Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydent kondolencje |
Drogi panie Brzeziński chyba pan nie chce podać sie do dymisji ?? Więc proszę działać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydent kondolencje |
Mbank będzie miał swój punkt juz wkrótce na ulicy Długiej. Tuż obok starego rynku
|
|
kochani-feel będzie 13 lipca w Płocku,choć informacje są sprzeczne.Na stronie Feel-a jest 13.07.08 Łomża-a na Eska że Płock.I o co tu chodzi?
|
|
Western Digital, sorki ale glupoty gadasz w tym momencie... Oczywiscie, ze naprawiaja i w Lomzy, a to ze musza sprowadzic czesci to chyba norma? Sadzisz, ze jakas firma poza serwisem producenta ma wszystkie mozliwe czesci do wszystkich modeli? Poza tym plyte glowna to z duzym prawdopodobienstwem nawet w serwisie producenta wymienia, a nie beda naprawiac. Dziwi mnie takie podejscie wielu osob, ze nikt nic nie wie tak naprawde, ale od razu powie, ze w Lomzy to tylko windowsa postawia... Tak jakby wszedzie indziej byly jakies super firmy, tylko u nas najgorsze. Oczywiscie jak laptop jest na gwarancji jeszcze, to kazda firma wysle, bo grzebanie w nieautoryzowanym punkcie skutkuje utrata gwarancji.
|
|
Miałem problem z Compaq Presario 1690. Nie było obrazu na ekranie. W serwisie Compaqa w Warszawie zapłacilem 400 zł za stwierdzenie, że "prawdobodobnie" wysiadł chip na płycie głównej odpowiedzialny za wyświetlanie obrazu. Tyle to sam wiedziałem, bo po podłączeniu do zwykłego monitoru wszystko chodziło. Zaproponowali wysłanie laptopa do głownego serwisu w Bielsku Białej. Tam potwierdzono, że to przepalony chip ma płycie glównej i zaproponowali wymianę płyty - termin około 3 miesiące, bo płytę trzeba sprowadzić z zagranicy. Koszt - połowa ceny, którą zaplaciłem za całość. Zrezygnowałem - kupiłem Makówkę i od tej pory nie ma kłopotu. Compaq - nigdy więcej. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |