czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czemu ja musze się tak wstydzić?

Do niekumaty piknik

Skończ żałosny chłopczyku tą gadkę. Wstawiasz takie pierdoły jakbyś był dla kogokolwiek autorytetem:D Milczeć to ty masz w domu nakaz i głowa niżej bo obiadu nie dostaniesz.
I czy II liga nie zależy w żadnym stopniu od tego jaki mamy podany terminarz. Aha i uprzedzając twoje pytanie- od paru dobrych lat zapieprzam na trybunę od rzeki.

Dobra a teraz moje stanowisko. Nie wiem czy dobre jest to że ŁKS w takim stanie w jakim jest dalej walczy o bycie w nowej 2giej czy 1szej lidze. Jak bedzie tak dalej to za sezon i tak wszystko pieprznie. Jeśli budżet ma dalej wyglądać tak jak obecnie, to lepiej zacząć od zera czyli B klasy. A potem powoli, pomalutku się odbudowywać. Łomża to zbyt duże miasto by po pewnym czasie nie osiągnęła poziomu 3ciej tzn nowej 2giej ligi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czemu ja musze się tak wstydzić?

Bardzo to wszystko ciekawe :)
Chcialbym tylko zwrocic uwage na to ze to nie szkola ... owszem moze pomoc ... ale to czy zdacie ze pierwszym podejsciem czy kolejnem zalezy od Was ....
Zreszta poziom nzuczania w OSK wiekszosc kursantow i tak ocenia po tym za ktorym podejsciem zdali egzamin ... zalosne .. a opinie sa jak dziury w duu ... pie, kazdy ma swoja ...
Proponuje przestac licytowac sie ktory jest lepszy bo i tak poziom nauczania jest zblizony ...

Teleinformatyk to taki informatyk telewizyjny - występujesz w telewizji i opowiadasz o informatyce i Twoich doświadczeniach

Riposta

Łomża to zbyt duże miasto by po pewnym czasie nie osiągnęła poziomu 3ciej tzn nowej 2giej ligi

Teoretycznie masz rację ale spójrz na takiego Zawiszę Bydgoszcz, ile oni lat męczą się grając w niskich ligach i jeżdząc po rozmaitych wioskach. A miasto, jakby nie patrzeć, kilkukrotnie większe od Łomży...

To kolega nie ma pojecia czym jest ten zawod! Telinformayk zajmuje sie telekomunikacja i informatyka. Zawod jako tako przyszlosc ma i to spora, szczegolnie na zachodzie. U nas troche mniej ale tez sa potrzebni teleinformatycy. Oczywiscie zawsze lepiej bedzie jeszcze, jak pojdziesz na politechnike i tam zdobedziesz jeszcze tytul inzyniera teleinformatyki ale tytul technika (o ile zdasz egzamin zawodowy) tez moze byc i jest akceptoany na zachodzie (po zdaniu egzaminu).W technikum mechanicznym to ty go nie skonczysz bot ego tam nie ucza. Musisz isc do technikum teleinformatycznego w Mechaniaku. Ja zaczynam 4 klase tam i nie narzekam, latwo nie jest ale idzie dac rade. Tak wiec powodzenia ;)

Dran: nie miałem oczywiście na myśli każdej usterki

Treść jest ukryta

a co Bajm i Blue Cafe ma wspolnego z HH?

Gdzie w Łomży mogę przegrać kasetę magnetofonową na płytę CD?
I ile to może kosztować?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org