsce na wesele
|
|
Otoczyć Łomże murem i zrobic jeden wielki klasztor :) Co do kasy ksiązy mój kumpel z podwórka przyjoł święcenia rok temu teraz jeżdzi nowym opelkiem prosto z salonu. Nie czepiam sie jego dochodów bo jesli lekarze ,prawnicy ,radni i inni cwaniacy mogą to czemu mamy zabronić księżom doić ludzi jak sie dają. Po za tym działają tu prawa rynku kościół jak dobra firma otwiera swoje filie (kolejne kościoły) rozwija działalnoś (podobno można nawet texty bibli dostać smsem) i walczy o klienta który jak widac potrzebuje jego usług. Tyle tylko że jak każda firma powinnien płacić PODATKI.
|
|
Gdzie można dostać akcesoria modelarskie w Łomży ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |