Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Możliwości koalicyjne.... |
Jak w temacie. Zgubiłam dokumenty do samochodu (dowód rejestracyjny, ubezpieczenie, przegląd techniczny). Zgubiłam je na Al. Legionów na wysokości salonu orange; między salonem Ubezpieczeń HDI, a Centrum Ubezpieczeń. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt: 509992630
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Możliwości koalicyjne.... |
a gdzie mozna kupic?
|
|
galeria pod arkadami i bonar.
|
|
:D
|
|
Właśnie też słyszałam, że sporo lekarzy -ginekologów odeszło z łomżyńskiego szpitala, ciekawa jestem kto tam teraz pracuje-oprócz oczywicie ordynatora Poppe?:)MOże ktoś wie??
|
|
prościej: nie ma internetu 2giga. i w TP pewnie nie dożyjemy. Na świecie będzie po 100GB a my w polsce nadal będziemy się cieszyć swoją super neo 0,002 giga (2mega) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Guliani ha ha ha ha ale jaja normalnie się oszcze.
|
|
Najskuteczniej Oleksemu.
|
|
Żeby była jansość. Że ktoś być może zagospodaruje wieżę to bardzo dobrze. Że sprzedana też dobrze. Ja do przetragu nie stawałem i nie byłem zainteresowany zakupem. Ale .. może mi ktoś wyjaśni, po co się wpłaca wadium w wysokości ok. 35 tysięcy i nie licytuje? Ja stawiam pytanie odnośnie samych okoliczności zbycia, a nie czy to było dobrze, czy to było źle. Jak mniemam jak ktoś chce nabyć, to wpłaca wadium i na przetargu zamierza licytować. Licytować znaczy, bierze pod uwagę, że cena będzie wyższa. 350 tys. to była cena do zaakceptowania, a 354 tys. już nie? Faktycznie gigantyczna różnica. Niech tam szybko rusza z pracami. Niech to będą dobrze wydane pieniądze. Słupom za to gratuluję .... Czego? A to już chyba każdy wie.
|
|
Mnie najbardziej ciekawi to , kto -jeśli już ten sklep wybudują- będzie w nim robił zakupy ... Bo na pewno nie mieszkańcy tych okolic. A ten Konopka co twierdzi że ten asfalt jest za stary to niech na nim zagra , nie ma w nim nic złego , jest w lepszym stanie niż wiele łomżyńskich dróg. Ja bym był za tym żeby boisko do kosza rozwalili i zrobili z niego odkryty basen :) Ale to pewnie nie możliwe... Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Ale moneta to 4 jantary a nie 1. Więc kosztuje 4 złote, było pytanie, dałem odpowiedź, proste.
|
|
Ale z niektórych to mądrale, a nawet nie wiedzą, że od kilku lat aby przetarg był ważny wystarczy jedna oferta. Teraz już nie trzeba żadnych słupów i innych kombinacji. Dlatego na przetargi przychodzą ludzie i nie licytują. Każdy chce kupić za jedno przebicie, więc jak jest dwóch i to już nie jest możliwe, to po prostu nikt wyżej nie licytuje.
|
|
Jak ktos moze być przeciw remontowi jak tam nic sie ni remontuje i z tego co wiem to niema być remont tylko odrestaurowanie (pod okiem konserwatora) wiec sie nie dziewie ze chcą to puścić z dymem i zbudować tam cos nowego. Takie prace pod bacznym okiem konsertatora to naprawde wiekla kasa. Kazdy element ma być wykonany w takiej technice i z takich materiałó jak w czasach swietmości budynku.
|
|
do Misia_2008 - te krótkie włosy nie załamały Cię?:D
|
|
"...W tym roku wreszcie doczekał się ekip remontowych..." Widać, jak go remontowały te "ekipy" . No, ale przecież w Łomży mamy tyle zabytków, że jeden mniej nie robi różnicy - niech się wali:(
|
|
niech się wali lepiej zainwetować w coś innego, np. bulwary (których przez co najmniej 20 lat sie nie doczekamy)
|
|
a bywa i tak ;-) , no wiadomo , że portal miał być pomocny w poszukiwaniu znajomych ze szkół itp itd.. no ale troche to zeszło z powołaniem :P . A co do powyższego wstawionego zdjęcia , no może być chociaż nie dokońca ,ale ten podpis to masakra...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |