poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprzątanie po wyborach

ŁzM_89 chętnie wymienię się, mam tego trochę na płytkach UMD
tylko wymienię się na jakiś czas do pogrania i z poworotem
jak jesteś zainteresowany to pisz na e-mail

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprzątanie po wyborach

kociolek szlachetny tam tez jest miejsce na rozbicie namiotow i tez mozna wypozyczyc domek:P

jedz do Augustowa, Mikolajek czy chocby Rucianego, te wioski co wszyscy podaja to oklepane na maksa sa, zero atrakcji itd. poprpstu nic sie tam nie dzieje!

chocby glupim statkiem mozesz poplywac, wyporzyczyc skuter, jakis koncert zobaczyc a co zobaczysz w Gutach? wiem co, ze jestem 30m od brzegu i nadal jest woda do pasa, to idealne miejsce do odpoczynku z dziecmi ale nie do zabawy!

siema
i jak wrescie jest z tym koncertem jest 12 czy 13 lipca czy jeszcze w innym terminie, dzis w tv ogladałem spot reklamowy ze feel ma grac w płocku na esce, i juz nie wiem co wrescie jest prawdą, jakies to pogmatwane

http://www.feel.net.pl/ - jak byk 13 lipca, chociaż wcześniej było 12

czy wszyscy na tym forum musza tak zrzedzic i kazdego obstawiac udzielajac swoich cudownych rad....jesli ktos ma ochote o cos zapytac to chyba nic strasznego sie nikomu nie stanie...wiecej luzu....

To zależy gdzie i czego szukasz, bo ofert jest naprawdę dużo, bardzo dużo, ale co się komu podoba to już kwestia gustu, na co kogo stać no to już kieszonka. Niektórzy szukają komfortu i rozrywek, a inni od tego uciekają, czyli wybierają ciszę i spokój na łonie natury, jak dla mnie to zdecydowanie to drugie, jeżdżę już od kilku lat na Zdory i jest super. Myślę, że coś sobie znajdziesz. Pozdrawiam.

dzieki za wszystkie odpowiedzi

Jak było napisane w artykule o pożarze w Wiźnie, strażacy jechali nie ratować życie a gasić stodołę. Jechali na oślep, bo jadąc ze strony Łomży, nie widać lewej strony ronda i samochodów na nim. Natomiast z ronda nie widać było skąd straż nadjeżdżała co skłaniało raczej do szybszego opuszczenia skrzyżowania Moim zdaniem, gdyby jechali swoim pasem by pokonali rondo o 5 sekund później i nie narażali czyjegoś życia lub zdrowia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org