Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarnobyl bis. |
marianowo w blokach kolo szkoly. podjedź tam zapytaj o pana co się tym zajmuje. gwarantuję,że nie zedrze skóry i nie spierniczy już zepsutego zamka. ja z Jego usług byłem zadowolony Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarnobyl bis. |
potwierdzam koles naprawia wszystkie zamki stacyjki itp. a co najwazniejsze kluczyk pozostaje ten sam niejednokrotnie korzystalem z uslug ale z roku na rok coraz bardziej sie ceni wkoncu ma monopol na te uslugi hehe
|
|
Ja nie wiem czy to drogie czy tanie ale wiem że będziesz musiala powtarzac to co jakiś czas Tak jak malowanie włosów czy inne zabiegi. Ps Ja również podpisuję się pod tą prośbą
|
|
Trwałe prostowanie można zrobic w Elfryzie, Akademi fryzur z tego co wiem a koszt ok. 150 zł, zależy od długości włosów i oczywiście włosy nie mogą byc rozjaśniane
|
|
A mnie w zeszłym roku nie potrafił naprawić zamka. Za to udało się to przypadkowej osobie. Próba otwarcia polegała na tym, że wyjął pudełko jakiś kluczyków i w momencie kiedy żaden nie pasował zaproponował jego rozwiercenie. Inna osoba go otworzyła za pomocą klucza właśnie od tego zamka.
|
|
dzięki za odpowiedzi pozdro
|
|
Chciałbym zainicjować wątek na temat oszczędzania. W co lokujecie swoje oszczędności, dlaczego i czy macie z tego satysfakcjonujące zyski? Czy są to rachunki oszczędnościowe, lokaty bankowe, fundusze inwestycyjne, nieruchomości, a może coś zupełnie innego?
|
|
Ludzie tylko oczekują a nie dają nic od siebie. Administratorzy tej strony, to też ludzie, mają rodziny którym też chcą poświęcić czas, a nie zajmować się dodawaniem czy odbędzie się wiejska potupaja czy koncert feel. Żeby krzyczeć że coś się chce, najpierw trzeba dać coś od siebie. In grid - 12 lipca - muszla od 21 do 22. Feel - najprawdopodobniej impreza zamknięta.
|
|
później tez trzeba odpowiednio je pielęgnować więc niecałe 100 zł na kosmetyki należy wydać (szampony odżywki) ale prostownicę można odstawić prawie na pół roku
|
|
Bardzo Kulturalni Ludzie :) Riposta
|
|
Bardzo Kocham Lomze Blisko Lomzy Mieszkam
|
|
Bede Kiedys Lomzyniakiem designer xDD haha http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
co o tym sadicie warto kupic do samochodu
|
|
poszukaj w starszych postach na forum odpowiedzi na te pytanie...
|
|
Niektórych boli - W.O.P.R. na pewno. Mimo awizowania problemu - brak w dalszym ciągu normalnego wejścia na plażę przez nich prowadzoną. Szczególnie utrudnienie mają inwalidzi na wózkach , matki z wózkami , osoby starsze i z rowerami. Co na to Urząd Miasta , który te działania nadzoruje i finansuje? Każde inne przejście na plażę jest jeszcze gorsze! Jak to na miejscu wygląda , vide zdjęcie:
|
|
Ja mam i nie narzekam lubię wiedzieć co się dzieje na drodze.
|
|
innych problemów nie masz
|
|
Masz racje ale co ma WOPR do tego? Przeciez oni sami tego nie sfinansuja i nie wybuduja bo akurat oni sa od robienia innej roboty. Tak jak napisałes od takich przedsięwziec odpowiedzialny jest urzad miasta i nasi wspaniali radni... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
taaaa, zwalcie wszystko na wopr i moze jeszcze na straz miejska i policje jak to zwykle bywa..........
|
|
mam taki ford sierra kombi jak pasuje odezwij sie.
|
|
prawdopodobnie został wysłany w poniedzialek ale nei wiadomo tak to jest na allegro ;p mam nadzieje ze w poniedzialek juz dojdzie do mnie
|
|
CZy w następną zimę w Łomżty znów lodowisko bedzie otwarte?
|
|
kto zna jakieś ciekawe gry na psp ?:p
|
|
ble
|
|
Jeden lubi jak mu caly wieczór ktos dmucha w rure, a inny lubi poskakac przy disco polo. Proste. Imprezy w yam caffe co fajne:) http://pl.youtube.com/watch?v=51ye5veHBa0&feature=related
|
|
Treść jest ukryta
|
|
siema na jakiej ulicy jest ta hurtownia omega???
|
|
Miałem na myśli Plac Zambrowski-sorki
|
|
prowadzą księgowość naszej spółki od 3 lat i moge ich polecić super obsługa i terminowość serwis wart swojej ceny .polecam
|
|
12 lipca jest Ber festiwal na muszli wystąpi In-Grid a 13 lipca Feel tylko niewiem sama gdzie nie mam pojęci wie może ktoś z was gdzie bedzie ten koncert???
|
|
nie polecam Ci malucha bo pare razy mocniej skrecisz i urwiesz koło Najmocniejszy i najlepszy do poszalenia bedzie łada 2107 albo jakis Polonez rudy błazen z druhem
|
|
dobrze napisał kiedyś mówiło się na te miejsce Zambrowski Rynek a teraz to jest bardziej Plac niepogległości :D
|
|
hej...czy mozecie mi poradzić..... co najczęściej odpowiadaliście jak pytali Was dlaczego do policji....?
|
|
mi się podoba...i wielki szacunek dla tego księdza.
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/15410504/gallery Są nawet postaci z kreskówek, na przykład Naruto Uzumaki, Sasuke Uchicha, Son-Goku ;) I właśnie te osoby mają najwięcej przyjaciół. Po co są zakładane takie profile ?? Mądrzy ludzie zakładają je w celach reklamowych, jak się ma kilka tysięcy znajomych, to wystarczy wysłać wszystkim spama z linkiem do swojej stronki, albo zareklamować jakiś produkt. Mniej mądrzy ludzie robią to bo im się nudzi ;) by Ghost źródło "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Paru ruskich winklarzy od lat handluje gorzałą i papierosami na manhattanie, wszyscy ich znają, a nikt nie może sobie z nimi poradzić. Może to nie należy do strazy miejskiej albo ktos bierze kase za przymykanie oka. Natomiast babcie z jajkami beda spisywać i gnębić bohaterzy.To jest błazenada, a nie straż miejska. Ta czarna wrona-suka to oddzielny temat.
|
|
witam! gdzie w lomzy moge znalezc dobrego krawca/ krawcowa? Chodzi mi o profesjonalne szycie np. strojow teatralnych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |