środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piechociński odszedł z SLD?!

Tutaj przydałaby się wypowiedź jakiegoś specjalisty - psychologa, albo psychiatry.
Według mnie Edytka nie wytrzymała po prostu psychicznie tego ciągłego ruchu wokół niej. Czy się spodziewała, że za nagrywaniem płyt pójdzie sława? - pewnie tak, ale niekoniecznie zdawała sobie sprawę że aż tak.
Zaszła w ciążę, urodziła synka,jakaś zamaracha z oknami, prokuratura, a z ludówki i spod łóżka wychodzą fotoreporterzy. Struna pękła...

Mi jest jej żal. Dobrze Sura sugerujesz, tak myślę, z jej psychiką nie jest OK i to wcale nie jest zabawne.
A was wszystkich którzy odpowiadacie gównem i kiślem w mózgu też jest mi żal.

A żeby nie było wątpliwości, nigdy nie byłem jej fanem... a za co zrobiła z naszym hymnem.... echhh. Ale to są dwie różne sprawy!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piechociński odszedł z SLD?!

Myślę, że trzeba jednak rozdzielic działalność oficjalną i uszanować prawo każdego do prywatności. Fotografowanie na oficjalnych występach jest czymś innym od nachodzenia w sytuacjach prywatnych. W tym drugim przypadku trzeba zapytać o zgodę na zdjęcie i jego upowszechnianie. To nie tylko kultura i dobry obyczaj, ale i prawo tak stanowi (prawo do upowszechniania wizerunku itp). Myślę, że Gabor (choć go lubię) tym razem poszedł za daleko stając się napastliwym "paparazzi". I nic tu do tego nie ma ocena poziomu wokalnego Edyty G. To dwie różne sprawy.

co powiecie o nowym samochodzie ojca Tadeusza Rydzyka Maybachu (za 1.5 mln złotych)

"Wiwat "babki-polki" czyli zrydzykowiałe koczkodany! "
Czemy "toto" ma jeszcze prawa wyborcze?

To tylko samochód , a marzył mu się samolot. Jak myślicie , czy panienki mu machają?

ernest37 napisał(a):

> Prawie kazdy jak ma okazje i mozliwosci to nakradnie ile sie da
> tak to juz jest .Nie zalezy to od nacji moim zdaniem

KAZDY KRADNIE ALE MALO O TYM SLYCHAC A U NAS W POLANDZIE KRADNA NA KAZDYM KROKU , KIEDY CODZIENNIE WLACZAM iTVN TO TYLKO CZEKAM NA NOWA AFERE KORUBCYJNA CZY INNE PRZEKRETY ZLODZIEJI Z WIEJSKIEJ
POZA GRANICAMI KRAJU LEPIEJ TO WIDAC BIORAC POD UWAGE TO ZE NP.TU GDZIE JESTEM ZA TAKIE NUMERY LUDZIE NIE WYCHODZA ZZA KRAT I SA POZBYWANI WSZYSTKIEGO BEZ WZGLEDU NA IMUNITET CZY UKLADY
WIELKIE POZDRO

Widzę różnicę między rybakiem a rybką

to "basen" na Bernatowicza to raczej brodzik, ktory zamknieto jakies ponad 6 lat temu. Podobno byly pomysly naprawy, powiekszania basenu itp. ale ty byly tylko plany. A szkoda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org