środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wrocławski radca prawny Tomasz Tuczapski twierdzi, że śledczy i służby namawiały

nie mam nic za złe
chodzi o to że pracowałem tam przez miesiąc i nie dostałem umowy na ten czas, byłem w ZUS-ie i niema nic opłaconego na moje nazwisko co do wypłaty to nic nie podpisywałem a wyniosła ona 400 zł

jest jakaś szansa na otrzymanie bilingu rozmów przychodzących? tel jest wzięty w sieci X w mixie na karte za 1 zł

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wrocławski radca prawny Tomasz Tuczapski twierdzi, że śledczy i służby namawiały

WITAM!!! Czy ktoś z was kupił se juz takiego Jantar-a???? ile trzeba za niego zapłacic????

Re: Wrocławski radca prawny Tomasz Tuczapski twierdzi, że śledczy i służby namawiały

siec.elomza.pl tam bedzie

powiedz co to za firma... ostrzeż innych

no dobra, pozostaje zapytać. Kto został szcześliwym posiadaczem działki?

Postaw sobie jedno zasadnicze pytanie. Czy wogole powinieniem zaczynać ten kurs prawa jazdy? Bo z tego co widze to ty jakis niezdecydowany jestes co to bedzie jak cie wypuszcza na miasto w samochodzie. Skad maja ludzie wiedziec jaki jest najlepszy instruktor skoro jesli ktos sie uczyl to prawdopodobnie u jednego i wiec porównania nie ma.

w tej spółdzielni wogóle dzieją się cuda. są remonty bloków - poprawkowe remonty po dwóch - trzech latach, bo coś wcześniej zostało źle wykonane i teraz muszą poprawiać. z tego co widziałam to jeden z bloków został zrobiony do połowy dwie pierwsze klatki i budowlańcy się zebrali. jak przez przypadek się dowiedziałam to rusztowanie poszło na inny budynek, a do tego bloku może wrócą za miesiąc, albo dopiero za rok. cokolwiek ciekawe myślenie . . .

ja o tym wiedzialam bo ktos roznosil ulotki Impreza nie podobała mi się, ale gdybym miala dziecko na pewno bym przyszła

kolego,mam do Ciebie pytanie. Powiedz mi, jak byś zareagował jakby ktoś z Twoich bliskich znajomych popełnił taki czyn, czy też byś go obdarł ze skóry?Postaw się na jego miejscu......ludzie popełniają straszne czyny,lecz nie osądzajmy ich pochopnie,nie oskarżajmy innych opierając się na wiadomościach zaczerpniętych z gazet.Niech każdy spojrzy na siebie,czy jest bez winy......a to zostawmy Bogu.On kiedyś będzie sądził każdego z nas....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org