środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gaszenie zniczy BARBARZYŃSTWO

Na Boys było ZAJEBIśCIEJ!!!! - a to dobre. Roxxot może rozwiniesz myśl, a my dzięki temu załapiemy parę innych ciekawych (sarkazm) sformułowań.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gaszenie zniczy BARBARZYŃSTWO

zanosi sie na to ze Feela nie bedzie , b0o wogule nie ma zadnych informacji na ten temat,szkoda

Przyjechali z Białegostoku przestawić im taksometry. Będzie drożej.

ale wy jestescie denni moj boże....

Napisał ze samochod jest mu potrzebny do zajechania...czyli sobie poszalec chce nim chłopak ze jak sie rozjedzie to nie bedzie szkoda....Duzy fiat łada czy ine gowno i dajesz

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Srodmiescie znasz parę rodzajow konsoli PSP ? :)
no to oświeć nas

Niunia... Ja myślę, że kosztowałoby Cię to co najwyżej jeden impuls, żeby się dowiedzieć. Pokolenie internetu i nie umie korzystać z informacji...

ale by się nikt nie dowiedział, że cos takiego istnieje./

:) o tak wielkie dzieki...i wdzeczna jestem za twe rady...

patrzac na twoje tematy na forum to tez takie bardzo błyskotliwe...pozdrawiam

feel nie ale in-grid jest zamiast nich w sobotę nie widzieliście plakatów na mieście

ten temat juz byl !!!!!!!!!

Czy mozecie mi polecić jakis osrodek wypoczynkowy z domkami letniskowymi na terenie tych miejscowości lub w ich okolicach.

Zapomnij o domku.Ja jeżdżę co roku na Hel.Zawsze z namiotem,i tak są nieraz problemy z miejscem.

zawsze atrzymujemy się u pana Bogusława

http://www.polwysephelski.pl/

nigdy nie było żadnych problemów, w tym roku prawdopodobnie wszystkie pokoje mają już aneksy, rok temu jeszcze nie wszystkie miały, ale po sezonie mieli robić remonty

a czego się spodziewać po plaży na której nawet piasek nie jest "plażowy" tylko z jakiegoś pola wykopany, pełno kamnieni i syfu...

Pojebało downów mówią ,ze Feel teraz nagle ,ze odwołali idźcie wy wwzystcy w pizdu!

Spróbuj na Polowej w podwórku naprzeciwko sklepu Avans, jeżdżę sam tam już od kilku lat i wiem co on potrafi. Nie ma marki, której nie zrobi a ja osobiście nie mam żadnych zarzutów do tego warsztatu i bynajmniej nie zamierzam zmieniać. Pozdro.

A ja swoje samochody naprawiam na placu WZGS /byłym placu/ w firmie lasvegas i jestem zadowolony, gość nie zdziera a stała klijentelaa ma upusty.

łańcuch nie jest zamknięty na kłódkę... także można sobie poradzić... Ale jak widać nikt sie tego do tej pory nie domyślił...

Pewnie, bo wy to się spodziewaliście kostki brukowej do samej plaży :D

Nikt nie karze wam tam przychodzić... nie podoba sie plaża? to nie przychodź

włodaŻy powiadasz :)

CHU... CHU.NIA Z GRZYBNIA A Z KAT WIECI LUBICIE POCIAMKAC CHUJKA ZE PISZECIE ZE TAKIE SAME W SMAKU HMM... TO MILEGO OBCIAGANIA FAJFUSKY JAK DLA MNIE TO PIZZE MAJA NIEZLA .WYPOWIEDZIALA SIE EKIPA OBCIAGACZY I SMAKOSZE SPIJANIA WYWARU Z DYSZLA .
NO SPRUJCIE SIE DO MNIE NIE DOMYTE PSIE WENTYLE PEWNIE WYGLADACIE JAK BYSCIE SPIE..OLILI Z WIADRA PODCZAS SKROBANKI WY ZEZOWACI GOWNOZERCY NAPIER.OLIL BYM WAS CHETNIE JAK EKWADOR POLSKE W MISTRZOSTWACH SWIATA 2006
NO SRUUUU TERAZ .........

rudy błazen z druhem

Iliga = oodpowiednik IIligi, nie chodzi o OE

Wystarczy fuzja Polonii z Groclinem i zostajemy.
Pytacie, po co I liga, jak poziomu nie ma??
Otóż należy wziąść juniorów, podpisac długoletnie umowy i choć na 90% będzie spadek, juniorzy złapią trochę ogrania przed IIligą, wyjdziemy z długów, juniorzy trochę się ograją w II lidze i zaczniemy walczyć o I ligie.

Nawet gdyby Prezydent przekazał na spłatę wszystkich długów w ŁKS-ie 800 tys. zł, to i tak za rok Prezes ŁKS-u przyszedłby do niego po jeszcze większe pieniądze. Trzeba sobie jasno postawić sprawę, że w Łomży nie ma firm, które mogłyby (chciały?) sponsorować klub piłkarski z zaplecza ekstraklasy. Gdyby były, to nie mielibyśmy obecnych problemów finansowych. Co więcej, to nie miasto z pieniędzy publicznych powinno sponsorować zawodowy klub, tylko prywatne firmy. Władze miasta zaś powinny zainwestować w infrastrukturę sportową i w pewnym stopniu dofinansować szkolenie młodzieży.
Na obecną chwilę sytuacja jest taka, że zgodnie z prawem stowarzyszenie, które ma długi wobec ZUS-u i Urzędu Skarbowego, nie może otrzymać pomocy z pieniędzy publicznych. W tym momencie tylko prywatni sponsorzy są w stanie uratować klub i to do nich należy skierować swoje błagania i prośby. Zobaczymy co przyniesie, rozpoczynające się właśnie, spotkanie „przyjaciół i sponsorów ŁKS-u” z zarządem klubu.

rudy błazen z druhem

Szkołę Policealną Ochrony Zdrowia w Łomży skończyła moja koleżanka i pracuje w aptece, i nie może robić tylko leków, bo musiała by mieć mgr, ale na prace nie narzeka i zarabia 2200 zł, a i nastaw sie na naukę, bo łatwo nie jest, w końcu ten zawód do czeogś zobowiązuje... A egzamin kwalifikacyjny musisz zdać jak najbardziej, bez tego ani rusz.

polecam Sobieskiego na pilsudskiego instruktor pan Zdzislaw Sadlowski taaaaaki gosc czlowiek zadnego stresu nie ma przy nim zdalam za pierwszym razem !

wysadzić w powietrze i wybudować od początku zamiast nowych,super ekstra,hiper marketów

Czy praktyki zawodowe w aptekach, hurtowniach itp. są odpłatne i jak długo trwają?

Przez cały trzeci i czwarty semestr nauki jeden dzień w tygodniu to zajęcia praktyczne - w hurtowni, aptekach otwartych i aptece szpitalnej (załatwia szkoła i zajęcia są normalnie w planie lekcji). W ostatnim miesiącu semestru IV idzie się na praktyki zawodowe do apteki otwartej dowolnie przez siebie wybranej. Uczeń nie musi za nic płacić, tylko przychodzić i pracować (trwa to tylko miesiąc - przełom maja i czerwca, tuż przed egzaminem) Jeśli chodzi o praktyki zawodowe, to też przed tym, zanim się zgodzą, pytają, czy po szkole dziennej. A potem egzamin, wyniki po miesiącu i można iść na staż (2 lata).

a co masz na myśli?

ok,loocis tę płytkę mam.Zainstalowałem ZEN V Media Explorer,jednk gdy odpalam ten program mam komunikat "Your palyer is not connected. Please connect your Zen V for you computer" jakby był niepodłączony........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org