wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KWESTIA "prawdziwego Polaka"

2. Kierujący pojazdem uprzywilejowanym może, pod warunkiem zachowania szczególnej ostrożności

I o to właśnie mi chodziło. Jeśli tak było w powyższym wypadku to ok. Wiadomo, że ludzkie życie jest najważniejsze i trzeba je ratować. Ale z tego co napisał autor tematu wóz straży wyjechał mu prosto na czołówkę, a to normalne chyba nie jest ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KWESTIA "prawdziwego Polaka"

Kiedyś był to dobry zawód bo dużo ludzi znalazło pracę po tym zawodzie w Telekomunikacji .Mam znajomego , który skończył tą szkołę i pracuje w telekomunikacji a dokładnie w Biatel .Ale mówi że z każdym dniem coraz gorzej cały czas zwolnienia .

Łoł

Heh najlepiej to ani w Łomży ani w Polsce niczego nie kupować (oprócz spożywki)ani niczego nie naprawiać (oprócz roweru):P

A ja polecam za to tego gościa:

http://www.youtube.com/watch?v=9H8tGE4mr_0

Prawdziwy fachowiec!

Western Digital co kto lubi. Mi akurat placowka jest potrzebna jak piasek na pustyni. Wole darmowe konto i przelewy.

15zł rocznie za utrzymanie konta to mało w moim banku (KB).
Próbował ktoś czy honorują karty płatnicze tego wirtualnego banku poza granicami kraju? Przykładowo karty Visa w BGŻ w stanach nie zawsze się przydają ;) Jak widziałem kart Maestro mBank nie ma w swej ofercie, skutkiem czego marnie się płaci dolarami VisaKonto->euro->dolar->pln
Przelewy u mnie to koszt kilku groszy tak więc nawet tego nie wliczam w koszta. Zakupy w necie i tak robię za pobraniem kurierem (umijam szerokim łukiem Pocztę Polską) więc dla mnie darmowy przelew to raczej "bajer" niż coś przydatnego

Riposta

heh to już chyba 3 sezon z rzędu kiedy to dzięki innym ŁKS omija degradacja
a to jakieś karne degradacje innych, a to połączenia klubów. śmieszna ta nasza liga

jeszcze mi się nie zdarzyło by karta mbanku nie była honorowana gdzieś za granicami kraju.
mam u nich konto od jakiś 7-8lat. w tym czasie nie straciłem ani minuty na stanie w jakiejkolwiek kolejce w jakimkolwiek banku

Szkoda że degradacji unikamy przez takie rzeczy a nie naszą dobrą gra :/
Ale darowanemu koniowi sie w zęby nie zagląda. Przecież stać nas na 1 ligę :)

I tu się zgadzam z przedmówcą. Jadąc ratować komuś życie nie można zapomnieć o życiu innych uczestników ruchu drogowego. Jeżeli pojazd uprzywilejowany wjeżdża na skrzyżowanie na czerwonym - zauważcie, że zawsze zwalnia a nie wjeżdża na oślep ! Trzeba dać innym uczestnikom ruchu drogowego na zareagowanie na nietypową sytuację :) Pojazd uprzywilejowany to nie święta krowa !

Autor: DaMia1773 (---.lomza.mm.pl) napisał:

Jechali tak do kogoś, by ratować życie. Pojazd uprzywilejowany ma pierszeństwo. Ludzie nie dramatyzujcie z tego, że tak pojechał. Lepiej przyjrzeć się zachowaniu naszych kierowców (niektórych oczywiście) kiedy widzą we wstecznym lusterku taki pojazd. :/

Przy okazji mogli skasować kilka innych żyć.
Ludzie - myślcie!

Ja właśnie skończyłem pierwszy rok tego. Czy łatwo to skończyć? Musisz się po prostu uczyć... :)

- ja się zastanawiam czy będzie mnie stać na kilkudniowy wypad na mazury.....

/zdradź sekret - co trzeba robić, by przy średnich łomżyńskich zarobkach było człowieka stać na taki wyjazd

a po co ci te dane??

a co to jest festiwal "h-h"?

Western Digital
Wiek to nie wszystko. Myslisz, ze skoro mam 19 lat to nic nie wiem. Nie mam wieloletniego doswiadczenia, ale ucze sie na bledach innych. Tak sie składa, ze jak do tej pory pracowałam w firmach, ktore maja swoje siedziby w calej polsce. I troche sie orientuje w tych sprawach.

Jeśli masz rejestracje BL to cię nie wpuszczą

Riposta

Dopuki ten cymbał prezydent nie zrozumie że ŁKS jest najwieksza promocja miasta i dalej nie bedzie dawał kasy doputy bedzie zle w ŁKSie
http://i34.tinypic.com/2qjkuag.jpg

Czego ty dziewczyno oczekujesz z wykszt srednim ?

Pytanie zasadnicze: co umiesz i jakie masz doswiadczenie?

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org