wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pezydent Czerniawski zatrudnia rodzinę.

Ależ to był zabytek...
Płakać będę po nim dni 40....
Mamy jeszcze jakieś zabytki tej rangi (kurna chata obtynkowana na "baranka")?
Trzeba petycję do władz naszych wysłać, żeby okolicznościowy przewodnik po zabytkach wydali. Przy jednym rondzie kurna chata, przy drugim zabytkowy szalet zwany metrem, obok waląca się kamienica posła Kołakowskiego, itd...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pezydent Czerniawski zatrudnia rodzinę.

Grey nie poddawaj się.

Mi się udało z komisją wojskową a na poczatku też kręcili nosami.
Tak więc jedną nogą jestem w Policji.

w Łomży głównie ludzie mają dwa cele: jechać do Anglii na zmywak lub pobić kogoś pod dyskoteką. myślę, że się nie dowiesz o tą książkę. Chociaż wyjątki się znajdą

Ja tam jeżdżę 96-21 od lat i nie narzekam,nie mam nigdy problemów.Może dlatego,że u mnie napiwki to norma?

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Widocznie Go klątwą postraszyli , bo historyczną wartość budowli ma gdzieś głęboko.

Proveritate
podajesz przyklad, że Miasto sprzedało grunty po 120zł, a osoba prywatna te same grunty sprzedał po 700zł, wobec tego kto tu wykazał niezaradność w dbaniu o interesy. To jest kolejny ( a może pierwszy w porządku chronologicznym wydarzeń) przykład jak włodarze miasta czy spółdzielni szastają wspólną własnością obywateli, do których często , gęsto zwracają się ,,jesteśmy jedną wielką rodziną".
Na przykladach trzeba się uczyć. Dobre należy naśladować, a ze złych czerpać naukę, żeby więcej nie popelniać błędów.

Do Proveritate
zastanawiasz się: może inwestor zrobi lepiej niż jest, otóż na Bawelnie też byly piękne rysunki co do uporządkowania terenu wokół Alexa, możesz się przejechać zobaczyć co z obiecanek cacanek tam zrobiono. I owszem budynek rośnie wzdłoż i wszerz bo będąc w posiadaniu prywatnego właściciela podlega prawu własności prywatnej, a to co jest wokół to już nie sprawa tego właściciela.

pomroczność jasna niechybnie dopadła..

Pomyslcie ile oni musieliby ludzi dodatkowo zatrudnic zeby pracowac calą dobę.Wątpie czy wtedy taki Kaufland czy Lidl miałyby takie ceny jak obecnie.I też byłoby wielu niezadowolonych.

młody Sulin też będzie grał dla Polski, w sumie to w Niemczech można byłoby skleić całkiem ciekawy skład..

Kolego Łukaszu a co Ty byś zrobił , gdyby Twojego bliskiego ktoś tak skrzywdził powiedzmy córkię , czekał byś na sąd Boży, ja nie.
Na miejscu ojca tej dziewczyny, załatwił bym mu piekło w więzieniu.

słuchajcie jak macie jakies testy to podeslijcie
piniolus@poczta.onet.pl

dzieki serdeczne

kto mieczem wojuje,od miecza ginie. Piekło to On teraz bezie miał........

Ludzie o jakich wy zabytkach gadacie, takich domków jest jak psów, a ten cały Metropol to wielka ściema niema komu remontować i rozebrać szkoda, rozumiem zabytki typu Malbork, Gdańsk, Kraków nawet pałac Branickich w Białymstoku i oczywiście łomzyńska Katedra, a nie walący się domek.

a później ty położysz chleb do tego wózka czy jakieś owoce a tam zapierd..... stado bakterii z dupy tego psa ..... każdy wie że ochroniarze to cipy i sie boją nawet starych babci .....

yy te jego wypowidzi są z lutego...

10zł za godzine, ja juz pływałem, warto

Wiem to baca666,wiem, na targ przyjechali furmankami,zostali i na łomżyńskiej krwi i łasce na sprzedawczyków się wyhodowali.

von chrupka

Dokładnie jak duzy pisze.
Nie sądzę, żeby któryś z miejskich (należących do miasta) budynków został doprowadzony do takiego stanu.

Treść jest ukryta

Panowie prezydenci trochę się zapędzili w wydawaniu durnych decyzji.Ciekawe,że zgodzili się na remont starej części ratusza a nie kazali go wyburzyć!

Hmmm mówiąc co do tematu to rocku i gothicu ja słucham a metal to tak mało kiedy ale ujdzie :) a fan klub założyć zawsze można
pozdrawiam.

Riposta

Starej części ratusza nie zburzyli bo tam sobie gabineciki urządzili

W Kasince miedzy Zakopanem a Krakowem, bylem i jestem w 100% zadowolony

Do autora: ciężko Shift wcisnąć?

To takie polskie... że razi nas jak na któryms zdjęciu ktoś się mniej lub bardziej wylansuje.. To takie polskie... że zazdrościmy innym samochodów, domów, mężów, żon, dzieci... ehhh... A niech se mają wille z basenami.. ludzie!! Troche ogłady i rozwagi... Trzeba się cieszyć tym, co się ma...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org