Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydencie Czerniawski - wstyd!! |
Każdy mógł przystąpić do przetargu i podbić cenę. Jeśli było tak jak było, to znaczy, że na wieżę nie było chętnych, proste! @rafic25 "Ja tylko zadaję pytanie, a wnioski co? komu? i kto? mógł dać stawiajcie sami" dać mogł każdy, na przetargu, cenę taką jaką wylicytuje, dla miasta. Nie mogę zrozumieć jak można pisać takie bzdury przy otwartym przetargu? Przystąpić do przetargu mógł każdy i każdy mógł zapłacić tyla, aby kupić. Szczegóły przetargu były publicznie znane od dawna. Widocznie nikt inny nie był zainteresowany.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydencie Czerniawski - wstyd!! |
kukułka zdechła podobno i robią jej sekcję. stad te opoźnienie
|
|
a co ma "nasza klasa" do via Baltici!? nie rozumiem takiego zakładania profili po to by powiększyć listę ZNAJOMYCH (uczyłeś się z Via Balticą w jednej szkole?) - odnoszę wrażenie, że niektórzy "Naszą Klasę" traktują jak grę , a liczba znojomych coś w rodzaju ilości zdobytych punktów i wymyślają głupawe profile by było o jeden punkcik więcej
|
|
Hej. Ja też jestem ze świętokrzyskiego. Czekam na ten wynik MS już nie wiem ile. Ja jak zdawałam sprawnościówkę to naprawde nie bylo tak źle,mnóstwo dziewczyn zaliczyło a faceci wszyscy. Ale piłki tak..zmora. I życzę Ci powodzenia na tym Ms szprotka, bo przekichane, musisz być wypoczęta i nie wymyśląć cudów... Pozdrawiam. Napisz jak Ci poszło. W razie co napisz na maila aneta5555@wp.plDusty napisał(a):
|
|
też będziesz stary
|
|
I jeszcze jedno. Na zachodzie podobne akcje społeczne są obecne na myspace czy facebooku. Na nk był też Instytut Technologii Dla Wrocławia promowany. Dlatego nie rozumiem dlaczego Via Baltica w Łomży nie może byc w ten sposób promowana i ludzie informowani o tej sprawie. Co do Via Baltici w czyjejes klasie - profil nie należy do zadnej szkoły i klasy.
|
|
Swoją drogą ciekawe jest dla mnie i skłania do przemyślen fakt, że profil tak szybko i dobrze został przyjety na nk wsród mieszkancow Łomży, Ełku, Suwałk i większosci podlasia, a także Polski, a tutaj od razu spotkał się z taką krytyką. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To fakt starzy ludzie nie maja kultury,myślą sobie skoro jestem stary to mi wszystko wolno i wykorzystują to nie umieją powiedzieć słowa przepraszam i nadomiar tego krytykują zachowanie młodzieży, ludzie litości
|
|
dzieki.pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Oczywiście trzeba ustąpić miejsca starszej osobie, to nie podlega dyskusji. Ale wkurzające są głośne dyskusje dziadków na temat wychowania młodych. Często bywa, że ktoś młodszy czuje się o wiele gorzej, jest chory albo........ To było jakiś czas temu. Tłok w autobusie, gorąco. Młoda dziewczyna siedziała i nie zwracała uwagi na stojące nad nią starsze osoby. Nawiązała się rozmowa o kulturze młodych miedzy dziadkami czatującymi jak sępy na siedzące miejsce. Gdy autobus zatrzymał się na przystanku dziewczyna wyciągnęła kule i bez słowa wyszła z autobusu. Trzeba było widzieć miny dziadków.
|
|
Miałam podobną sytuację, mianowicie: zobaczyłam, że weszła starsza kobieta więc ustapiłam jej miejsca a sama musiałam ustać przy drzwiach, gdyz autobus był pełny ludzi. Traf chciał, że owa kobieta wysiadała przystanek wcześniej ode mnie. W ramach podziekowania usłyszałam, że "jaka niekulturalna ta młodzież, w drzwiach staje nawet nie ma jak przejść" i zaczęła się łokciami przepychac, bo nawet pewnie jej przez myśl nie przeszło, żeby przeprosić.. Od tamtej pory z wyrzutami sumienia, ale już nie ustepuje miejsca-bo czy to zrobię czy nie, to i tak będę tą niekulturalną więc teraz przynajmniej nogi mnie nie bolą..:P
|
|
dchub.elomza.pl;4111logic86 napisał(a):
|
|
ładnie to tak piracić?
|
|
a jak jest z tą selekcją? wejscie tylko w eleganckim stroju jak do teatru?:D No i co powiecie o towarzystwie jakie wpuszczają (mam tu na myśli wiek)? Wypytuję się tak bo to nie lada atrakcja i nowosć w Łomży, co zresztą świadczy ilość postów:) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Poczta rozwozi paczki w soboty ?
|
|
jannix - jeśli pracujesz jako lakiernik, chcesz popracować z innym materjałem niż mebelki, znasz się na robocie a miła i sympatyczna atmosfera w pracy nie będzie dla Ciebie problemem to zapraszam - a ja postaram sie, aby fantazje o 10zł/h się spełniły- pozdrawiam serdecznie hehehe Takos
|
|
Ale jak ma sie walic to niech jawnie poweidza rozpi*rdalamy w piz*u i nie ma stawiamy Biedronke:D czy w tym kraju władza zawsz będzie miała jakies tajemnice i nic nie bedzie jawnie. Brak już słów na to wszystko. Jak to mówią dzieci "ŻAL":D Takos
|
|
na fundamencie podstepu i kłamstwa nie moze powstac piekna budowla, fundament z piasku skazje budowle na katastrofę
|
|
Może znacie kogos kto montuje ogrodzenia betonowe?
|
|
OPTIMI-PC www.optimipc.pl , biuro@optimipc.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |