Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UPR i Korwin |
No zdziwić to i ja się nie zdziwię.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UPR i Korwin |
oby nie we wtorek, piątek i soboty w godzinach rannych i południowych
|
|
|
21-22 :)
|
|
straszny mi pokaz, nie trwał więcej niż pół papierosa
|
|
W nocy bo jest mały ruch Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
haha, dobre !!! :-)
|
|
Na motory władze zezwalają, a nie jest to w Polsce standard. Może na 1/4 też pozwolą? Tylko kto to zorganizuje?
|
|
O ile znam życie i jannix sprawdzi się w pracy to i 15 na godzinę dostanie. Oczywiście na rękę. A te poprzednie wasze wyliczenia to do bani. 10 zł/h razy 10 godzin dziennie razy 6 dni w tygodniu (bo tak się w Łomży pracuje) czyli ok. 25 dni w miesiącu to 2,5 tysiąca. W małych zakładach na dorobku soboty są wolne jak nie ma roboty. Kiedyś lakiernicy byli na procencie od usługi, wyjdzie jeszcze lepiej. Ale to dla fachowców, a nie osób do przyuczenia. magia_2 mniej Marksa i Lenina więcej praktyki. To już przerabialiśmy. Cioteczka, Dran - pozdrawiam :)
|
|
Nie jest złym Prezesem. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Maciek 773...to ty jeżdzisz autobusami?Nie do wiary....facet wykształcony,na poziomie(hę..),na stanowisku....dziwne.Może ktoś ma do zaoferowania jakieś BMW ze szklanymi drzwiami?(żeby paski na dresach było widać).
|
|
siemanko mama pytanko Czy oglądał ktos z was w Polsacie "Cygańską Noc" ? i czy znacie może tutuły piosenek które śpiewała JOANNA LISZOWSKA???:/ prosze o pomoc plisss
|
|
trzeba mieć nadzieję że strzyżenie jest równie dobre jak strona:]
|
|
wyrzuc bezposrednio do smieci na zlomie nic ci nie dadzo za to...
|
|
|
a wy piszcie sobie dalej to zaraz przeczyta ktorys z egzaminatorow i beda usadzac... niepotrzebny temat jak umiesz jezdzic to zdasz o kazdej porze a jak nie umiesz to bedziesz zdawac 2 3 4 5 6 7 razy he
|
|
W ullotkach było wiadomo i na stokrotce jak z reszto co roku wisiał wielki plakat ...
|
|
a moze by tak troche zorientowac sie przed pisaniem byle czego? nie wiem czy tamtemu burmistrzowi sie nalezy podwyzka czy nie ale jest jakis przepis ze wszystkim teraz daja podwyzki z urzedu i na przyklad na tym forum bylo glosno ze dostali podwyzki i prezydent Bialegostoku i Lomzy a ten z Łomzy zarabia tera zwiecej niz z Bialego i co z tego ????????????????????? a jak burmistzr nic nie robi to go nie wybieraj nastepnym razem a tak wogóle to moze bhy sobie SNiadowo i Nowogród jakies własne sytrony załozyły zeby na swoich wojtow sie skarżyć co???????????? ______________________________________-
|
|
Dziku "Spelniaj marzenia" posluchaj plyty. Plyta + extra bonus do pobrania pod koniec lipca na stronie >>>>>>>> www.myspace.com/dziku81 <<<<<<<<<<<<< Taka mała promocja. Ale naprawdę warto posłuchać.
|
|
Punkt przyjmowania takich odpadów jest na Poznańskiej. Zaraz obok PWSIiP w Łomży ;) Sądze, że znajdziesz szybko ;) W budynku MPWGiK czy jakoś tak :)
|
|
hahahhah... dobrze ogarnięte, denne dyskusje...
|
|
hehe a pużniej na alegro je sprzedają po 10 zeta :D rudy błazen z druhem
|
|
Bo D***KRACJA to nowa forma niewolnictwa, tylko zakamuflowanego - sami sobie wybieramy PANOW. Jak czytam cos takiego o podwyzkach - i nie ma tu znaczenia, czy byla taka ustawa, goostav, a czy byly podstawy ku temu, aby podniesc pensje urzednikom - to noz sie w kieszeni otwiera i nie przychodzi mi nic innego, jak nazwac ten system polityczny w ten sam sposob, w jaki nazywa go JKM. Niestety on tez zbyt sensownych propozycji nie ma, ale przynajmniej ciagnie w przeciwna strone i tak moze dojdziemy do normalnosci - przez rownowazenie sie przeciwienstw. :(
|
|
to tak jak Zieja, ciągle szuka........naiwnych. ale już miastowi się nie rwą do niego do pracy, więc szuka po okolicznych wioskach. Kasa może i normalna, ale atmosfera....heh. A Panu właścicielowi słoma wyłazi z butów.
|
|
poprawka ...skazuje budowle...przepraszam
|
|
znasz swoja prace?... hmm.. lomzynscy studenci.. i nasze spoleczenstwo obrasta w inzynierow lub licencjatow, ktorzy niekoniecznie wiedza o czym jest ich praca dyplomowa? tak mam to rozumiec?
|
|
Moze ktos poda jakies adresy stron na ktorych mozna przeczytac o tym co dzieje sie w gminie. Czyzby padla propozycja przebadania Zbigniewa G.???
|
|
A może powinno być MISTRZEM?
|
|
no i bardzo dobrze jebac te kurwy z Niemiec gratuluje wam Hiszpanie
|
|
To jest własnie Łomza. Wielki szum sie robi ,jak komus z Łomży sprzedaję się ziemię i do tego zgodnie z prawem.Jak sprzedawano ziemie Niemcom pod Lidla,pod Kauflanda,Stokrotkę to nikt nie protestował.Sami przeciez wybieramy władzę Spółdzielni,a może inwestor zrobi lepiej niż było,będą do Spółdzielni wpływac pieniądze za ktore bedzie można zrobić nastepne boiska?
|
|
do rzeki z mostu
|
|
niewiem ktore najlepsze ale napewno nie te 91-91 widac jak oni jezdza jak dzidy stoja na statoil albo pod jakimis barami widocznie nie maja roboty to zebraja kto do nich wsiadzie i da z 5 zl widocznie nie jest to dobra firma ktora musi zebrac a nie stoi na postoju jak inne korporacje a i u nich nie jest tak tanio bo kiedys jechalem ze statoil to gosc nie wlaczyl licznika i wziol 10 zl gdzie zawsze place 7.50 max 8.10 od tamtej pory wole zadzwonic po inna korporacje i poczekac niz wsiasc do nich co stoja tam zawsze
|
|
o jakie hasło im chodzi ??
|
|
"ielki szum sie robi ,jak komus z Łomży sprzedaję się ziemię i do tego zgodnie z prawem." Widziałeś gdzieś ogłoszenie o przetargu? "Jak sprzedawano ziemie Niemcom pod Lidla,pod Kauflanda,Stokrotkę to nikt nie protestowa" Sprzedano za cenę uczciwą, Lidl 700zł m2, tutaj 120zl m2 dalej nie widzisz problemu? Pokaż mi gdzie w Łomży kupię jakąkolwiek działkę za taką cenę. "a może inwestor zrobi lepiej niż było,będą do Spółdzielni wpływac pieniądze " Jakie pieniądzę? Za co? Przecież działka została sprzedana a nie wydzierżawiona.
|
|
a na stacje paliw??? tak samo ciagle poszukują pracowników? dlaczego? hmm... wlasnie... dlaczego??
|
|
Poszukaj na zawadach albo na nowogrodzkiej u brylanta dwa szroty, ale najpierw sprawdz np. w andaro bo nowe mogą być tańsze od starych.
|
|
Mogą być nowe tańsze ale nie zawsze dobre co oryginał to oryginał .Oryginalny po pół roku nie będzie ci rdzewiał
|
|
no właśnie daczego? Może trafiają się im ci sami 'najlepsi' Ja mam propozycję załóżmy nowy wątek NAJGORSZY PACOWNIK W LOMŻY i wypisujmy z nazwiska żeby ostrzec pracodawców przed krętaczami, 'specjalistami', leniami bo dla takiej osoby szkoda nawet czasu na rozmowę kwalifikacyjną, nie wspominając o okresie próbnym.
|
|
Bardzo dobry pomysł CIOTECZKA. Tak sobie to wszystko czytam i sam nie wiem, czy śmiać się czy to zwyczajnie zignorować, bo płakać tu niewarto. Forum ma to do siebie, że co jakiś czas zbierze się paru "udaczników" życiowych i w imię "wolności słowa" jadą po innych jak po łysym koniu! Ciekaw jestem tylko, czy stac ich byłoby na taką "szczerość" na żywo...i w oczy. Hmm... Myślę, że większość z nas tu zna odpowiedz ;) Panowie i Panie "pokrzywdzeni" przez krwiopijców "pseudo-biznesmenów" jak to ich nazywacie... jak to już pare osób tu powiedziało: jesteśmy wolnymi ludzmi...nikt Was siłą do pracy nie zmusza... Po co wogóle się za to bierzecie? Siedzenie przed kompem i obrabianie wszystkim "złym" tylka idzie wam za dobrze... Jak widzę, Ci, których to dotyczy...albo są zbyt zapracowani /coś czego wy nie znacie/ albo nie chcą zniżać się do poziomu ... CIOTECZKA - widać, że niegłupia z Ciebie Babka ;) - mam nadzieję, że cokolwiek robisz, uda Ci się uniknąć towarzystwa typu PRUSAK11 itp. A tak wogóle, pan PRUSAK11 widze, ze łatwo mu nazwiskami innych rzucać, a może swoje ujawni...? jak taki pokrzywdzony to może mu pomożemy ... Bo widzę, ze juz i na orlenie się poznał i na zieji i na kims jeszcze...? Czy to nie świadczy o czyms? CIOTECZKA -jestem w 100% za Twoim pomysłem listy NAJGORSZYCH PRACOWNIKOW w ŁOMŻY!!!
|
|
bozata jesteś super, szacuneczek o Śniadowie przeczytacie na www.sniadowo24.pl
|
|
Publicznie oświadczam, że nie mam nic wspólnego z tekstami w poruszanym temacie pt. "Wójt Śniadowa na wokandzie" sygnowanymi podpisami: bozata, bolek68, kreator44, mafia13, romulus, pacjent i innymi. Choć przyznam, że wiele z tych tekstów ma sens. Przy okazji zapraszam na stronę internetową: www.solidarnagmina.com Wówczas Czytelnik pozna "dwie strony medalu". Pozdrawiam zwolenników i przeciwników. Zbigniew Dulewicz
|
|
Mogli by już jakiś plan tego koncertu zapodać, bo narazie nic nie ma ;] Przynajmiej o której się zaczyna, ale pewnie coś koło 20 ;] Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Grey, wiesz na kiedy masz do Wawy na psyche czy juz jestes po?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dziekuje za ten material. juz wiem kto klamie. glosowalo niecale 62% a nie prawie 70%. ale jaja. dzisiaj rano byly pomiary na dachu urzedu gminy. moze obiecany zegar bedzie wiekszy i bardziej atomowy?
|
|
Co roku własciciel gruntu pod działalnośc gospodarczą będzie musiał płacic podatek tj.około 18zł za m2.Spółdzielnia nie musi organizować przetargów na sprzedaz gruntów.Każdy miał możliwość kupienia tej działki.Tylko teraz zachowujemy się jak psy ogrodnika nikomu nie dadzą i sami nie wezmą.Miasto sprzedało ziemię prywatnemu przedsiebiorcy pod budowę Lidla 120-150zł za m2 ,a ten odsprzedał za 700zł i co i cisza.
|
|
|
2-3 lata temu ktoś je robił w Konarzycach. Adresu nie znam.
|
|
Witam. To do tych,którzy znają się na kompach itp. Mam problem z moim dyskiem. [Samsung 80GB] Wczoraj jeszcze normalnie pracował komputer,wyłączyłem i poszedłem spać. Rano gdy usiłowałem włączyć kompa Windows XP ładował się około 30 minut. Ok załadował się ale komputer pracował jak by zgubił połowę ramu [mam 512] Po wyłączeniu kompa i usiłowaniu włączeniu go już nawet dysk nie chciał się odpalić,wyskoczyło tylko okienko,że nie można włączyć iż jakieś błędy itp itd. Zaniosłem go do kolegi który próbował zrobić formata ale nic z tego :( Komputer dysk wykrywa ale nie idzie nic z nim zrobić. Co może być tego przyczyną?? Obecnie jestem na awaryjnym dysku kolegi. Czy dysk jest do wywalenia? Pisałem już na jedno forum komputerowe powiedziano mi iż można go wywalić do kosza. Ale może wy mi pomożecie :( Przynajmniej żebym mógł wydostać z niego parę plików.
|
|
Ja bym jeszcze sprawdził programem diagnostycznym do dysków, sprawdził czy nie ma bad sektorów ewentyalnie sformatowal nadpisujac zerami. Często te działania mi pomagały. Powodzenia.
|
|
kiciuś: Z tego co sie dowiedzialam to odnosnie zzo to w Lomzy nie ma mozliwosci... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Szkoda patrzeć jak marnieje , wydaje mi się,że jego godziny są już policzone.Ktoś sobie to świetnie skalkulował..........
|
|
moze pomóc tez tak zwany format 0 lub skasowanie partycji i utoworzenie na nowo wszystkiego... Nie wiem nie znam sie tak az na tym
|
|
uasfhuiadhuiasdhuias zjem waszych bliskich kiedy odejda !!!!!!! MUHUHUHUAAAHAHAHAHHAA
|
|
To są namiary na radcę prawnego jest genialny i nie drogi prowadził znajomemu tego typu sprawę Rubik Witold 691027164 kancelaria 0862165362
|
|
sklep Janeczka stary rynek
|
|
w łomzy to kiszka, wal do Białego albo Wawy.))) rudy błazen z druhem
|
|
Witam, znacie może jakiegoś dobrego radce prawnego, który pomógł by mi w sprawie z firma ubezpieczeniowa chodzi o odszkodowanie dla 3,5 letniego dziecka dziekuję poszkodowanego w wypadku samochodowym
|
|
A Karolinka ? jakieś opinie ?
|
|
może tez pomoc tzw niski format czyli przywrocenie dysku do stanu fabrycznego. pomaga gdy cos weszlo do boot sektorow dysku. mi taki niski format zrobili kolesie ze sklepuexpert na piłsudskiego. dlugo si go robi i moze nawet taki format rozwalic dysk, ale warto spr czy pomoze.
|
|
Stek bzdur i wypowiedzi bez sensu, no i super opinie, najlepiej byście chcieli wszystko zniszczyć. A może to ja się mylę, może tak być powinno? Więc cóż : łomżyńska starówka też nie jest w najlepszej formie, więc może też ją zniszczyć? Przez Łomżę organizowane są rajdy i zloty starych aut. Więc dlaczego nie manifestujecie i wpuszczacie je do miasta? A jeśli macie starszych rodziców czy sąsiadów którzy sobie już nie radzą w życiu to co ! Autonazja? Nie ma co super podejście.
|
|
hej a może by mi ktoś napisał jak wygląda taka rozmowa z psychiatrą?czego się mam spodziewac?
|
|
niestety tak też sądziłam, że to za duży luxus jak na łomżyczkę naszą;( a szkoda.......
|
|
Dedykacja dla Kamasia: (…) by przyszedł czas, w którym dobrzy, sprawiedliwi, mieli więcej szans, a ci, którzy na sprawiedliwość podnoszą rękę, byli słabsi, eliminowani, nie mieli tej przewagi, którą mają dzisiaj. Jarosław Kaczyński rudy błazen z druhem
|
|
Tylko trchę słońca a już upały niektórym w głowach pomieszały.
|
|
Na bema jest sklep komputerowy, na mazowieckiej
|
|
Taki dom trzeba przenieść na rogatki dzisiejszej Łomży gdzieś za SZOS DO MENŻENINA. rudy błazen z druhem
|
|
Zgadzam się z Krabem... zróbmy z Łomży kolejne Śledziewo. Bloki bloki bloki... Na pewno dodadzą uroku naszemu miastu. Tylko jestem ciekawa co my za kilkanaście lat będziemy pokazywać dzieciom... Miasto bez historii. smutne ale prawdziwe PS A moze zróbmy listę dla pana Sroczńskiego jakie mamy jeszcze zabytki bo może one też szpecą i są potrzebne zupełnie do niczego. Może nakaże zburzyć i postawimy kolejną Biedronkę.
|
|
nie no to rozumiem temat pierwsza klasa , dzis zaczynam liczyc to jutro ci odpisze bo naprawde mi "gwiżdzia zabiłes" dziecko ( patrzac na twoj nick ) !!
|
|
Ty sie mylisz. Jedni na drugich nie muszą pracować - komuna skonczyla sie. A pozatym spółdzielcy nie są zobowiązani opłacać wywóz śmieci z prywatnych budynków zamieszkalych przez 36 osób. Chyba mieszkasz w prywatnym domu i podrzucasz śmiecie do spółdzielczych lub komunalnych śmietników. To bardzo pieknie rozumujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozatym oni obok maja swoj smietnik. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
96-26
|
|
Wszyscy mowią co innego...;/
|
|
Niemcy: wielki talent chce grać dla Polski Przegląd Sportowy/MS /07:50 Jest szansa, że nie stracimy kolejnego, po Podolskim i Klose, utalentowanego piłkarza. W tym tygodniu gwiazda młodzieżowych reprezentacji Niemiec i pomocnik Borussii Dortmund Sebastian Tyrała złoży w konsulacie w Kolonii wniosek o wydanie polskiego paszportu. http://sport.onet.pl/0,1248770,1780068,wiadomosc.html rudy błazen z druhem
|
|
http://www.feel.net.pl/ 13lipca Łomża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Po co nam jakis tam Tyrała!?!?Mamy przeciez Smolarka,Krzynówka,Żurawskiego którzy jeszcze nie raz nas zadziwią.Zgadzacie sie ze mną??
|
|
nie ma mowy krzynowek.. hmm potrafi "czasem" porzadnie kopnąc a pozatym nic sobą nie reprezentuje w meczach repry... a co do Podolskiego to słyszałem że też kiedyś sie o takie coś ubiegał .. ale było to kiedy nie był jescze taki sławny... i na co komu był taki piłkarz
|
|
moglbys sobie zrobic silke w domu w pokoiku ale tak pomyslalem ze to tez nie jest dobry pomysl bo pomieszczenie jest duzo mniejsze niz na silce no i zaraz sie zapocisz bedzie smierdzialo no i otworzysz okno a jak juz otworzysz okno to do tego smrodu zleca sie muchy beda ci latac kolo nosa i znowu sie nie skupisz ciezko ci bedzie liczyc to niewiem nie pomoge ci bo chyba niema takiej silki bez muzy
|
|
weee pelno tych szajsungow... a ten e250 hmm w tej cenie jest 1000 lepszych telefonow... zreszta wszystko tylko nie slider!! niewiem po co ludzie kupuja slidery... przeciez ta jedne z najbardziej awaryjnych telefonow... po pol roku trzeba uzywac dwóch rak zeby go ,,otworzyc". Hmm zreszta moze jestem nieobiektywny ale dla mnie Samsungi to takie plastikowe puderniczki.... nie polecam
|
|
Eee niech zbudują tam na nowo jakiś budynek (w końcu jest to ciekawe miejsce i miejsce gdzie pnuje dość duży ruch więc powinni coś fajnego zbudować jakiś budynke już *** nawet jakiś pawilon alby pustego miejsca nie zostawiać!)
|
|
zreszto patrzcie co pisało na 4 lomza http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15063
|
|
WORD
|
|
Obserwatorze naiwny i ślepawy: Ja Was nie prześladuję, ani nie chcę "mordować". Zależy mi na odrobinie refleksji ludzi wierzących nad swoją wiarą. Co złego można mi zarzucić gdy zwracam uwagę na ważkie wydarzenie wewnątrz Waszego Kościoła? Dlaczego chciałbyś by nikt nie mącił Twojej naiwnej wiary w nieskazitelność "świętego ciała kościoła"? Chcesz żyć w nieświadomości, w fałszywym świetle księży udających "świętoszków" przy ołtarzu. Czy Twój rozsądek nie domaga się prawdziwego obrazu kleru, informacji o tym co robią za murami plebanii i klasztorów? Czy sakramenty udzielane przez tego konkretnego księdza Romana /chrztu, odpuszczenia grzechów, ostatniego namaszczenia itp./ w okresie kiedy wykorzystywał seksualnie dziecko, są ważne, potwierdzone przez boga.....? Człowiek uważający się za rozumnego zastanowiłby się trochę nad takimi dylematami..... Nie bądżcie naiwni w wierze! rudy błazen z druhem
|
|
a ta część to ile? :)) jak dobrze pamiętam, w marcu całość była za mała, teraz jakaś wyimaginowana część jest OK jeszcze cytat pana brzezińskiego z tamtej marcowej bodajże sesji odnośnie znacznych kosztów budowania nowej siedziby: "pani dyrektor, ja dam pani te 3 miliony..." ..i co ten pan zrobił sobie z gęby?
|
|
Rozśmieszyła mnie wczoraj ochrona w Biedronce, przed wejściem ponaklejali zakazy wprowadzania psów i pozostawiania przy sklepie, a i tak wczoraj babka włożyła swojego pupila do wózka na zakupy i jeździła sobie po całym sklepie. Ochrona, a było tych gamoni nawet 2-óch nie zareagowała. Ciekawe co na to sanepid. Potem do tego wózka nieświadomy "Kowalski " wrzuca swoje zakupy :-) rudy błazen z druhem
|
|
Ja bym wolał dostać opiedziel od kierownika niż użerać się z jakąś baką co z psem weszła... A z drugiej strony to kobieta nie wprowadziła psa tylko go wwiozła :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
na sprzedaż alkocholu po godz. 22 trzeba miec pozwolenie !!!!!nieprawda ze kazdy sobie moze ile chce sprzedawac bo na koncesji jest wyrażnie napisane od której do której dany punkt moze sprzedawac alko, pozwolenie wydaje prezydent ale oczywiscie tego nie robi bo to wbrew zasadom jakie narzuca nam po ciuchu czarna mafia!!
|
|
a tak na marginesie to jakies nieporozumienie zeby w centrum miasta na st. rynku po godz 21 juz nic nie było otwarte, po 21 trzeba leciec albo do czarnego kota na woj. polskiego albo do statoil !!! to jakas paranoja !!! ale to tylko w tym miescie jest mozliwe bo nawet w takiej czestochowie gdzie czarna mafia ma jeszcze wieksze wpływy, nocnych jest pare sztuk w różnych czesciach miasta i kazdy ma jakos blisko!!
|
|
No właśnie!-a w Łomży wszędzie jest blisko.Jakby zacząć obchód rano,to do wieczora całe miasto obejdziesz.A Zodiak na Piłsudskiego nie jest całodobowy...może ktoś wie?
|
|
i mamy teleturniej.a sa jakies nagrody Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Taak.... no i za to dostał prezydent podwyżkę.Tak to się robi moi mili.
|
|
Kazdy pierd*lic potrafi, trzeba bylo isc na wybory!!! Ja na pana B. nigdy nie glosowalem i nie zaglosuje.. Mysle, ze kazdy moglby "rzadzic" tak jak obecna wladza.. a stosunek wobec problemow drzewnej czy ŁKS-u jest SKANDALICZNY!!! pozdro
|
|
hehe juz to widze budka z hot dogami 24h biedna pani siedziala by cala noc w budzie zeby sprzedac 1 hotdoga paranoja
|
|
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,5419838,Kasa_na_zabytki.html
|
|
po pierwsze hanes ma racjęże "po to są torebki foliowe na chleb" a po drugie nei wiesz ile razy twoj bohenekjuz ladowal na podlodze w piekarni, samochodzie io samym sklepie nie mowiac juz o tynm co z rekami wczesniej mogli robic ci co go przekladali z miejsca na miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ____________________________________
|
|
stary32 masz racje... uniosłam się, przyznaje... Po prostu nie potrafie zrozumiec takich rodzicow.
|
|
Jak najszybciej (najlepiej by było jak najtaniej i bez przesiadek) dostać się z Łomży do Kostrzyna w dniach 31lipca-1sierpnia (może być parę dni do tyłu) Z góry dzięki za pomoc
|
|
gadanie. ja bez papieru pracuję w tym zawodzie w którym chcę i na zarobki nie śmiem narzekać. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
w naszym miescie sa znajmomosci najwazniejsze. ja jestem mgr inz i wierzcie mi, ze nie tak latwo o prace. moze gdzie indziej jest inaczej, ale tu licza sie plecy.
|
|
a ja uwarzam że najlepiej mieć lekarza ze szpitala bo jak nie masz takiego lekarza w szpitalu swojego to niechca ci pomoc a jak kogo stac to do bialegostoku prywatnie tam jest luksus i traktoja cie lepiej niz u nas w szpitalu jak nie dasz to sama sie mecz i kropka a tam to zaplacisz i sie nie martwisz o nic tylko zeby szybko urodzic
|
|
podajcie wszystkie fora dotyczące łomżyńskiego podziemia
|
|
Sala duża i ładna, godna polecenia, ale jeśli robisz wesele na mniej niż 150 to odradzam Ci, bo i tak policzą za 150 osób, nawet jak będzie 140 :-/ Jedzenie dobre, ale jak nie robisz poprawin u nich to jedzenia Ci nie zwrócą :-/ Ale co komu odpowiada. Również warto zapytać się o sale na fadomie i w wenecji :-)
|
|
E,tam.Mordobicia nie bedzie.Super zabawa murowana
|
|
paliliście przy ognisku hehee
|
|
Znam ten gatunek. Są to tzw. sumy procentowe. Występują często właśnie w takich miejscach. Są wrażliwe na alkohol - kiedy go wyczują gdzieś, pojawiają się nieopodal tego miejsca :D
|
|
widać nic się dzieci nie zmieniacie byście palili ziolo pili alkohol dorośniecie będziecie mieć dzieci to zobaczymy czy tak samo będziecie myśleć jeżeli tak to współczuje waszym dzieciom o ile będziecie je mieć wogle
|
|
Upiór we mgle :)
|
|
Taa, drugie alibi sie zrobilo, pełno naćpanych małolatów w dresach szukających dymu.
|
|
Proszę o opinię na temat biura księgowego "ALFA" Kruszewscy. Chce podjąć z nimi współpracę. Czy ktoś może mi ich polecić??? Sprawa pilna. proszę o szczere odpowiedzi.
|
|
lans na obstalunek.)
|
|
tak w kauflandzie farbowanko zaczyna sie od 120 zł idz jak cie stac....
|
|
tani dobry samochód???? hmm..., polski Fiat 126p :) sam zamierzam sobie go kupic...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |