Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Święta prawda:) |
Jasiu napisał -stawiamy samochód na parkingu , później tylko kilometr do Kuraka i i już dalej plaża tylko 1 kilometr , a także z parkingu 1 km do wjazdu do przepompowni i później już bliziutko na plażę. Ja Wam podam lepsze dojścia: z mostu wjeżdżamy po drugiej stronie rzeki i później tylko prosto przepływamy na plażę. Jeszcze można na most i tam na linie lub drabince sznurowej cmyk na plażę. Proszę o inne propozycję , bo 1 słupka przestawić się nie da.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Święta prawda:) |
Darcik, a nie pomyślałeś dlaczego w tym jak to nazwałeś kilkudziesięciomilionowym kraju o niczym dobrym się nie pisze? To jak to w końcu jest? Może to tego dobrego jest tak mało, że nikt tego nie zauważa?
|
|
gans - popieram!!
|
|
No proszę ile ofert:) Ale w temacie zamiast "dobry" powinno być chyba "na chodzie". Bo za ta cenę dobrego to nawet roweru nie kupisz :)
|
|
te przejścia o których pisałem miały być dla matek z dziećmi czy ludzi starszych jak ktoś wcześniej zauważył... A jeżeli jedziesz samochodem na plaże to masz chyba baranie parking?! zresztą co to za pomysł przyjeżdżać na plaże samochodem... już sie dupy nie chce z miejsca ruszyć? Fakt że czasem brakuje miejsc na parkingu- bo lanserzy przyjeżdżają swoimi 15 letnimi oplami po tuningu i stoją tam na bajere :D
|
|
BIG_NJ zgadzam się z Tobą,wielu ludzi ma radyjko,najlepiej z długą anteną dla szpanu. Aczkolwiek dla mnie to nie jest żaden szpan,tylko dodatek,który nieraz się przydaje.
|
|
tak, moim zdaniem robia najlepsza w Łomży, reszta to syf!!
|
|
bardzo dobre ciasto
|
|
widac po komentarzach kto lubi sie zapchac tanim ciastem a kto lubi zjesc ze smakiem
|
|
Tylko Nowe Guty!!! cena za domki tez bardzo rozsadna:) polecam!!!
|
|
Jurek, tel. 691862366, ma klimatyzowanego Sprintera. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
a jak liczą za dzieci?? w zalezności od wieku??
|
|
A nie wiem dokladnie, ale to posrany Bialystok, wszystko sie moze zdarzyc... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nic się nie dzieje? A co dzieje się takiego w Augustowie? :/
|
|
Zna ktoś może dokładnie jak będzie przebiegała ta impreza? Bo start od 16 niewiele mi mówi ;) Chciałabym np wiedzieć o której In Grid wystąpi. Nie wiecie gdzie tego szukać? Pozdrawiam :)
|
|
no tak to na jaki h**j mowią w tv ze w płocku feel bedzie 13 lipca
|
|
też słyszalam ze w Płocku mają grać 13 lipca. ; /
|
|
Juz jest drozej. 5 zł na wejscie !! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
sluchaj ja szukałam na necie..i tylko znalazlam hotel a nie o tym w jakich godzinach funkcjonuje gabinet....wiec niczym blyskotliwym tu nie zaswieciles..
|
|
a jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to po co sie udzielasz...
|
|
KONCERT FEEL ODWOŁANY. DAJCIE JUŻ SPOKÓJ ZE SPEKULACJAMI. KONIEC TEMATU. KONCERTU NIE MA.
|
|
In grid - 21 do 22.
|
|
no i konkretna informacje mi chodziło
|
|
Czy wiecie może coś na temat studia fryzur perfect na ul.3 maja 9? Chciałabym rozjasnic włosy ale nie wiem czy tam dobrze robią bo jak na razie to z wcześniejszych fryzjerów nie jestem zadowolona. Albo jakiś inny salon gdzie dobrze farbują na jasny blond i w miarę przyzwoite ceny. Dzięki
|
|
Jak w temacie,czy ktos wie gdzie w Łomży przedluzaja wlosy i jakie sa ceny???
|
|
Jeszcze nie zdarzyło mi się pytać o godzinę na forum, a moje tematy trzeba zrozumieć, Ty tego i tak nie zrozumiesz... :)
|
|
dokladnie HokusPokus kolega ma na mysli to ze chce sam go doprowadzic do stanu az bedzie sie nadawal na zlom. Agent22 masz 28 dni na przerejestrowanie auta a przez ten czas to 3 razy mozna rozpierdzielic samochud wiec nie pierdziel glupot jak nie duzo wiesz na ten temat. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Domki w nowych gutach to sufffff jak z wiekszo ekipo to jedzicie do nowych gut ale do jakiegos gospodarstwa noc kosztuje ok 150 zl ale na "wiekszo ekipe" to jest nic i masz wszystko telewizor, prysznic itp. a w tych domkach co;| Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: markac (---.centertel.pl) Data: 18-06-08 18:25 Witam. Zwracam się do osób, które oglądały, bądź jeszcze oglądają dzisiejszy program "Jaka to melodia?". Była tam piosenka nazywająca się jakoś tak: With They, albo coś w tym stylu, bardzo wolna. Poluję na nią od dawna... Czy znajdzie się osoba, która potrafi ją zidentyfikować? To nie żart :) Pozdrawiam. P.S Rzeczywiscie bardzo ciekawe tematy ktore trzeba zrozumiec ...:) wiecej sie udzielaj..
|
|
FM-Info a skad wiesz że odwołany koncert feela ?
|
|
na stronie koncertomannia.pl pisze że 13 lipca ma byc Marysia Sadowska,nie lubie jej za bardzo,to w niedziele tez jakas impreza ma byc tylko ciekawe gdzie
|
|
pool nie znasz tematu to sie nie wpieprzaj .A może Ty jestes jednym z nich cio ? Ośioł jestes.
|
|
|
albo pić bliżej domu - co by o własnych siłach doczołgać się
|
|
|
a coś bliżej łomży ?Pisz lub okolice ?
|
|
jak komuś nie pasuje 1,70zł zawsze może przesiąść się na MPK, lub dymać z buta. jedź do warszawy i tam sobie pojeździj taksówką to będziesz miał porównanie czy u nas naprawdę jest drogo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |