Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Procenty pobudzą rozwój - radni głosujcie za! |
Witam! Mam pytanie : Chcialabym kupic piekna, elegancka narzute na lozko wraz z poszewkami w komplecie jednak nie wiem gdzie moge dostac takie narzuty... (atlasowe, satynowe)? Znam tylko jeden sklep w ktorym juz bylam, ale nie ma za bardzo wyboru w nim wiec bede wdzieczna za podpowiedzi...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Procenty pobudzą rozwój - radni głosujcie za! |
w lomzy przy ulicy makowej 13 mieszka pan szczepan mysle ze on sie tego podejmie
|
|
Kumpel miał i mówił że są robione; ale w Łomży dopiero jeden dentysta zaczyna robić więc poleca w Białymstoku u dr. Szarmacha, cena implantu to 2500zł za śrubę i od 2500zł do 4100zł /w zależności od wykonania/ za odbudowę zęba po okresie ok. 6msc od wkręcenia śruby.
|
|
siemka GREY z czego poległes ??? mozesz napisac
|
|
Antyka co nie pracujesz w spółdzielni, skąd taka pewność, że nie chodzę na zebrania. Napewno stąd, że tam mile widziani są bierni uczestnicy, którzy nie orientują się na co oddają swój głos poparcia , są tacy grzeczni, że aż z nudów usypiają. Prezes jest zadowolony z olbrzymiego , bo aż 2-3% poparcia dla podejmowanych decyzji, czyli około 100 osob (przeważnie swoich pracowników) na ponad 5 000 członków. Może sukces polega na czymś innym, w takim ukladzie są większe możliwości swobody działania. Jeśli gospodarz w przeciągu roku podjął przeważającą większość uchwał dotyczących sprzedaży majątku tzn. dla mnie, że cienko przędzie. Antyka piszesz też, że Polacy tak mają, że mądrzeją po szkodzie. Cieszy mnie zatem to, że my Polacy mamy tyle okazji by mądrzeć. Najgorsze jednak jest to, że zawsze znajdują się tacy, żeby tę mądrość przechytrzyć. Ludzie demokratycznie wybierają przedstawicieli, aby ci reprezentowali i bronili ich interesów. Cóż to wybrańcy zawodzą zapominając o tym.
|
|
na Małachowskiego w odeku:) tzn koło sklepu z farbami... chyba jeszcze jest ten sklep... a jak nie to kup materiał i poproś znajomą niech Ci uszyje:D i będziesz miała wymarzoną:)
|
|
Z dysku Hiren Boot, usun partycje, zainstaluj nową i zformatuj dysk. "basket23" - nie wprowadzaj ludzi w blad. Obecnie nie stosuje sie formatowania niskopoziomowego. Pozdrawiam MirekO
|
|
a kto teraz zwraca uwagie na zabytki ??
|
|
nie lepiej jakiegos DJ'a?? nie mylic z wodzirejem z wesela :P
|
|
Witam baneta podaj meila do siebie lub nr gg to ci wys;e numer pod jaki nalezy zadzwonic.firma pomaga wodzyskiwaniu ubezpieczen od firm ubezpieczeniowych. pozdrawaim
|
|
haha :) na pewno 'uwagie' nie zwrocisz Ty i Tobie podobni :) byles kiedys w teatrze? i nie chodzi mi tu o wycieczke z klasa, w szkole sredniej?! :) Riposta
|
|
To zalezy od osrodka, ale ceny srednio C - 1500zl E - 1000zl, czyli w sumie wychodzi ok 2500zl. Jest mozliwosc zrobienia prawka przez PUP, wtedy bys musial zostac w tej firmie i pracowac.
|
|
A.D masz może namiary na tego dentyste w Łomży , polne byłabym bardzo wdzieczna pozdrawiam
|
|
www.zespolronix.com .Zobacz
|
|
głupszego tematu nie miałes ???? wiesz co to google???
|
|
mysle, ze przesadzasz. nikomu nic sie stało jesli ktos korzysta z wybudowanego juz smietnika. a niby co maja robić ludzie z tych budynkow ze smieciami? moim zdaniem nie ma co marnowac pieniedzy na budowe kolejnego smietnika tuz obok. a wkład w budowę? no bez przesady po rozlozeniu na mieszkancow to nie sa ogromne koszta, ale zawisc az uszami wychodzi ;] a Twoje pretensje o krzyczace dzieci... no wybacz, ale sa wakacje, a dzieciom nie mozna zabronic sie bawic :)
|
|
jestem ciekawy ile osób wiedziało że to zabytek , prowadzało tam swoje dzieci i opowiadało historie tego budynku, jekie on miał znaczenie w starej Łomży..........???
|
|
ja powiem,że wygląda ładnie ale to badziew,nie polecam.
|
|
zostać i pracować przez określony czas.. Takos
|
|
old spice sie kupuje i po kłopocie:) szczerze o nie znam takowej siłki
|