Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JEDNAK PIS NIE JEST KRYSZTAŁOWY. |
o i jeszcze w googlach znalazłem: http://lomzarap.mojeforum.net/ ale ma tylko 26 zarejestrowanych userów...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JEDNAK PIS NIE JEST KRYSZTAŁOWY. |
dokładnie - wypełniałem to kiedyś/ na końcu kazali wysłać SMS za ok 9 zł
|
|
nie mam zdania w tej sprawie. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
koszt wizyty z usg 4d ok 180 zł. badania: morfologia, mocz, toksoplazmoza, test obciążeniowy glukozy
|
|
Na wiejskiej Technik farmaceutyczny tylko w trybie dziennym - szkoda (zwłaszcza jeśli ktoś pracuje). Darma, ile może liczyć na wynagrodzenie (netto) technik farmaceuta w aptece po ukończonej takiej szkoły?
|
|
Cenne porady?? Policja szuka ludzi opanowanych,lubiących innych,otwartych i te cechy musisz wyeskponować w testach i rozmowach.
|
|
Dlaczego uwazasz ze dluga antena jest dla szpanu? A moze ktos poprostu chce miec wiekszy zasieg.
|
|
... a może ktoś z absolwentów Stopki zabierze głos na temat fatalnej opinii szkoły wśród Forumiczan?
|
|
Cześć, proszę mi polecić dobrą kosmetyczkę w Łomży (problem z suchymi i popękanymi piętami).Proszę o poważne odpowiedzi.Dzięki!
|
|
***** pikniki zajebane nie wiecie co jest grane to milczeć, podany jest terminarz na 2 lige i tak ma być, czas pokaze co dalej. pzpn to scierwo tyle. bez odbioru
|
|
Szukam ludzi/ekipy chętnych na jakieś dalsze wyprawy rowerowe/ krajoznawcze z propozycjami kierunków wyjazdu. Podpisujcie się wszyscy maniacy rowerów:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |