Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FAKT podsumował rząd PO i politykę zagraniczną R. Sikorskiego |
30 pytań jest . Jezeli szkoda wam grosza żeby sprawdzic swój poziom inteligencji i moze przy okazji podwyzszyc statystyki Polski na tle innych krajów UE to nie ma o czym pisać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FAKT podsumował rząd PO i politykę zagraniczną R. Sikorskiego |
Popieram Cię w !100% lomza23. Moim zdaniem Łomża biedna nie jest. A tylko radni powinni wykazać choć troszkę więcej niż odrobinę chęci a pieniądze napewno się znajdą. Moje zdanie. AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
no teraz i przez 1,5 roku to dopiero oni zarobią, że starczy im na następne 1,5 roku:)
|
|
Zobaczymy jak skończą za min, 2 lata(bo wątpie w 1.5 rokU) pewnie długość bez zmian zostanie, pewnie zmienią tylko przebieralnie, prysznice i odpicują "kabine" ratownika :]
|
|
Dr Ściany nie polecam miałam z nim kontakt przez 3 pierwsze wizyty i nigdy więcej bym do niego nie poszła. Dzięki Bogu trafiłam na dr. Pijagina. Cudowny człowiek. Fakt ze trzeba się wystać u niego w kolejce ale badanie za to pierwsza klasa. Przemiły i przesympatyczny człowiek. wizyta trwa u niego tyle ile wymaga pacentka a nie jak u dr Ściany 15 min. i nie ważne czy pacjentka ma pytania czy nie to on po prostu wstaje i mowi dowidzenia. Nie polecam go na prawde.
|
|
a wiecie cos o Liszewskim na Dlugiej. ktos uczyl sie u niego?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dlaczego mam rezygnować?
|
|
To zależy jak się trafi, to znaczy na jaką aptekę i na jakiego szefa, nie ma reguły. No i oczywiście większe miasto, większa kasa. Po szkole jest 2 lata stażu. Na stażu zarabia się raczej mało (głównie przez 1 rok). Wynagrodzenie zależy też od umiejętności. Po stażu zarabia się średnio 1500 netto. W lepszych sytuacjach 2000 netto. Ale praca jest baardzo fajna no i co najważniejsze, nie ma problemu z zatrudnieniem (po szkole dziennej oczywiście)
|
|
masakra...
|
|
Za dzieci połowę, do jakiegoś wieku nie pamiętam i nie chcę przekręcić chyba do 7 albo 14 lat, ale chyba 7 i do 3 lat za darmo w tym roku od osoby było 105 zł, ale za rok juz może być 125-130.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |