niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent vs TVN24

"
Autor: set (217.153.161.---)
Data: 10-07-08 09:28

nie rozumiem za bardzo koncepcji najpierw pójścia na jakiś kierunek a dopiero później sprawdzania czy to dobry wybór"

Wiesz, musi sie sprawdzac powiedzenie: madry Polak po szkodzie. Ta wlasnie filozofia sluzy podtrzymywaniu tradycji narodowej. Kazdy dba o to, by przyslowie jak najdluzej bylo aktualne :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent vs TVN24

w jaki sposób ŁKS ma promować miasto? napisami Browar ? ma takie samo znaczenie jak Łomżyńskie zabytki hehe

właśnie pytałem o to bo mój znajomy zdawał MS i zaraz bo testach czekał na rozmowę. wszedł do gabinetu a Pani psycholog na dzień dobry do niego:
niestety nie zaliczył Pan testu ale prosze siąść porozmawiamy.A on jej na to : nie mamy w takim razie oczym. powiedział dowidzenia i wyszedł.

i tu właśnie było moje pytanie? czy aby to na przykład nie była tylko podpucha ze strony psycholog? jak myslicie?
proszę o odpowiedx też tych ludzi co mieli juz badanie.
uwazam ,że to jest dość ważna sprawa.

pozdrawiam

Re: Prezyden

W tą sobotę czyli 12 lipca Koncert Lata z radiem .Wystąpią min. Bajm
.Więcej info tutaj

http://www.gizycko.pl/mistrzowskie-lato-z-radiem----koncerty--bajm-i-blue-cafe.html

lub tutaj
http://www.polskieradio.pl/jedynka/latozradiem/koncerty/artykul55077.html

http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/9/n/6122/page/4 cytat:

Niestety, w tym roku Studio Lato nie będzie gościło w Suwałkach ani w Łomży.FEEL wystąpi natomiast:w Białymstoku 11.05, w Bielsku Podlaskim 1 czerwca8.06 w Łapach, 15.06 w Sokółce, 20 lipca w Mońkach, 27 lipca w Augustowie i 3 sieprnia w Hajnówce. Ryszard Rynkowski 25 maja w Wysokiem Mazowieckiem, 22 czerwca Ich Troje w Ciechanowcu, 29.06 w Grajewie Wilki, 29 czerwca w Czyżewie - Goya, Boys 6 lipca w Michałowie i 24 sierpnia w Zabłudowie, 17 sierpnia w Ciechanowcu Urszula i 20 lipca Łzy w Sejnach.

Witajcie, poszukuję namiarów na jakiegoś muzyka ( najlepiej skrzypce, flet, wiolonczela) i zaznaczam, że nie chodzi mi o cały zespół, jedna osoba ew. duet, które mogły by zagrać przy wyjściu panny młodej z domu 19.07 około godziny 16-17.

polecam kosmetyczke przy rossmanie tam na góre po schodkach się wchodzi ja robiłam u niej rok temu i byłam zadwolona do momentu gdy nie zaczęło mi puchnąć wsioo w pewnym momencie wyglądałam jakby ktos mi oko podbił i w cholercie wyjęłam kolczyk także niech koleżanka się mocno zastanowi bo ja bym 2 raz juz nie przekuła sobie brwi często się zdarza że się bluzką zaczepisz [przy ubieraniu się a poza tym i przy myciu twarzy jest nie wygodnie bo trzeba uważać aby nie zaczepić....ale to każdego indywidualna sprawa

tu mi chodzi ,że po prostu wyszło mu w MS ,że nie spełnia wymogów.
ale czy Pani psycholog zagrała fair ,ze tak na wstepie go storpedowała.

jeżeli się nie nadawał po tescie - to po co jeszcze jest rozmowa? - zmieni ta rozmowa coś? chyba nie?

emo! i już

hehe pewnie pomysł fajny zawsze to cos innego jestem zwolennikiem rozwijania Łomzy ale spoko ten pomysł nie wypali na 100%

Jesli miałby byc to klub na jakis sensownym poziomie głownie skierowany do ludzi od 18 lat to własciciel ma już duża strate przy selekcji bo jednak duza czesc tej Hip Hopowej kultury stanowi młodzież niekoniecznie pełnoletnia

Druga sprawa to to że mówicie ze znalazło by sie mnóstwo chętnych do przychodzenia ! Owszem dobry przykład ATOM jesli jest jakas impreza konkretna nie ma jak tam wejsc jest full ludzi
a swoją droga jak już nawiązałem do ATOMu to czemu na koncercie Mercedresa było zaledwie 20-30 osób z czego polowa to były nacpane laski w białych rękawiczkach ?

Nie ma ludzi u nas w miescie którzy by ogarneli tą sprawe bo w takim miescie jak Łomza zeby chociaz raz na rok nie było jakiegos porządnego koncertu HH to paranoja chociaz z drugiej strony jak pisałem wyżej skoro nie ma chętnych to jaki sens jest robienia czegos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org