Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak zwykle: mądrze i honorowo |
Wyrzuć a ja cię zaraz podpier.. .Oddaj jak nie chcesz mieć kłopotów do utylizacji .Na Wyszyńskiego w sklepie komputerowym przyjmowali monitory
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak zwykle: mądrze i honorowo |
co roku jest to samo... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja dziś w nocy planuje akcje pozbycia się elektrośmiecia
|
|
przyznaję się do winy! ;) nie chodzę do stokrotki, a ich ulotki nie widziałam już od dawna. to pozostaje mi tylko zanotować to sobie w kalendarzyku, żeby więcej nie zapomnieć ;)
|
|
i zanotuj sobie, by nie pisac tego samego za rok hehe:) pozdrawiam:) rudy błazen z druhem
|
|
A ja zwyczajnie prosiłbym by odróżniac komerchę, reklamę, idiotyczne profile, czasem obraźliwe, od akcji społecznych, jakie na zachodnich portalach (mimo, że tam prawo o spamie jest o wiele bardziej rozszerzone) również istnieją.
|
|
Aby nie Szulc Andrzej z ul. Niemcewicza 5 bo to budowlaniec co dużo zepsuć może a naprawiać nie chce.
|
|
Dla mnie to mogą ten budynek wysadzić,bo i tak tam nic nie będzie tak czy siak.Przynjamniej w ciągu kilkunastu lat:D
|
|
to pewnie nie zdałaś:)
|
|
trochę późno piszę, ale co się stało z tym psiakiem?
|
|
u hehe niektorzy ludzie potrafia byc chamscy:)
|
|
uuuu ludzie nie maja serca:) szczerze mowiac
|
|
co sie stało że zniknął kłamliwy wpis na stronce marka o proteście wyborczym? wójt wydał polecenie?
|
|
Hej ! Czy ktoś wie gdzie można zakupić bilety na koncert zespołu feel , który odbędzie się 13 lipca . Z góry dzięki ;)
|
|
MISZCZEM to jest ktoś inny KMWTW :)
|
|
pełna kompromitacja tuby propagandowej wójta. Takos
|
|
A propo ogrodzeń, to może wiecie wogóle kto robi ogrodzenia w Łomży?
|
|
Jee Hiszpania rządi ,jebać germanie zajebano!
|
|
Ja polecam jeszcze przeskanowanie go HDD Regeneratorem (ale w wersji DOS'owej, np. z Hiren's Boot CD 9.5).
|
|
Generalnie to walą się resztki zabytków w Łomży i potwierdza się, że nasi "włodarze" interesują się wyłącznie "działkami do opylenia" (prawnie czy bezprawnie to bez znaczenia). Nie mają "oni" też żadnej koncepcji nadania miastu jakiegoś charakterystycznego uroku- bo ich to nie obchodzi i nie mają świadomości pracy dla społeczności miasta, uważają, że są "władzą" i tyle. Miasto nasze zwyczajnie marnieje i z dnia na dzień staje się coraz bardziej nijakie, wsiowe i coraz brudniejsze bo "te magistrackie" nie widzą, że "plac czerwony" tez wymaga regularnego umycia z brudu, plam i ptasich gówien, które 'ozdabiają" teren widoczny przecież z ich okien. Jedynie zieleń miejska stara się coś tu poprawić nowymi kwiatami i trawnikami całkiem ładnie się prezentujacymi, ale co będzie jesienią, zimą i wiosną? Takos
|
|
Co z tego że Tyrała chce grać dla Polski jeśli nie bedzie powoływany do reprezentacji.Lada dzień usuna Beenhakkera ze stanowiska selekcjonera a Kasperczak bedzie gral tak jak mu PZPN zagra.I bedą grać wtedy tylko zawodnicy z Wisły.Może Boguski znowu dostanie szansę.
|
|
Prostactwo. Kultura nie dla chamstwa. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ja polecam Nowe Guty. Piękne miejsce, chociaż zatłoczone. Obok jest pole namiotowe.
|
|
A gdzie jest zambrowski rynek bo pierwsze słyszę taką nazwę:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |